Αξιολογήσεις DEGIRO

Μπορείτε να επενδύσετε με εμπιστοσύνη στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας. Ανακαλύψτε γιατί πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές μας επιλέγουν ως χρηματιστηριακή τους και διαβάστε μερικές από τις αξιολογήσεις τους.

Δημιουργία μιας αξιόπιστης φήμης σε όλη την Ευρώπη

Με τις απίστευτα χαμηλές αμοιβές μας, το ευρύ φάσμα επενδυτικών επιλογών και την καινοτόμο πλατφόρμα μας, είμαστε ο κορυφαίος χρηματιστής στην Ευρώπη. Οι ομάδες μας εργάζονται διαρκώς σκληρά για τη βελτίωση της πλατφόρμας και της εφαρμογής μας με νέα χαρακτηριστικά για πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές σε όλη την Ευρώπη, και αυτό έχει αποδώσει καρπούς! Οι πελάτες μας, μας βοήθησαν να κερδίσουμε περισσότερα από 100 διεθνή βραβεία ως ένας από τους καλύτερους και φθηνότερους διαδικτυακούς χρηματιστές. Διαβάστε τις αξιολογήσεις των επενδυτών μας παρακάτω:

4.6

App Store

4.2

Google Play

Fast transactions, really low fees, and I like going through the news and updates too.

It works well, a good way to invest in index funds.

Σημείωση: Οι βαθμολογίες που εμφανίζονται παραπάνω αναφέρονται στη βαθμολογία της εφαρμογής DEGIRO στο App Store και το Google Play με βάση το μέσο όρο όλων των κριτικών που ελήφθησαν για το degiro.com τον Σεπτέμβριο του 2023.

Προσαρμό-
ζουμε την πλατφόρμα μας σε εσάς

Χρησιμοποιώντας τα σχόλια των πελατών μας, βελτιώνουμε και ενημερώνουμε συνεχώς την πλατφόρμα μας. Προσθέτουμε νέα χαρακτηριστικά και φροντίζουμε ώστε ο σχεδιασμός, η εμπειρία χρήστη και η ανάπτυξη εφαρμογών να είναι πάντα ενημερωμένα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε την καλύτερη δυνατή επενδυτική εμπειρία.

Γνωρίστε τα προϊόντα

Αξιολογήστε αν οι εταιρείες ανταποκρίνονται στις αξίες σας χρησιμοποιώντας αξιολογήσεις ESG και λάβετε τις απόψεις των αναλυτών για τα προϊόντα που επιλέγετε.

Εύκολη πρόσβαση, εύκολη χρήση

Συνδεθείτε με την ταυτοποίηση αφής ή προσώπου και κάντε συναλλαγές με λίγα μόνο κλικ.

Καλά ενημερωμένος

Μάθετε τι συμβαίνει μέσω των οικονομικών ειδήσεων και μιας περίληψης των ενημερώσεων από τις παγκόσμιες αγορές.

Αποθήκευση και παρακολούθηση

Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένες λίστες αγαπημένων για να αποθηκεύετε μετοχές, να παρακολουθείτε τα νέα και να καταγράφετε τις σκέψεις σας σε σημειώσεις.

Πληθώρα πληροφοριών

Λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις με τιμές σε πραγματικό χρόνο, διαδραστικά γραφήματα, αξιολογήσεις ESG, απόψεις αναλυτών και δείκτες.

Πάντα ενημερωμένοι

Παραμείνετε στην κορυφή της αγοράς με τα οικονομικά ημερολόγια, την επισκόπηση της παγκόσμιας αγοράς και τις καθημερινές οικονομικές ειδήσεις.

Ασφαλές και προστατευμένο

Διατηρήστε τον λογαριασμό σας ασφαλή με ασφαλή σύνδεση χρησιμοποιώντας ταυτοποίηση προσώπου ή αφής στην εφαρμογή και έλεγχο ταυτότητας δύο βημάτων στην επιφάνεια εργασίας.

Καταγράψτε τις επενδύσεις σας

Αποθηκεύστε τις μετοχές σε προσαρμοσμένες λίστες αγαπημένων και καταγράψτε τις σκέψεις σας σε σημειώσεις.

Ενημερωμένες αποφάσεις

Γίνετε ο καλύτερος επενδυτής που μπορείτε να γίνετε χρησιμοποιώντας διαδραστικά διαγράμματα, ένα βιβλίο εντολών 10 επιπέδων στο Euronext και έναν τόνο οικονομικών δεδομένων και δεικτών.

Κάντε συναλλαγές με το δικό σας τρόπο

Πάνω από 2 εκατομμύρια προϊόντα και πολλοί τρόποι συναλλαγής τους. Από τη διαπραγμάτευση περιθωρίου έως τις συνδυαστικές εντολές, όλα είναι στη διάθεσή σας.

Απόλυτα προστατευμένοι

Διατηρήστε τον λογαριασμό σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία ασφαλή με ασφαλή σύνδεση μέσω ταυτοποίησης αφής ή προσώπου και έλεγχο ταυτότητας δύο βημάτων.

