Η ιστορία μας μέχρι στιγμής...

Η DEGIRO είναι χρηματιστηριακή "χονδρικής". Παρέχοντας μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για όλους τους τύπους επενδυτών, όλοι οι πελάτες μας διαπραγματεύονται με απίστευτα χαμηλά χρεώσεις στις αγορές παγκοσμίως.

Το 2013, η DEGIRO ξεκίνησε να παρέχει διαδικτυακά παροχές λιανικής πώλησης στην Ολλανδία και από τότε έχει επεκταθεί σε 18 ευρωπαϊκές χώρες. Αυτό επέτρεψε στους ιδιώτες επενδυτές σε όλη την Ευρώπη να επωφεληθούν από την ιδιαίτερα ανταγωνιστική διάρθρωση της DEGIRO, η οποία είναι μέχρι 80% χαμηλότερη από τους τοπικούς ανταγωνιστές, καθιστώντας την DEGIRO μία από τις πιο ανταγωνιστικές πλατφόρμες στον κόσμο.

DEGIRO Amsterdam

Αποστολή:

Η DEGIRO επιδιώκει να προσφέρει προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός οικονομικό σχεδιασμό και χρηματοδότηση προσιτό για όλους σε όλο τον κόσμο.

Όραμα:

Συνδυάζοντας την τεχνολογία και την οικονομική γνώση, η DEGIRO δημιουργεί οικονομικές υπηρεσίες αιχμής για όλους.

Η καινοτομία αποτελεί τον πυρήνα της επιχείρησής μας

Ενώ πολλοί ανταγωνιστές έχουν κολλήσει με τους τρόπους τους, στη DEGIRO αγκαλιάζουμε την καινοτομία από τις μοναδικές προσφορές μας, παρακάτω είναι οι τέσσερις πυλώνες που έχουμε δημιουργήσει την επιχείρησή μας γύρω τους.

Παγκόσμια πρόσβαση

Μέσω της DEGIRO, οι ευρωπαίοι επενδυτές συνδέονται με τις παγκόσμιες αγορές. Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, πολλοί από τους οποίους προσφέρουν πρόσβαση μόνο σε ευρωπαϊκά και αμερικανικά χρηματιστήρια, η DEGIRO προσφέρει επίσης πρόσβαση σε αγορές στην Αυστραλία, την Ιαπωνία, το Χονγκ Κονγκ και πολλά άλλες σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό παρέχει στους πελάτες την ευκαιρία να επωφεληθούν από μια πραγματικά παγκόσμια διαφοροποίηση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Εσωτερική ανάπτυξη

Σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική τιμολόγηση και μια μεγάλη ποικιλία αγορών, η DEGIRO αναλαμβάνει επίσης την καινοτόμο ανάπτυξη καινοτόμων εργαλείων συναλλαγών. Όλες οι πλατφόρμες μας αναπτύσσονται εσωτερικά και προσαρμόζονται στις ανάγκες των πελατών μας. Επί του παρόντος, πάνω από 250.000 πελάτες συμβάλλουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον συναλλαγών, ενώ ταυτόχρονα αποκομίζουν οφέλη από τις χαμηλές προμήθειες και την πρόσβαση στις παγκόσμια χρηματιστήρια. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο να επιτευχθεί ένα καλά διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο σε παγκόσμια κλίμακα.

Μείωση του κόστους

Η DEGIRO προσφέρει μια πλατφόρμα αποκλειστικά μέσω διαδίκτυου, η οποία επιτρέπει περαιτέρω μειώσεις κόστους στους πελάτες μας. Αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζεται από state-of-the-art συνδεσιμότητα και την υποδομή server, καθιστώντας την DEGIRO τέλεια πλατφόρμα για τους επενδυτές όλων των μεγεθών που διαχειρίζονται τα χαρτοφυλάκιά τους σε απευθείας σύνδεση.

Ρυθμιζόμενη Υπηρεσία Διαμεσολάβησης

Η DEGIRO B.V. υπόκειται σε εποπτεία συμπεριφοράς από την Ολλανδική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Αγορών (AFM) και την προληπτική εποπτεία της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας (DNB). Η DEGIRO έχει λάβει άδεια σύμφωνα με το άρθρο 2:96 του νόμου περί χρηματοπιστωτικής εποπτείας στην Ολλανδία, προκειμένου να ενεργεί ως επιχείρηση επενδύσεων. Η DEGIRO έχει την έδρα της στο Άμστερνταμ σύμφωνα με το καταστατικό της. Η DEGIRO είναι εγγεγραμμένη στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Άμστερνταμ με αριθμό 34342820.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ

  • Απίστευτα χαμηλά τέλη.
  • Πλήρη εργαλεία, δυνατότητες και υπηρεσίες.
  • Παγκοσμίως. Οποτεδήποτε και οπουδήποτε.
  • Ασφαλής δομή.
  • Απίστευτα χαμηλά τέλη.
  • Πλήρη εργαλεία, δυνατότητες και υπηρεσίες.
  • Παγκοσμίως. Οποτεδήποτε και οπουδήποτε.
  • Ασφαλής δομή.

Συνεργατες και παροχοι υπηρεσιων