Governance

Μάθετε για τη νομική μας δομή & τις ρυθμιστικές αρχές και γνωρίστε τη Διεύθυνση του Παραρτήματός μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της flatexDEGIRO Bank AG και τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου της flatexDEGIRO Bank AG.

Πως Δημιουργηθήκαμε

Η DEGIRO B.V. ιδρύθηκε στο Άμστερνταμ στις 3 Ιουνίου 2009. Το 2020, πάνω από μια δεκαετία αργότερα, η ολλανδική DEGIRO B.V. εξαγοράστηκε από τη γερμανική flatex AG. Τον Μάιο του 2021, οι δύο εταιρείες συγχωνεύτηκαν επίσημα, με την ονομασία flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εξακολουθεί να λειτουργεί ως δύο ξεχωριστές χρηματιστηριακές στις αντίστοιχες αγορές τους με τις εμπορικές ονομασίες flatex και DEGIRO. Η συγχώνευση μας επέτρεψε να συνδυάσουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας και να εξελιχθούμε στην κορυφαία χρηματιστηριακή της Ευρώπης.

Εσωτερική και Εξωτερική εποπτεία

Εσωτερική

Για να διασφαλίσουμε την ολοκληρωμένη εποπτεία των δραστηριοτήτων μας, έχουμε εφαρμόσει μια δομή διακυβέρνησης που αποτελείται από τρία επίπεδα.

Πρώτα απ' όλα, το ολλανδικό παράρτημα της flatexDEGIRO Bank διαθέτει τη δική του διεύθυνση παραρτήματος. Η Διεύθυνση παραρτήματος αποτελείται από δύο Διευθυντές Παραρτήματος και είναι υπεύθυνη για τις καθημερινές λειτουργίες της DEGIRO. Εντός της ομάδας της Διεύθυνσης Παραρτήματος, υπάρχει σαφής καταμερισμός αρμοδιοτήτων, με καθέναν από τους Διευθυντές Παραρτήματος να έχει τα δικά του σημεία εστίασης.

Η Διεύθυνση Παραρτημάτων της DEGIRO αναφέρεται στον Frank Niehage ως Διευθύνων Σύμβουλος της flatexDEGIRO Bank AG. Το Διοικητικό Συμβούλιο της flatexDEGIRO Bank AG είναι υπεύθυνο για την καθημερινή διαχείριση και τον καθορισμό της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρείας. Όσον αφορά τον καθορισμό της στρατηγικής της DEGIRO, το Διοικητικό Συμβούλιο συνεργάζεται στενά με τη Διεύθυνση του Υποκαταστήματος.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο εποπτεύεται από το Εποπτικό Συμβούλιο της τράπεζας. Το Εποπτικό Συμβούλιο είναι υπεύθυνο για την εποπτεία και τη συμβουλευτική του Διοικητικού Συμβουλίου.

Εξωτερική

Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, που διαπραγματεύεται με την επωνυμία DEGIRO, είναι το ολλανδικό παράρτημα της flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εποπτεύεται κυρίως από τη γερμανική χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή (BaFin). Στην Ολλανδία, η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένη στην DNB και εποπτεύεται από την AFM και την DNB.

Δείτε την εγγραφή μας στο δημόσιο μητρώο της DNB εδώ.

Διαχείριση Παραρτήματος DEGIRO

Frans Kuijlaars

Frans Kuijlaars

Διευθυντής υποκαταστήματος(Branch Manager) - Εξυπηρέτηση πελατών και διαχείριση χώρας

Ο Frans επικεντρώνεται στην εξυπηρέτηση πελατών και τη διαχείριση της χώρας.

Ο Frans εντάχθηκε στον όμιλο flatexDEGIRO ως Country Manager για την Ολλανδία στην flatexDEGIRO Bank AG. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Frans απέκτησε σημαντική εμπειρία ως τραπεζίτης, εστιάζοντας στη λιανική και την επενδυτική τραπεζική. Κατείχε διάφορες θέσεις στην ABN AMRO, τη Royal Bank of Scotland και την BNP Paribas, μεταξύ άλλων.