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Πώς διαφυλάζονται τα μετρητά και οι επενδύσεις μου;

Η διαφύλαξη των μετρητών και των επενδύσεών σας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας. Όταν ανοίγετε έναν επενδυτικό λογαριασμό μαζί μας, ανοίγουμε επίσης έναν τραπεζικό λογαριασμό (λογαριασμός μετρητών) στο όνομά σας στην τράπεζα flatexDEGIRO. Όλα τα μη επενδυμένα χρήματά σας θα φυλάσσονται σε αυτόν τον ξεχωριστό προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό με προσωπικό IBAN. Το κάνουμε αυτό για να διασφαλίσουμε ότι τα μη επενδυμένα χρήματά σας προστατεύονται μέχρι 100.000 € βάσει του γερμανικού συστήματος εγγύησης καταθέσεων (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken). Επιπλέον, χρησιμοποιούμε μια ξεχωριστή οντότητα θεματοφυλακής για τη φύλαξη των περιουσιακών σας στοιχείων. Έτσι, στην απίθανη περίπτωση που κάτι συμβεί στη DEGIRO, οι επενδύσεις σας δεν θα αντιμετωπιστούν ως ανακτήσιμα περιουσιακά στοιχεία από τους πιστωτές. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το θέμα; Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ναι, η πλατφόρμα μας είναι για όλους! Είτε έχετε μόλις ξεκινήσει το επενδυτικό σας ταξίδι είτε είστε έμπειρος επενδυτής, διαθέτουμε τα κατάλληλα εργαλεία για εσάς. Στο Κέντρο Γνώσης μας, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε. Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα που προσφέρουμε (μετοχές, ETFs, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης, δικαιώματα προαίρεσης και άλλα) και διαβάστε τα άρθρα του ιστολογίου μας για τα τρέχοντα θέματα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την Ακαδημία Επενδυτών μας για να μάθετε σχετικά με την επιλογή του πρώτου σας προϊόντος, τους διαφορετικούς τύπους εντολών, τις επενδυτικές στρατηγικές και πολλά άλλα. Αν σας λείπει κάποια έμπνευση, ελέγξτε τις απόψεις αναλυτών για να δείτε τι σκέφτονται οι ειδικοί για μια συγκεκριμένη μετοχή ή τις λίστες Top για να εξερευνήσετε τις κορυφαίες εταιρείες σε δημοφιλείς κατηγορίες.

Ναι, μπορείτε να ακολουθήσετε τη δική σας επενδυτική στρατηγική στην πλατφόρμα μας. Ανακαλύψτε όλους τους τύπους στρατηγικών στο Κέντρο Γνώσης μας και επιλέξτε την πιο κατάλληλη για εσάς. Αν σκοπεύετε να επενδύσετε μακροπρόθεσμα, μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε το μάθημά μας σχετικά με το Σκέψου Μπροστά για να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις.

Όχι, δεν χρεώνουμε μηνιαίο τέλος. Έχουμε μια σαφή και διαφανή δομή χρεώσεων. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους, και αυτό περιλαμβάνει την παροχή χαμηλών τελών στους πελάτες μας. Ελέγξτε τον Πίνακα Χρεώσεων μας για όλες τις λεπτομέρειες.

Το άνοιγμα λογαριασμού μαζί μας είναι εύκολο! Χρειάζονται μόνο 3 βήματα:

 1. Εγγραφείτε: Επιλέξτε ένα όνομα χρήστη, επαληθεύστε το e-mail σας και αποκτήστε πρόσβαση στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.
 2. Καταθέστε: Καταθέστε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον επενδυτικό σας λογαριασμό δωρεάν.
 3. Επενδύστε: Κάντε την πρώτη σας επένδυση και αρχίστε να επωφελείστε από τις απίστευτα χαμηλές προμήθειές μας.

Σας λείπει ακόμη κάτι; Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να ανοίξετε λογαριασμό μαζί μας, μπορείτε να δείτε τις Συχνές Ερωτήσεις μας.

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν λογαριασμό δωρεάν και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Η επένδυση ενέχει κινδύνους.

icon_close

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 100+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, a foreign branch of flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Τηλέφωνο: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου της συγκεκριμένης χώρας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού της χώρας (π.χ. +31 20 2613072). | e-mail: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε την τοπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) του SD (π.χ. clients@degiro.gr) | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένοη στο Ολλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό 82510245. | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, με την επωνυμία DEGIRO, είναι το ολλανδικό υποκατάστημα της flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εποπτεύεται κατά κύριο λόγο από τη γερμανική ρυθμιστική αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα (BaFin). Στην Ολλανδία, η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένη στην DNB και εποπτεύεται από την AFM και την DNB. | Η flatexDEGIRO Bank AG είναι αδειοδοτημένη γερμανική τράπεζα που εποπτεύεται από τη γερμανική χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή και είναι εγγεγραμμένη στο Γερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό HRB 105687.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Ιουλίου 2024, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

 • Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2024.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
 • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Ιουλίου 2024 θα επιστραφούν.
 • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
 • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Αυγούστου 2024.
 • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
 • Μόλις υπογράψετε τη Συμφωνία Πελάτη, ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται και αρχίζει η περίοδος προσφοράς.
 • Για να ξεκινήσει τις συναλλαγές και να χρησιμοποιήσει το κουπόνι των 100 ευρώ, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση (το ελάχιστο ποσό είναι 0,01 ευρώ).
 • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
 • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
 • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.
 • Η παρούσα προωθητική ενέργεια διέπεται από το ολλανδικό δίκαιο.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την προσφορά πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 30 Ιουνίου 2024.

icon_close