ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε η κορυφαία χρηματιστηριακή στην Ευρώπη. Με την έξυπνη και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, ο καθένας μπορεί να γίνει επενδυτής.

header shape_desktop_left header shape_desktop_left
header shape_desktop_right
target

01

Η χρηματιστηριακή
όλων

Οι χαμηλές χρεώσεις μας έχουν ξεκινήσει μια πραγματική επανάσταση σε όλη την Ευρώπη. Δίνουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους από όλα τα διαφορετικά υπόβαθρα να διαμορφώσουν το δικό τους οικονομικό μέλλον. Έτσι, μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν με την κορυφαία πλατφόρμα μας, την εκπαίδευση και την πληροφόρηση, την προσέγγιση με γνώμονα το κόστος και τις ατελείωτες δυνατότητες. Καταργώντας τα εμπόδια, κάνουμε την επένδυση προσιτή σε όλους!

02

Η αποστολή μας

Να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι πιο έξυπνοι αυτοκατευθυνόμενοι επενδυτές που μπορούν. Με την υψηλής ποιότητας, συνειδητή ως προς το κόστος, διαφανή και προσιτή επενδυτική πλατφόρμα και υπηρεσίες μας, ο καθένας μπορεί να γίνει επενδυτής.

03

Το όραμά μας

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο στον οποίο οι επενδύσεις θα είναι προσιτές σε όλους όσους αναλαμβάνουν την ευθύνη για το οικονομικό τους μέλλον. Με υπεύθυνο και έξυπνο τρόπο.

Η ιστορία μας

Το 2013, η DEGIRO έφερε επανάσταση στις λιανικές επενδύσεις με την έναρξη των διαδικτυακών υπηρεσιών διαμεσολάβησης στις Κάτω Χώρες, εισάγοντας ισότιμους όρους ανταγωνισμού για τους ιδιώτες επενδυτές. Έκτοτε, έχουμε επεκταθεί σε 16 ευρωπαϊκές χώρες δίνοντας τη δυνατότητα στους μικροεπενδυτές παντού να επωφεληθούν από τις απίστευτα χαμηλές χρεώσεις και τη βραβευμένη πλατφόρμα μας. Ως αποτέλεσμα, γίναμε γρήγορα η κορυφαία χρηματιστηριακή στην Ευρώπη.

Το 2020, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την Γερμανική χρηματιστηριακή flatex.

Ως αποτέλεσμα, η DEGIRO B.V. συγχωνεύθηκε με την flatexDEGIRO Bank AG στις αρχές του 2021, δημιουργώντας την flatexDEGIRO: Μια από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές απλές εκτέλεσης με δική της τραπεζική άδεια..

Το 2020, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την γερμανική χρηματιστηριακή flatex.

Συνεχής ανάπτυξη

Το 2021, προσθέσαμε έναν εκτεταμένο όγκο οικονομικών δεδομένων, όπως αξιολογήσεις ESG και απόψεις αναλυτών, αρχίσαμε να αναπτύσσουμε τους λογαριασμούς μετρητών flatexDEGIRO, μια νέα λύση διακράτησης μη επενδυμένων χρημάτων, και αυξήσαμε τον κατάλογο των ETF χωρίς προμήθειες. Αρχίσαμε επίσης να προσφέρουμε επενδύσεις στο χρηματιστήριο Tradegate.

Το επόμενο κεφάλαιο

Το 2020, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την flatex AG, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες χρηματιστηριακές στην Ευρώπη. Επίσης, συμπεριληφθήκαμε στον SDAX, καθιστώντας την flatexDEGIRO μία από τις 160 μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρείες στη Γερμανία. Συλλογικά εξυπηρετούμε πλέον περισσότερους από 1 εκατομμύριο επενδυτές.