Giscard Monod de Froideville

Giscard Monod de Froideville

Branch Manager – Commercial

Ο Giscard επικεντρώνεται στη στρατηγική μάρκετινγκ και επικοινωνίας για τις 15 ευρωπαϊκές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η DEGIRO, καθώς και ως CMO.

Ο Giscard ξεκίνησε στη DEGIRO ως ανεξάρτητος διεθνής σύμβουλος στρατηγικής και μάρκετινγκ για εμπορικά σήματα και αργότερα εντάχθηκε ως επικεφαλής μάρκετινγκ σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Giscard έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στο μάρκετινγκ είτε ως σύμβουλος είτε ως επικεφαλής ομάδων μάρκετινγκ για διάφορες εταιρείες, όπως οι Bunq, Yearn και Pricewise.com.

flatexDEGIRO Bank AG Διοικητικό Συμβόυλιο

Frank Niehage

Frank Niehage

CEO της flatexDEGIRO Bank AG και flatexDEGIRO AG

Εκτός από διευθύνων σύμβουλος της flatexDEGIRO Bank AG, ο Frank είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας χαρτοφυλακίου flatexDEGIRO AG.

Ο Frank έχει μεγάλη εμπειρία σε όλους τους τομείς της λιανικής και εμπορικής τραπεζικής, ενώ εργάστηκε ως Managing Director στην Goldman Sachs μέχρι τον Αύγουστο του 2014, οπότε και εντάχθηκε στην flatexDEGIRO. Σε προηγούμενες θέσεις, συνέβαλε καθοριστικά στην ανάπτυξη της Bank Sarasin AG ως διευθύνων σύμβουλος στη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Frank υπηρέτησε σε διάφορες ανώτερες θέσεις στις Commerzbank, Credit Suisse, UBS και στη διεθνή δικηγορική εταιρεία Beiten Burkhardt, τόσο στη Γερμανία όσο και διεθνώς, ιδίως στην Ασία.

Ο Frank είναι δικηγόρος στη Γερμανία και έχει λάβει το Master of Laws με ειδίκευση στα διεθνή οικονομικά από το Νομικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Χιούστον.

Dr. Matthias Heinrich

Dr. Matthias Heinrich

CRO της flatexDEGIRO Bank AG

Ο Dr. Matthias Heinrich εντάχθηκε στην flatexDEGIRO Bank AG με περίπου 30 χρόνια επιχειρησιακής εμπειρίας στον ευρωπαϊκό τραπεζικό τομέα, μεταξύ των οποίων 10 χρόνια ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Raiffeisen-Landesbank Steiermark AG, Αυστρία και ως διευθύνων σύμβουλος της EIS Einlagensicherungsbank GmbH, Γερμανία. Πριν από αυτό, ο Matthias κατείχε διάφορες θέσεις διαχείρισης κινδύνων στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, μεταξύ άλλων στην Banco Santander, Ισπανία, στην HypoVereinsbank, Γερμανία και στην Dresdner Bank Lateinamerika, Γερμανία.

Steffen A. Jentsch

Steffen A. Jentsch

CPO της flatexDEGIRO Bank AG

Ο Steffen έχει εκτεταμένη εμπειρία στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και την πληροφορική.

Στο παρελθόν διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Fiducia & GAD IT και της Atruvia AG, πριν ενταχθεί στον όμιλο flatexDEGIRO το 2017. Ο Steffen έχει εκτεταμένη διοικητική εμπειρία σε διάφορες εταιρείες, όπως οι BearingPoint, KPMG και Helaba.

Benon Z. Janos

Dr. Benon Z. Janos

CFO της flatexDEGIRO AG και flatexDEGIRO Bank AG

Ο Benon εντάχθηκε στον όμιλο flatexDEGIRO το 2016 και σήμερα είναι οικονομικός διευθυντής της flatexDEGIRO Bank AG.

