Επενδύστε με απίστευτα χαμηλές χρεώσεις

Η δομή των χρεώσεων μας έφερε επανάσταση στον κλάδο, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις επενδύσεις σας.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό

Ανακαλύψτε τις χρεώσεις μας

Θέλουμε να κάνουμε τις επενδύσεις προσβάσιμες σε όλους. Δείτε τον απλό πίνακα χρεώσεων μας και τη δομή των σταθερών χρεώσεών μας. Θέλετε να λάβετε μια εκτίμηση του κόστους που θα χρειαστεί να πληρώσετε για κάθε χρόνο ενώ επενδύετε μαζί μας, συμπεριλαμβανομένων των συναλλαγματικών και εξωτερικών χρεώσεων; Τότε, χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή κόστους.

Μετοχές

ΗΠΑ

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

1 €

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

1 €

Χρηματιστήριο Αθηνών

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

0,50 €

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

1 €

ETFs

Βασική επιλογή1

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

0 €

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

1 €

Παγκόσμια

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

2 €

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

1 €

Παράγωγα

Δικαιώματα προαίρεσης

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

0,75 €

Συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

0,75 €

Οι χρεώσεις χειρισμού ύψους 1€ ανά συναλλαγή ισχύουν για όλα τα προϊόντα, με εξαίρεση τις συναλλαγές σε μετοχές που διαπραγματεύονται στο Tradegate και στα Options & Futures (εκτός των δεικτών OMX). Επίσης, ενδέχεται να ισχύουν έξοδα συναλλάγματος, συνδεσιμότητας ή εξωτερικών προϊόντων και spreads. Η βασική επιλογή ETF υπόκειται σε αλλαγές και εμπίπτει στην Πολιτική Ορθής Χρήσης.

Άλλα κόστη

Τιμές σε πραγματικό χρόνο CHI-X

ΑΜΟΙΒΉ

0 €

Χρεώσεις αδράνειας

ΑΜΟΙΒΉ

0 €

Καταθέσεις

ΑΜΟΙΒΉ

0 €

Κοστη θεματοφυλακης

ΑΜΟΙΒΉ

0 €

Αναληψεις

ΑΜΟΙΒΉ

0 €

Μετατροπή νομίσματος

ΑΜΟΙΒΉ

0,25 %

*Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να διατηρείτε θέσεις μετρητών σε λογαριασμό σε ξένο νόμισμα, για παράδειγμα σε λογαριασμό δολαρίου, χρησιμοποιώντας τη χειροκίνητη μετατροπή νομίσματος. Η χρέωση για τη χειροκίνητη μετατροπή συναλλάγματος είναι 10 € + 0,25%. Σε αυτή την περίπτωση, πληρώνετε κόστος μετατροπής συναλλάγματος κατά τη μεταφορά μετρητών από και προς το λογαριασμό σας σε ξένο νόμισμα. Έχετε όμως κατά νου ότι με αυτόν τον τρόπο εκθέτετε επίσης τις θέσεις μετρητών σας σε συναλλαγματικό κίνδυνο. Το AutoFX είναι η τυπική επιλογή που χρησιμοποιούμε (αυτό είναι το κοινώς χρησιμοποιούμενο μοντέλο του κλάδου) για την αυτόματη μετατροπή μετρητών που σχετίζονται με συναλλαγές ή/και κρατήσεις σε προϊόντα σε ξένο νόμισμα. Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό σε ξένο νόμισμα και να κάνετε χειροκίνητη μετατροπή νομίσματος, μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" και στη συνέχεια στο "Διακανονισμός συναλλάγματος" αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και ελέγξετε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Ημερομηνία: 15-05-2023

Note: Αυτή η σύγκριση βασίζεται στις προμήθειες για έναν κανονικό λογαριασμό (Basic, Active, Trader) και Custody (όχι δανείου). Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ κανονικού λογαριασμού και Custody, βλ Πίνακας χρεωσεων / Custody Πίνακας χρεώσεων .

Όταν αγοράζετε και πουλάτε, πρέπει επίσης να λαμβάνετε υπόψη τις διαφορές μεταξύ της τιμής bid και της τιμής προσφοράς, γνωστές και ως spread. Πρόκειται για έμμεσο κόστος και όχι για άμεσο κόστος του χρηματιστή.

Τα κόστη προϊόντων περιλαμβάνονται στην τιμή και δεν καταβάλλονται σε εμάς αλλά στον εκδότη των προϊόντων. Για παράδειγμα, οι εκδότες ETF και αμοιβαίων κεφαλαίων χρεώνουν έναν συνολικό συντελεστή εξόδων (TER) και οι εκδότες προϊόντων με μόχλευση χρεώνουν μια προμήθεια χρηματοδότησης. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις χρεώσεις, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, στο Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών για Επενδυτές (KIID) / Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών για Επενδυτές (KID) στο λογαριασμό σας στην καρτέλα "Έγγραφα".

