Governance

Μάθετε για τη νομική μας δομή & τις ρυθμιστικές αρχές και γνωρίστε τη Διεύθυνση του Παραρτήματός μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της flatexDEGIRO Bank AG και τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου της flatexDEGIRO Bank AG.

Πως Δημιουργηθήκαμε

Η DEGIRO B.V. ιδρύθηκε στο Άμστερνταμ στις 3 Ιουνίου 2009. Το 2020, πάνω από μια δεκαετία αργότερα, η ολλανδική DEGIRO B.V. εξαγοράστηκε από τη γερμανική flatex AG. Τον Μάιο του 2021, οι δύο εταιρείες συγχωνεύτηκαν επίσημα, με την ονομασία flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εξακολουθεί να λειτουργεί ως δύο ξεχωριστές χρηματιστηριακές στις αντίστοιχες αγορές τους με τις εμπορικές ονομασίες flatex και DEGIRO. Η συγχώνευση μας επέτρεψε να συνδυάσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και να εξελιχθούμε στην κορυφαία χρηματιστηριακή της Ευρώπης.

Εσωτερική εποπτεία

Για να διασφαλίσουμε την ολοκληρωμένη εποπτεία των δραστηριοτήτων μας, έχουμε εφαρμόσει μια δομή διακυβέρνησης που αποτελείται από τρία επίπεδα.

Πρώτα απ' όλα, το ολλανδικό παράρτημα της flatexDEGIRO Bank διαθέτει τη δική του διεύθυνση παραρτήματος. Η Διεύθυνση παραρτήματος αποτελείται από δύο Διευθυντές Παραρτήματος και είναι υπεύθυνη για τις καθημερινές λειτουργίες της DEGIRO. Εντός της ομάδας της Διεύθυνσης Παραρτήματος, υπάρχει σαφής καταμερισμός αρμοδιοτήτων, με καθέναν από τους Διευθυντές Παραρτήματος να έχει τα δικά του σημεία εστίασης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της flatexDEGIRO Bank AG είναι υπεύθυνο για την καθημερινή διαχείριση και τον καθορισμό της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρείας. Όσον αφορά τον καθορισμό της στρατηγικής της DEGIRO, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεργάζεται στενά με τη Διεύθυνση του Υποκαταστήματος.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο εποπτεύεται από το Εποπτικό Συμβούλιο της τράπεζας. Το Εποπτικό Συμβούλιο είναι υπεύθυνο για την εποπτεία και τη συμβουλευτική του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εξωτερική εποπτεία

Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, που διαπραγματεύεται με την επωνυμία DEGIRO, είναι το ολλανδικό παράρτημα της flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εποπτεύεται κυρίως από τη γερμανική χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή (BaFin). Στην Ολλανδία, η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένη στην DNB και εποπτεύεται από την AFM και την DNB.

Δείτε την εγγραφή μας στο δημόσιο μητρώο της DNB εδώ.

01

Διαχείριση Παραρτήματος
DEGIRO

Frans Kuijlaars

Frans Kuijlaars

Διευθυντής υποκαταστήματος(Branch Manager) – Εξυπηρέτηση πελατών και διαχείριση χώρας

Ο Frans επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση πελατών και τη διαχείριση της χώρας.

Ο Frans εντάχθηκε στον όμιλο flatexDEGIRO ως Country Manager για την Ολλανδία στην flatexDEGIRO Bank AG. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Frans απέκτησε σημαντική εμπειρία ως τραπεζίτης, εστιάζοντας στη λιανική και την επενδυτική τραπεζική. Κατείχε διάφορες θέσεις στην ABN AMRO, τη Royal Bank of Scotland και την BNP Paribas, μεταξύ άλλων.

Giscard Monod de Froideville

Giscard Monod de Froideville

Branch Manager – Commercial

Ο Giscard επικεντρώνεται στη στρατηγική μάρκετινγκ και επικοινωνίας για τις 15 ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η DEGIRO, καθώς και ως CMO.

Ο Giscard ξεκίνησε στη DEGIRO ως ανεξάρτητος διεθνής σύμβουλος στρατηγικής και μάρκετινγκ για εμπορικά σήματα και αργότερα εντάχθηκε ως επικεφαλής μάρκετινγκ σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Giscard έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στο μάρκετινγκ είτε ως σύμβουλος είτε ως επικεφαλής ομάδων μάρκετινγκ για διάφορες εταιρείες, όπως οι Bunq, Yearn και Pricewise.com.