Μεταξύ άλλων θέσεων, ο Benon έχει διατελέσει μέλος του εποπτικού συμβουλίου της επενδυτικής μπουτίκ Nord IX που εστιάζει στο σταθερό εισόδημα και διευθύνων σύμβουλος στο τμήμα τίτλων της Goldman Sachs.

Ο Benon είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Επιστήμη και Μηχανική των Υλικών από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.

Stephan Simmang

Stephan Simmang

CTO της flatexDEGIRO AG και flatexDEGIRO Bank AG

Ο Stephan είναι ο CTO του ομίλου flatexDEGIRO και επικεφαλής του τμήματος πληροφορικής της DEGIRO.

Πριν ενταχθεί στον όμιλο flatexDEGIRO το 2016, ο Stephan εργάστηκε στην Goldman Sachs για σχεδόν 20 χρόνια σε διάφορες θέσεις, μεταξύ των οποίων και ως εκτελεστικός διευθυντής τραπεζικών συστημάτων. Ο Stephan έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός, αποκτώντας μεταπτυχιακό στον τομέα αυτό στο Πανεπιστήμιο RWTH Aachen, ενώ παράλληλα διατηρούσε τη δική του επιχείρηση συμβούλων πληροφορικής.

Jens Möbitz

Jens Möbitz

Επιχειρησιακές λειτουργίες πελατών και treasury για την flatexDEGIRO Bank AG

Ο Jens είναι υπεύθυνος για τις επιχειρησιακές λειτουργίες πελατών της τράπεζας (front-, middle- και back-office), συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας τίτλων, καθώς και για τη διεξαγωγή εργασιών ταμειακής διαχείρισης στο πλαίσιο του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας. Η προσθήκη του Jens στο Διοικητικό Συμβούλιο ενισχύει την εταιρική μας διακυβέρνηση και βελτιώνει τη συνολική οργανωτική δομή.

Τα προηγούμενα 20 χρόνια, ο Jens είχε διάφορες διοικητικές θέσεις στον όμιλο flatexDEGIRO. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Jens έχει συμβάλει σημαντικά στην επαγγελματοποίηση των τρεχουσών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σε ένα περιβάλλον δυναμικής ανάπτυξης. Ο Jens διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της επιχειρησιακής ενσωμάτωσης της DEGIRO στις διαδικασίες του Ομίλου και στην αξιοποίηση των συνεπειών που προέκυψαν.

Christiane Strubel

Christiane Strubel

CHRO της flatexDEGIRO Bank AG και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της flatexDEGIRO AG

Στο πλαίσιο του ρόλου της, η Christiane επικεντρώνεται στους ανθρώπινους πόρους και στη διαχείριση της προστασίας δεδομένων και αδειοδότησης.

Η Christiane εντάχθηκε στη flatex το 2016 ως επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού και εκτελεστική διευθύντρια. Αργότερα προήχθη σε Παγκόσμια Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού και Διευθύνουσα Σύμβουλο στον όμιλο flatexDEGIRO.

Η Christiane συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην αναβάθμιση του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της flatexDEGIRO Bank AG σε ένα διεθνές επίπεδο και διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ανάπτυξης του προσωπικού του ομίλου από έναν εθνικό πάροχο με περίπου 400 υπαλλήλους στη Γερμανία στον ηλεκτρονικό χρηματιστή της Ευρώπης με περίπου 1.300 υπαλλήλους που εργάζονται στα διάφορα διεθνή γραφεία μας στο Άμστερνταμ, το Λονδίνο, τη Σόφια, τη Βιέννη/Γκραζ.

flatexDEGIRO Bank AG Εποπτικό Συμβούλιο Τράπεζας

Martin Korbmacher

Martin Korbmacher

Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τράπεζας

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στα Μαθηματικά, τη Φυσική και την Πληροφορική, ο Martin ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 στην JP Morgan, όπου διετέλεσε επικεφαλής συναλλαγών, πριν ενταχθεί στην Dresdner Kleinwort το 1997 ως παγκόσμιος επικεφαλής συναλλαγών σταθερού εισοδήματος. Αργότερα, το 2000 έγινε Παγκόσμιος Επικεφαλής των μετοχών.