[1] Το τιμολόγιο για την επιλογή πυρήνα παρακολούθησης DEGIRO βασίζεται σε πολιτική ορθής χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Ανακαλύψτε την Βασική μας Λίστα ETF

Οι προμήθειες για τα πιο δημοφιλή ETF είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο 1€ τέλος χειρισμού. Η βασική επιλογή ETF υπόκειται σε αλλαγές και εμπίπτει στην πολιτική ορθής χρήσης. Ενδέχεται να ισχύουν έξοδα συναλλάγματος, εξωτερικού προϊόντος και sprea

See the selection
ETF

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση των χρεώσεων μας

Έχετε λογαριασμό Custody;

Παρακαλούμε ανατρέξτε στον Πίνακα χρεώσεων για Custody.

Κόστη συνδεσιμότητας

Με τη DEGIRO υπάρχει μία χρέωση για τη δημιουργία δυνατοτήτων διαπραγμάτευσης, εκτός του τοπικού σας χρηματιστηρίου . υτό συμβαίνει για να παρέχει πρόσβαση σε ένα μεγάλο αριθμό χρηματιστηρίων. ο τέλος αυτό επιβάλλεται σε εκείνους που χρησιμοποιούν αυτά τα χρηματιστήρια. Χρησιμοποιούμε μια πολιτική πληρωμής-ανά-χρήση στην τιμολόγηση της, αυτό σημαίνει ότι αν χρησιμοποιείτε μια συγκεκριμένη υπηρεσία θα χρεωθείτε τη χρέωση, αλλά αν δεν το κάνετε, τότε δεν θα επιβαρυνθείτε με πρόσθετες χρεώσεις.

Για τα τέλη σύνδεσης θα καταβάλετε ένα μέγιστο ποσό της τάξεως του 0,25% της συνολικής αξίας του λογαριασμού σας (με μέγιστη χρέωση 2,50€) ανά έτος για κάθε χρηματιστήριο με εξαίρεση το Χρηματιστήριο Αθηνών. Το τέλος συνδεσιμότητας για δικαιώματα προαίρεσης των ΗΠΑ είναι 5,00€ ανά χρηματιστήριο ανά ημερολογιακό μήνα. Αυτές οι επιβαρύνσεις θα εφαρμοστούν εάν πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή ή κρατήσετε μια θέση κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους.

Για παράδειγμα: Η αξία του χαρτοφυλακίου σας είναι 5.000 € και έχετε πραγματοποιήσει συναλλαγές στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, στα Παράγωγα Euronext και επίσης κατέχετε θέσεις στο NYSE και το Χρηματιστήριο της Αθήνας, ο παρακάτω υπολογισμός θα παρέχει τις χρεώσεις:

Athens Stock Exchange

€0.00 (θέσεις και συναλλαγές για την εγχώρια αγορά)

London Stock Exchange

€2.50 (συναλλαγγές)

Euronext Derivatives

€2.50 (συναλλαγγές)

NYSE

€2.50 (θέσεις)

συνολικό κόστος συνδεσιμότητας για το έτος

3 x €2.50 = €7.50

Εξωτερικό κόστος spread και προιόντος

Πολλές άλλες χρηματιστηριακές που προσφέρουν επενδύσεις χωρίς προμήθειες, προσφέρουν πρόσβαση στην αγορά μόνο μέσω εναλλακτικών χρηματιστηρίων και όχι μέσω των μεγαλύτερων και σημαντικότερων χρηματιστηρίων. Καθώς η ρευστότητα σε αυτά τα εναλλακτικά χρηματιστήρια είναι πολύ χαμηλότερη, το περιθώριο bid - ask (προσφοράς-ζήτησης) είναι υψηλότερο, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερο κόστος του bid-ask spread. Το κόστος του bid-ask spread προκύπτει από τη διαφορά στην οποία μπορεί να αγοραστεί και να πωληθεί ένα προϊόν. Πρόκειται για έμμεσο κόστος και όχι άμεσο κόστος από τον χρηματιστή. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τα λαμβάνετε υπόψη, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε υψηλότερες ή χαμηλότερες τιμές κατά την αγορά ή την πώληση

Το κόστος των προϊόντων δεν καταβάλλεται σε εμάς, αλλά στον εκδότη των προϊόντων και περιλαμβάνεται στην τιμή. Για παράδειγμα, οι εκδότες ETF και αμοιβαίων κεφαλαίων χρεώνουν συνολικό συντελεστή εξόδων (TER) και οι εκδότες προϊόντων με μόχλευση χρεώνουν προμήθεια χρηματοδότησης. Μπορείτε να βρείτε αυτά τα κόστη, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, στις ιστοσελίδες των εκδοτών. Συνεπώς, το κόστος των προϊόντων είναι το ίδιο σε κάθε χρηματιστηριακή.

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Ας ξεκινήσουμε

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Η επένδυση ενέχει κινδύνους.

icon_close

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 90+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Οκτωβρίου 2023, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

  • Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
  • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2023 θα επιστραφούν.
  • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
  • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Νοεμβρίου.
  • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
  • Για να δικαιούται αυτή την προσφορά, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση για να επικυρώσει τον λογαριασμό του (η ελάχιστη κατάθεση είναι €0,01) και να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του DEGIRO.
  • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
  • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
  • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την εκστρατεία πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

icon_close