Μια πλατφορμα συναλλαγων φιλικη προς το χρηστη (WebTrader)

Μία εφαρμογή που προσφέρει ευκολία στις συναλλαγές, με έξυπνα εργαλεία και επιλογές, χωρίς περιττά στοιχεία είναι απαραίτητη σε κάθε επενδυτή. Η υπηρεσία WebTrader είναι φιλική προς το χρήστη και παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί το χαρτοφυλάκιό του, τις εντολές και τις τιμές με μία ματιά.

η πλατφόρμα της διαδυκτιακής χρηματιστηριακής εταιρείας DEGIRO διαθέτει πολλές επιλογές για τις συναλλαγές σας

Μενου Γρηγορων Επιλογων

διαχειριστείτε την πλατφόρμα της DEGIRO μέσω της μπάρας γρήγορων επιλογών απλά γρήγορα και εύκολαΕάν το επιθυμείτε μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Μενού Γρήγορων Επιλογών. Στο Μενού Γρήγορων Επιλογών βρίσκετε πληροφορίες για την αγορά, τις εντολές σε εκκρεμότητα και τις συναλλαγές που μόλις ολοκληρώθηκαν. Έτσι μπορείτε να διαχειρίζεστε το χαρτοφυλάκιό σας σε κάθε σελίδα.

Μενου Γρηγορων Εντολων

καταχωρείστε τις εντολές σας εύκολα και γρήγορα μέσω της πλατφόρμας της DEGIROΣε κάθε σελίδα μπορείτε να διεξάγετε εύκολα και γρήγορα μία συναλλαγή μέσω του εικονιδίου «Γρήγορες Εντολές» ('QuickOrder').

Εμφανιση τιμων σε πραγματικο χρονο

δείτε τις διακυμάνσεις των τιμών ζωντανά μέσω της πλατφόρμας της χρηματιστηριακής DEGIROΣτη DEGIRO έχετε πρόσβαση στην παρακολούθηση τιμών σε πραγματικό χρόνο στα περισσότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Μεγεθος του Βιβλιου Εντολων (Συντομα Διαθεσιμο)

αγοράστε μετοχές εύκολα και γρήγορα μέσω της πλατφόρμας της DEGIROΩς επενδυτής, επιθυμείτε φυσικά να βλέπετε το μέγεθος του βιβλίου εντολών. Στη DEGIRO μπορείτε να βλέπετε το μέγεθος σε βάθος ενός επιπέδου και σύντομα σε βάθος 5 επιπέδων.

Καταχωρηστε την εντολη σας σε ευρω

δώστε εντολές σε ευρώ με την πλατφόρμα της διαδυκτιακής χρηματιστηριακής εταιρείας DEGIROΜέσω της DEGIRO είναι τώρα δυνατόν να εισάγετε τις εντολές σας με βάση το ποσό (σε ευρώ) που επιθυμείτε να επενδύσετεσε. Μέχρι πρότινος είχατε συνηθίσει να καταχωρείτε τις εντολές σε αριθμό τεμαχίων. Φυσικά, και αυτή η επιλογή είναι επίσης δυνατή. Το πλεονέκτημα τοποθέτησης εντολών με αυτό το τρόπο είναι ότι δεν χρειάζεται πλέον να υπολογίζετε τον αριθμό των μετοχών που επιθυμείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε. Χρήσιμό, γρήγορο και απλό.

Καταλογος Προτιμησεων

επιλέξτε ποιες μετοχές θέλετε να συμπεριλάβετε στα αγαπημένα στην πλατφόρμα της DEGIROΣτην υπηρεσία webtrader μπορείτε να συνθέσετε έναν κατάλογο με αγαπημένα προϊόντα. Έτσι, ενημερώνεστε εύκολα για τις εξελίξεις των τιμών των προϊόντων τα οποία είναι για εσάς τα πιο σημαντικά.

Συνδυαστικη Εντολη (Συντομα διαθεσιμη)

επιλέξτε τον τύπο εντολής που επιθυμείτε να τοποθετήσετε μέσω της πλατφόρμας της DEGIRO για αγορά και πώλησηΜέσω της συνδυαστικής εντολής είστε σε θέση να συνθέσετε εύκολα ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο. Η συνδυάστικη εντολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε μικρά όσο και σε μεγάλα χαρτοφυλάκια.

Επενδυση σε κλασματα προϊοντων (Συντομα διαθεσιμη)

επιλέξτε πόσα τεμάχια θέλετε να αγοράσετε η να πουλήσετε μέσω της πλατφόρμας της DEGIRO βάζοντας τον αντίστοιχο αριθμόΗ DEGIRO είναι μοναδική εταιρεία που προσφέρει τη δυνατότητα επένδυσης σε κλάσματα μετοχών και παραγώγων. Η επένδυση σε κλάσματα προϊόντων είναι ιδανική για επενδυτές με μικρό κεφάλαιο προς επένδυση οι οποίοι ωστόσο επιθυμούν διασπορά στο χαρτοφυλάκιο τους. Μπορείτε για παράδειγμα να αγοράσετε 0,1 μετοχές της Royal Dutch Shell. Eάν το κάνετε αυτό για όλες τις μετοχές του δείκτη AEX, θα έχετε 0,1 μετοχές του δείκτη ΑΕΧ στο χαρτοφυλάκιο σας.

Mobile trader (για κινητο τηλεφωνο & Tablet)

Επενδύστε ανα πάσα στιγμή, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε μέσω της Υπηρεσίας Mobile Trader. Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους πελάτες μας μέσω της ιστοσελίδας https://m.degiro.nl

Ναι, επιθυμω να γινω πελατης Επιθυμω να μαθω περισσοτερα