Το 2005, ο Martin ανέλαβε επικεφαλής της Διεύθυνσης Επενδυτικής Τραπεζικής της Credit Suisse για τη Γερμανία και την Αυστρία και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή ανάπτυξη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Αργότερα, ίδρυσε την Event Horizon Capital & Advisory το 2011 και συμβουλεύει πολλές εταιρείες σε θέματα εταιρικής χρηματοδότησης και καινοτομίας. Από το 2014, ο Martin είναι πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της flatexDEGIRO AG και από το 2017 επίσης της flatexDEGIRO Bank AG.

Stefan Müller

Stefan Müller

Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τράπεζας

Ο Stefan ξεκίνησε την τραπεζική του καριέρα το 1985 στην Bayerische Hypo- und Vereinsbank (σήμερα: HVB, θυγατρική της UniCredit) και πέρασε από διάφορους ρόλους, συμπεριλαμβανομένων θέσεων στον τομέα των τίτλων και της ιδιωτικής τραπεζικής. Το 2002 εντάχθηκε στην πρώην flatex Holding AG και έγινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου μέχρι το 2014.

Σήμερα, είναι γενικός εκπρόσωπος της Börsenmedien AG, μιας από τις κορυφαίες εταιρείες χρηματοοικονομικών μέσων ενημέρωσης στη Γερμανία, αντιπρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της flatexDEGIRO AG και μέλος του εποπτικού συμβουλίου της flatexDEGIRO Bank AG.

Aygül Ōzkan

Aygül Ōzkan

Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τράπεζας

Η Aygül είναι διευθύνων σύμβουλος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ακινήτων (ZIA) και εκπροσωπεί την κορυφαία ένωση του κλάδου των ακινήτων σε ένα ευρύ φάσμα πολιτικών και επιχειρηματικών φορέων.

Από το 2014 έως το 2020, ήταν διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του Management Group Germany της Deutsche Bank PCC Services GmbH και της Deutsche Bank Kredit Service GmbH. Προηγουμένως, η Aygül ήταν υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων, Γυναικών, Οικογένειας, Υγείας, Κατασκευών και Ένταξης στην Κάτω Σαξονία (2010-2013) και το 2014, μέλος του κοινοβουλίου του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας.

Η Aygül είναι μέλος του εποπτικού συμβουλίου της flatexDEGIRO Bank AG από το 2022.

Stefan Müller

Britta Lehfeldt

Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τράπεζας

Η Britta είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της flatexDEGIRO Bank AG από τον Ιούνιο του 2023.

Η Britta, με πτυχίο στα οικονομικά (από το Πανεπιστήμιο του Giessen), έκανε 20ετή καριέρα στην Deutsche Bank AG, εξελισσόμενη από επιχειρησιακούς ρόλους μέχρι να γίνει μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου, επέβλεπε κρίσιμους τομείς όπως οι ανθρώπινοι πόροι, οι νομικές υποθέσεις, η συμμόρφωση και η διαχείριση κρίσεων. Στον τελευταίο της ρόλο στην Deutsche Bank, ήταν COO από τον Ιανουάριο του 2020 και διαχειρίστηκε όλες τις εμπορικές και διαδικαστικές πτυχές του επιχειρηματικού τομέα IT. Η αποχώρησή της στα μέσα του 2021 σηματοδότησε το τέλος ενός επιτυχημένου και σημαντικού κεφαλαίου στην Deutsche Bank. Καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας της, η Britta κατείχε σημαντικές εντολές σε εποπτικά και συμβουλευτικά συμβούλια, αναδεικνύοντας τη σημαίνουσα παρουσία της στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Aygül Ōzkan

Herbert Seuling

Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου

Ο Herbert, πτυχιούχος διοίκησης επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Μπάμπεργκ το 1983, έγινε φορολογικός σύμβουλος το 1987. Το 1993 εντάχθηκε στην Dr. Mehnert und Seuling Steuerberatungsgesellschaft, ιδρύοντας αργότερα την C.P.A. Dr. Mehnert & Seuling GbR, μια κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία της βόρειας Βαυαρίας. Ως διευθύνων σύμβουλος της M & S Monitoring GmbH από το 2019, επιβλέπει τις δραστηριότητές της.

