Είμαστε μέρος της flatexDEGIRO AG, της κορυφαίας χρηματιστηριακής πλατφόρμας στην Ευρώπη

Διαβάστε σχετικά με το όραμα μας για το 2026
Target

Αποτελέσματα για flatexDEGIRO

2021

2M+

Πελάτες

2021

90M+

Συναλλαγές

2022

2.7 - 2.9M+

Δυνητικοί πελάτες

2022

95-115M+

Αναμενόμενες συναλλαγές

Γραφείο τύπου

Με χαρά παρέχουμε στον Τύπο τα τελευταία νέα για τη DEGIRO. Εάν έχετε αίτημα για πληροφορίες, συνεντεύξεις, φωτογραφίες, βίντεο ή δημοσιεύσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μας ένα e-mail.

flatexDEGIRO

Σχετικά με την DEGIRO

Θέλουμε να κάνουμε τις παγκόσμιες επενδύσεις προσιτές σε όλους. Αυτό το επιτυγχάνουμε με τον εξαιρετικό συνδυασμό χαμηλών χρεώσεων και ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας. Η βραβευμένη πλατφόρμα μας είναι κατάλληλη τόσο για νέους όσο και για έμπειρους επενδυτές και παρέχει πρόσβαση σε περισσότερα από 50 χρηματιστήρια παγκοσμίως, από οποιαδήποτε συσκευή.

Σχετικά με την flatexDEGIRO

Η DEGIRO ανήκει στον όμιλο flatexDEGIRO, μία από τις 160 μεγαλύτερες εταιρείες που είναι εισηγμένες στο SDAX. Το όραμα του ομίλου για το 2026 είναι να εξυπηρετεί περισσότερους από 7 εκατομμύρια Ευρωπαίους πελάτες και να εκτελεί περισσότερες από 250 εκατομμύρια συναλλαγές ετησίως.

Ξεκινήστε να επενδύετε σήμερα

Ανακαλύψτε γιατί περισσότεροι από 2 εκατομμύρια πελάτες επιλέγουν την πλατφόρμα συναλλαγών μας.

Ανοίξτε τώρα δωρεάν λογαριασμό

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.