Shape group

02

flatexDEGIRO
Bank AG
Διοικητικό Συμβόυλιο

Benon Z. Janos

Dr. Benon Z. Janos

Co-CEO της flatexDEGIRO AG και flatexDEGIRO Bank AG

Stephan Simmang

Stephan Simmang

Co-CEO της flatexDEGIRO AG και flatexDEGIRO Bank AG

Dr. Matthias Heinrich

Dr. Matthias Heinrich

CRO της flatexDEGIRO Bank AG

Steffen A. Jentsch

Steffen A. Jentsch

CPO της flatexDEGIRO Bank AG

Jens Möbitz

Jens Möbitz

Επιχειρησιακές λειτουργίες πελατών και treasury για την flatexDEGIRO Bank AG

Christiane Strubel

Christiane Strubel

CHRO της flatexDEGIRO Bank AG et membre du conseil d'administration de flatexDEGIRO AG

03

flatexDEGIRO
Bank AG
Εποπτικό Συμβούλιο Τράπεζας

Martin Korbmacher

Martin Korbmacher

Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τράπεζας

Stefan Müller

Stefan Müller

Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τράπεζας

Aygül Ōzkan

Aygül Ōzkan

Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τράπεζας

Stefan Müller

Britta Lehfeldt

Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τράπεζας

Aygül Ōzkan

Herbert Seuling

Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου

Η ιστορία μας

Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 2013, όταν φέρναμε επανάσταση στον κλάδο των επενδύσεων λιανικής με την έναρξη των υπηρεσιών μας στην Ολλανδία. Μόλις 10 χρόνια αργότερα, Είμαστε μία εκ των κορυφαίων χρηματιστηριακών στην Ευρώπη, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε 15 χώρες σε όλη την ήπειρο.

10 χρόνια DEGIRO

Το 2023, μας αναγνωρίστηκαν πολλά νέα βραβεία, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των διεθνών βραβείων μας να ξεπεράσει τα 100. Γιορτάσαμε επίσης τη 10η επέτειό μας και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε γίνει μία από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες στην Ευρώπη, με περισσότερους από 750.000 επενδυτές στις Κάτω Χώρες και 2,6 εκατομμύρια συνολικά.

Διαρκής ανάπτυξη

Το 2022, φτάσαμε τους 2 εκατ. πελάτες στην Ευρώπη και ξεπεράσαμε τους 100 χιλ. πελάτες στην Ιταλία και την Πορτογαλία. Ήμασταν επίσης υπερήφανοι για την κατάκτηση νέων βραβείων, με αποτέλεσμα να έχουμε συνολικά πάνω από 100 διεθνείς αναγνωρίσεις. Επιπλέον, ξεκίνησε η προβολή του ντοκιμαντέρ μας True Stories of Investing σε συνεργασία με το Discovery. Επιπλέον, συνεχίσαμε να εργαζόμαστε για τη βελτίωση της πλατφόρμας μας, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά, όπως η Σκοτεινή Λειτουργία και οι κορυφαίες λίστες.

Βελτιωμένη πλατφόρμα

Το 2021, προσθέσαμε έναν εκτεταμένο όγκο οικονομικών δεδομένων, όπως αξιολογήσεις ESG και Απόψεις Αναλυτών, και αρχίσαμε να διαθέτουμε τους λογαριασμούς μετρητών flatexDEGIRO, μια νέα λύση για τη φύλαξη μη επενδυμένων χρημάτων. Επίσης, αρχίσαμε να προσφέρουμε επενδύσεις στο χρηματιστήριο της Tradegate, επιτρέποντας συναλλαγές πριν από την έναρξη της αγοράς και μετά το πέρας του ωραρίου.

Το επόμενο κεφάλαιο

Το 2020, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την flatex AG, για να γίνουμε ένας από τους μεγαλύτερους brokers στην Ευρώπη. Επίσης, συμπεριληφθήκαμε στον SDAX, καθιστώντας την flatexDEGIRO μία από τις 160 μεγαλύτερες εγγεγραμμένες εταιρείες στη Γερμανία. Μαζί, ξεκινήσαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε πάνω από 1 εκατομμύριο επενδυτές.