Με πάνω από δύο δεκαετίες στην επιτροπή εξεταστών για φορολογικούς συμβούλους, ο Herbert είναι αναπόσπαστο κομμάτι του κλάδου. Από το 2016, είναι βασικό στέλεχος σε συμβουλευτικούς και εποπτικούς ρόλους. Είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της flatexDEGIRO AG από το 2016, προεδρεύει της Επιτροπής Ελέγχου από τον Δεκέμβριο του 2021 και, από τον Αύγουστο του 2022, είναι Πρόεδρος της Κοινής Επιτροπής Κινδύνων και Ελέγχου και μέλος της Επιτροπής Ελέγχου Αποδοχών της flatexDEGIRO AG.

Η ιστορία μας

Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 2013, όταν φέρναμε επανάσταση στον κλάδο των επενδύσεων λιανικής με την έναρξη των υπηρεσιών μας στην Ολλανδία. Μόλις 10 χρόνια αργότερα, Είμαστε μία εκ των κορυφαίων χρηματιστηριακών στην Ευρώπη, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε 15 χώρες σε όλη την ήπειρο.

2022

Διαρκής ανάπτυξη

Το 2022, φτάσαμε τους 2 εκατ. πελάτες στην Ευρώπη και ξεπεράσαμε τους 100 χιλ. πελάτες στην Ιταλία και την Πορτογαλία. Ήμασταν επίσης υπερήφανοι για την κατάκτηση νέων βραβείων, με αποτέλεσμα να έχουμε συνολικά πάνω από 100 διεθνείς αναγνωρίσεις. Επιπλέον, ξεκίνησε η προβολή του ντοκιμαντέρ μας True Stories of Investing σε συνεργασία με το Discovery. Επιπλέον, συνεχίσαμε να εργαζόμαστε για τη βελτίωση της πλατφόρμας μας, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά, όπως η Σκοτεινή Λειτουργία και οι κορυφαίες λίστες.

2021

Βελτιωμένη πλατφόρμα

Το 2021, προσθέσαμε έναν εκτεταμένο όγκο οικονομικών δεδομένων, όπως αξιολογήσεις ESG και Απόψεις Αναλυτών, και αρχίσαμε να διαθέτουμε τους λογαριασμούς μετρητών flatexDEGIRO, μια νέα λύση για τη φύλαξη μη επενδυμένων χρημάτων. Επίσης, αρχίσαμε να προσφέρουμε επενδύσεις στο χρηματιστήριο της Tradegate, επιτρέποντας συναλλαγές πριν από την έναρξη της αγοράς και μετά το πέρας του ωραρίου.

2020

Το επόμενο κεφάλαιο

Το 2020, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την flatex AG, για να γίνουμε ένας από τους μεγαλύτερους brokers στην Ευρώπη. Επίσης, συμπεριληφθήκαμε στον SDAX, καθιστώντας την flatexDEGIRO μία από τις 160 μεγαλύτερες εγγεγραμμένες εταιρείες στη Γερμανία. Μαζί, ξεκινήσαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε πάνω από 1 εκατομμύριο επενδυτές.

2019

Μία νέα πλατφόρμα συναλλαγών

Το 2019, εγκαινιάσαμε τη νέα μας πλατφόρμα συναλλαγών με βάση τα σχόλια των πελατών μας και την εξελισσόμενη τεχνολογία. Χάρη στους επενδυτές μας, βραβευτήκαμε και φέτος με πολλαπλά διεθνή βραβεία.

2018

Περισσότεροι πελάτες & περισσότερα βραβεία

Το 2018, ξεπεράσαμε τους 350.000 πελάτες. Γίναμε ακόμη πιο αξιόπιστος και αξιόλογος broker, κερδίζοντας πάνω από 40 διεθνή βραβεία broker, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων Best Broker και Best Mobile App, που δόθηκαν από τους Financial Times & Investors Chronicle.

