+30 211 17 68 291

Υπηρεσία Mobile Trader, επενδύστε μέσω του κινητού σας τηλεφώνου

Μία καλή απόδοση δεν επιτυγχάνεται μόνο μέσω των χαμηλών χρεώσεων συναλλαγών, αλλά επίσης και μέσω των επενδυτικών ευκαιριών που σας προσφέρονται. Η δυνατότητα πρόσβασης στο χαρτοφυλάκιό σας ανά πάσα στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας αυτής. Για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε, με μεγάλη μας χαρά, την πρώτη έκδοση της Υπηρεσίας Mobile Trader. Η Υπηρεσία Mobile Trader είναι προσβάσιμη μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή του tablet σας στη σελίδα https://m.degiro.nl.

Μεταβειτε στο Mobile Trader

Χαρτοφυλάκιο

Μέσω της Υπηρεσίας Mobile Trader, εισέρχεστε στο λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, και έχετε άμεση πρόσβαση στην επισκόπηση του χαρτοφυλακίου σας. Εδώ, μπορείτε να δείτε την αξία του χαρτοφυλακίου σας, το αποτέλεσμα ημέρας, τα χρηματικά διαθέσιμα και την αγοραστική σας δύναμη. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε άμεσα να παρακολουθείτε τις θέσεις σας, καθώς και των όγκο συναλλαγών και τις τιμές σε πραγματικό χρόνο των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν. Δεξιά από τη θέση σας, παρουσιάζεται η συνολική αξία και το αποτέλεσμα ημέρας τόσο σε Ευρώ όσο και ως ποσοστό. Μπορείτε να συναλλάσσεστε άμεσα επιλέγοντας τη θέση σας.

Εντολές

Στο μενού «Εντολές» μπορείτε να βρείτε μία επισκόπηση των εντολών σας. Από εδώ είναι δυνατόν να επεξεργαστείτε τις εντολές σας.

Συναλλαγές

Από το μενού «Συναλλαγές» μπορείτε να βρείτε την επισκόπηση των συναλλαγών σας.

Καταχώρηση Εντολών

Οι Εντολές μπορούν να καταχωρηθούν πολύ γρήγορα μέσω του εικονιδίου «Συν», που βρίσκεται στο πάνω δεξιό μέρος της Υπηρεσίας Mobile Trader. Μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω του κωδικού ISIN, του Ticker ή της Ονομασίας τους. Τα προϊόντα μπορείτε να τα επιλέξετε και από τα «Αγαπημένα», αν και δεν σας δίνετε η δυνατότητα να προσθέσετε νέα προϊόντα στα «Αγαπημένα» μέσω της Υπηρεσίας Mobile Trader. Μόλις βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει και το επιλέξετε, εμφανίζεται μία νέα οθόνη Εντολών. Σε αυτή την οθόνη βλέπετε τις τιμές αγοράς και πώλησης, καθώς και τους αντίστοιχους όγκους συναλλαγών. Σε αντίθεση με το WebTrader, δεν είναι εφικτό, προς το παρόν, μέσω της Υπηρεσίας Mobile Trader να δείτε την τιμή της τελευταίας συναλλαγής.

Η Υπηρεσία Mobile Trader είναι προσβάσιμη μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή του tablet σας στη σελίδα https://m.degiro.nl

Μεταβειτε στο Mobile Trader