Μία νέα πλατφόρμα συναλλαγών

Το 2019, εγκαινιάσαμε τη νέα μας πλατφόρμα συναλλαγών με βάση τα σχόλια των πελατών μας και την εξελισσόμενη τεχνολογία. Χάρη στους επενδυτές μας, βραβευτήκαμε και φέτος με πολλαπλά διεθνή βραβεία.

Περισσότεροι πελάτες & περισσότερα βραβεία

Το 2018, ξεπεράσαμε τους 350.000 πελάτες. Γίναμε ακόμη πιο αξιόπιστος και αξιόλογος broker, κερδίζοντας πάνω από 40 διεθνή βραβεία broker, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων Best Broker και Best Mobile App, που δόθηκαν από τους Financial Times & Investors Chronicle.

Top-5 στην Ευρώπη

Το 2017 εξυπηρετήσαμε περισσότερους από 200.000 πελάτες και γίναμε ένας από τους πέντε μεγαλύτερους brokers στην Ευρώπη με βάση τις συναλλαγές ανά έτος. Συνεχίσαμε να κερδίζουμε πολυάριθμα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου του καλύτερου broker στη Γερμανία από τη Σύγκριση Broker της Handelsblatt.

Μεγαλύτερος broker της Ολλανδίας

Το 2016, γίναμε ο μεγαλύτερος διαδικτυακός broker στην Ολλανδία όσον αφορά τις συναλλαγές που διεκπεραιώθηκαν ετησίως. Καλωσορίσαμε επίσης την Ελβετία στην οικογένειά μας, που έγινε η 15η χώρα που επωφελείται από τις απίστευτα χαμηλές χρεώσεις μας.

Switzerland

Περισσότερη επέκταση

Το 2015, συνεχίσαμε την ανάπτυξή μας στη Βόρεια Ευρώπη και την Ιταλία και εγκαινιάσαμε την αγγλική μας πλατφόρμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πορεία κερδίσαμε πολλά διεθνή βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του υψηλού κύρους Golden Bull Award στην Ολλανδία.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland

Φτάσαμε τις 9 χώρες

Το 2014 ξεκινήσαμε την επέκτασή μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες. Ξεκινήσαμε να γινόμαστε γνωστοί στην ολλανδική αγορά, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου broker και ανακοινώνοντας τη συνεργασία μας με την Euronext.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal

Έναρξη της DEGIRO

Το 2013, παρουσιάσαμε τις υπηρεσίες μας στην Ολλανδία, με τη δυνατότητα για όλους τους ιδιώτες πελάτες μας να επενδύουν με απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Αυτή ήταν η αρχή της αποστολής μας: να καταστήσουμε τις παγκόσμιες συναλλαγές προσιτές και οικονομικά εφικτές για όλους.

Netherlands

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν λογαριασμό δωρεάν και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Η επένδυση ενέχει κινδύνους.

icon_close

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 100+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, a foreign branch of flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Τηλέφωνο: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου της συγκεκριμένης χώρας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού της χώρας (π.χ. +31 20 2613072). | e-mail: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε την τοπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) του SD (π.χ. clients@degiro.gr) | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένοη στο Ολλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό 82510245. | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, με την επωνυμία DEGIRO, είναι το ολλανδικό υποκατάστημα της flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εποπτεύεται κατά κύριο λόγο από τη γερμανική ρυθμιστική αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα (BaFin). Στην Ολλανδία, η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένη στην DNB και εποπτεύεται από την AFM και την DNB. | Η flatexDEGIRO Bank AG είναι αδειοδοτημένη γερμανική τράπεζα που εποπτεύεται από τη γερμανική χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή και είναι εγγεγραμμένη στο Γερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό HRB 105687.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Ιουλίου 2024, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

 • Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2024.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
 • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Ιουλίου 2024 θα επιστραφούν.
 • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
 • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Αυγούστου 2024.
 • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
 • Μόλις υπογράψετε τη Συμφωνία Πελάτη, ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται και αρχίζει η περίοδος προσφοράς.
 • Για να ξεκινήσει τις συναλλαγές και να χρησιμοποιήσει το κουπόνι των 100 ευρώ, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση (το ελάχιστο ποσό είναι 0,01 ευρώ).
 • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
 • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
 • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.
 • Η παρούσα προωθητική ενέργεια διέπεται από το ολλανδικό δίκαιο.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την προσφορά πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 30 Ιουνίου 2024.

icon_close