2017

Top-5 στην Ευρώπη

Το 2017 εξυπηρετήσαμε περισσότερους από 200.000 πελάτες και γίναμε ένας από τους πέντε μεγαλύτερους brokers στην Ευρώπη με βάση τις συναλλαγές ανά έτος. Συνεχίσαμε να κερδίζουμε πολυάριθμα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου του καλύτερου broker στη Γερμανία από τη Σύγκριση Broker της Handelsblatt.

2016

Μεγαλύτερος broker της Ολλανδίας

Το 2016, γίναμε ο μεγαλύτερος διαδικτυακός broker στην Ολλανδία όσον αφορά τις συναλλαγές που διεκπεραιώθηκαν ετησίως. Καλωσορίσαμε επίσης την Ελβετία στην οικογένειά μας, που έγινε η 15η χώρα που επωφελείται από τις απίστευτα χαμηλές χρεώσεις μας.

Switzerland
2015

Περισσότερη επέκταση

Το 2015, συνεχίσαμε την ανάπτυξή μας στη Βόρεια Ευρώπη και την Ιταλία και εγκαινιάσαμε την αγγλική μας πλατφόρμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πορεία κερδίσαμε πολλά διεθνή βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του υψηλού κύρους Golden Bull Award στην Ολλανδία.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland
2014

Φτάσαμε τις 9 χώρες

Το 2014 ξεκινήσαμε την επέκτασή μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες. Ξεκινήσαμε να γινόμαστε γνωστοί στην ολλανδική αγορά, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου broker και ανακοινώνοντας τη συνεργασία μας με την Euronext.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal
2013

Έναρξη της DEGIRO

Το 2013, παρουσιάσαμε τις υπηρεσίες μας στην Ολλανδία, με τη δυνατότητα για όλους τους ιδιώτες πελάτες μας να επενδύουν με απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Αυτή ήταν η αρχή της αποστολής μας: να καταστήσουμε τις παγκόσμιες συναλλαγές προσιτές και οικονομικά εφικτές για όλους.

Netherlands

Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πού πηγαίνουμε; Μάθετε περισσότερα για το ποιοι είμαστε και τι πιστεύουμε.

Διαβάστε περισσότεραread more

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν λογαριασμό δωρεάν και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Η επένδυση ενέχει κινδύνους.

icon_close

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 100+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, a foreign branch of flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Τηλέφωνο: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου της συγκεκριμένης χώρας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού της χώρας (π.χ. +31 20 2613072). | e-mail: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε την τοπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) του SD (π.χ. clients@degiro.gr) | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένοη στο Ολλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό 82510245. | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, με την επωνυμία DEGIRO, είναι το ολλανδικό υποκατάστημα της flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εποπτεύεται κατά κύριο λόγο από τη γερμανική ρυθμιστική αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα (BaFin). Στην Ολλανδία, η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένη στην DNB και εποπτεύεται από την AFM και την DNB. | Η flatexDEGIRO Bank AG είναι αδειοδοτημένη γερμανική τράπεζα που εποπτεύεται από τη γερμανική χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή και είναι εγγεγραμμένη στο Γερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό HRB 105687.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Απριλίου 2024, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

 • Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Μαρτίου 2024.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
 • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 30 Απριλίου 2024 θα επιστραφούν.
 • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
 • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Μαΐου 2024.
 • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
 • Μόλις υπογράψετε τη Συμφωνία Πελάτη, ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται και αρχίζει η περίοδος προσφοράς.
 • Για να ξεκινήσει τις συναλλαγές και να χρησιμοποιήσει το κουπόνι των 100 ευρώ, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση (το ελάχιστο ποσό είναι 0,01 ευρώ).
 • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
 • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
 • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.
 • Η παρούσα προωθητική ενέργεια διέπεται από το ολλανδικό δίκαιο.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την προσφορά πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 31 Μαρτίου 2024.

icon_close