Επενδύστε με την εφαρμογή μας

Η βραβευμένη εφαρμογή μας καθιστά δυνατή τη σωστή επένδυση από την κινητή σας συσκευή. Όπου και αν βρίσκεστε, το χαρτοφυλάκιό σας και οι ευκαιρίες επένδυσης είναι πάντοτε προσβάσιμες.

Επενδύστε με την εφαρμογή της DEGIRO

Κινητές επενδύσεις, τιμές σε πραγματικό χρόνο, ειδήσεις για το χρηματιστήριο και η διαθεσιμότητα όλων των ειδών εντολών σας, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Περισσότερα από 50 χρηματιστήρια στην παλάμη του χεριού σας

Με την εφαρμογή διαπραγματεύσεων μετοχών, μπορείτε να επενδύσετε σε μετοχές, ομόλογα, ETF (trackers), επενδυτικά κεφάλαια, δικαιώματα προαίρεσης και πολλά άλλα. Τα προϊόντα αυτά είναι εισηγμένα σε χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο, με το φάσμα να εκτείνετε από τη Βόρεια Αμερική έως την Ευρώπη, την Ασία και την Ωκεανία. Φυσικά, στην εφαρμογή επενδύσεων μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ίδιους τύπους εντολών, που χρησιμοποιείτε στην πλατφόρμα μέσω του desktop. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ανταποκρίνεστε πάντα στις κινήσεις της αγοράς με την εφαρμογή συναλλαγών όπως θα κάνατε στην desktop έκδοση της πλατφόρμας.

Επενδυτική εφαρμογή για αρχάριους και για πιο προηγμένους

Η δωρεάν εφαρμογή διαπραγμάτευσης μας εκτιμάται από πολλούς χρήστες μας για την ευκολία στη χρήση της και τις διαθέσιμες δυνατότητες συναλλαγών.

Ολοκληρωμένη επενδυτική εμπειρία

Κρατήστε μας ενήμερους

Ενημερώστε μας για το τι σκέφτεστε για την εφαρμογή, με την ολοκληρωμένη λειτουργία feedback. Είναι πολύτιμο να ακούμε όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα ή έχετε ιδέες για να διευκολύνετε την επένδυση μέσω της εφαρμογής συναλλαγών. Εκτελούμε περιοδικά ενημερώσεις στην εφαρμογή και χρησιμοποιούμε τις εμπειρίες και τις αξιολογήσεις σας για τη συνεχή βελτίωση.

Βραβευμένη ως η καλύτερη επενδυτική εφαρμογή

Οι χρήστες αξιολογούν την εφαρμογή με βαθμολογία 4.5 στο Apple Store και 4.5 στο Google Play Store. Η εφαρμογή μας έχει βραβευθεί ως η καλύτερη επενδυτική εφαρμογή διαπραγματεύσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γαλλία:

Βραβείο για την καλύτερη εφαρμογή διαπραγματεύσεων για κινητά το 2019

Financial Times & Investors Chronicle
Καλύτερη Εφαρμογή Διαπραγμάτευσης Μετοχών (2019)

Οι Financial Times and Investors Chronicle χορήγησε στην DEGIRO το βραβείο Καλύτερης Εφαρμογής Διαπραγμάτευσης, λόγω της φιλικής προς το χρήστη εμπειρίας της εφαρμογής και της πληθώρας των διαθέσιμων διαπραγματευτικών ευκαιριών.

Award voor beste beleggingsapp 2018

Investment Trends
Καλύτερη Εφαρμογή Συναλλαγών (2018)

Σύμφωνα έρευνα των Investment Trends, η επιτυχία της DEGIRO με Γάλλους επενδυτές μπορεί να αποδοθεί στον συνδυασμό μιας διαισθητικής εφαρμογής συναλλαγών με χαμηλά επίπεδα κόστους.

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.