Καινούρια πλατφόρμα συναλλαγών

Το 2019 η DEGIRO εγκαινίασε τη νέα πλατφόρμα συναλλαγών βασισμένη στα σχόλια των πελατών και την εξέλιξη της τεχνολογίας. Χάρη σε αυτούς τους πελάτες, η DEGIRO κέρδισε και πάλι πολλά διεθνή βραβεία φέτος. Επιπλέον, πάνω από 450.000 πελάτες επωφελούνται τώρα από τις υπηρεσίες της DEGIRO.

Περισσότεροι από 350.000 πελάτες και + βραβεία

Το 2018 η DEGIRO ξεπέρασε τους 350.000 πελάτες. Χάρη στους πελάτες της, η DEGIRO έχει κερδίσει περισσότερα από χρηματιστηριακά βραβεία σε διεθνές επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του Best Broker και του Best Mobile App Award, που απονεμήθηκαν από τους Financial Times & Investors Chronicle.

Περισσότεροι από 200.000 πελάτες

Μέχρι στιγμής το 2017 έχει ήδη ξεπεράσει τους 200.000 πελάτες και έχει γίνει μια από τις πέντε μεγαλύτερες χρηματιστηριακές στην Ευρώπη με βάση τις συναλλαγές ετησίως. Η DEGIRO συνέχισε να κερδίζει βραβεία συμπεριλαμβανομένου της καλύτερης χρηματιστηριακής στη Γερμανία από την Handelsblatt Χρηματιστηριακή Σύγκριση.

Μεγαλύτερη χρηματιστηριακή στην Ολλανδία

Το 2016 DEGIRO, έγινε η μεγαλύτερη διαδικτυακή χρηματιστηριακή στην Ολλανδία όσον αφορά συναλλαγές που διεκπεραιώνονται ανά έτος. Και έφερε την Ελβετία στην οικογένεια DEGIRO καθιστώντας την 18η χώρα που θα επωφεληθεί από τα χαμηλά τέλη συναλλαγής.

Switzerland

Η DEGIRO εισέρχεται στη Βόρεια Ευρώπη και την Ιταλία

Το 2015 έφερε τη συνεχή επέκταση σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη και την Ιταλία, κερδίζοντας πολλά διεθνή βραβεία στην πορεία, συμπεριλαμβανομένου του Βραβείου κύρους Golden Bull στην Ολλανδία.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland

Επέκταση σε 9 χώρες

Το 2014 η DEGIRO ξεκίνησε την επέκτασή της προσφέροντας υπηρεσίες σε 9 ευρωπαϊκές χώρες. Η DEGIRO ενίσχυσε επίσης την ολλανδική αγορά της κερδίζοντας το βραβείο Best Broker.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal

Έναρξη της DEGIRO

Το 2013 η DEGIRO πρόσφερε στους Ολλανδούς πελάτες λιανικής τη δυνατότητα να επενδύσουν με θεσμικά τέλη. Κατέστησε τις επενδύσεις σε παγκόσμιο επίπεδο προσιτές.

Netherlands

04

Απεριόριστες
δυνατότητες

Θέλουμε να επενδύσετε με τον τρόπο σας. Γι' αυτό προσφέρουμε ένα σύνολο επενδυτικών δυνατοτήτων. Μπορείτε να επενδύσετε σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια σε 30 χώρες σε μια εκτεταμένη και απλή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί εσωτερικά με ισχυρό και έξυπνο λογισμικό.

05

Αξιοποιήστε στο
έπακρο τις
επενδύσεις σας

Προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις αποδόσεις σας. Γι' αυτό το λόγο καταστήσαμε διαθέσιμες τις χαμηλές χρεώσεις στους ιδιώτες επενδυτές, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών. Διαθέτουμε ένα πρόγραμμα τελών pay-per-use, που σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρησιμοποιείτε.

06

Μια περήφανη
χρηματιστηριακή
απλής εκτέλεσης

Το γεγονός ότι είμαστε μια χρηματιστηριακή απλής εκτέλεσης σημαίνει απλώς ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα μας για να επενδύσετε, αλλά δεν προσφέρουμε συμβουλές. Παρέχουμε την πλατφόρμα και τα εργαλεία για να μπορέσετε να επενδύσετε. Προσφέρουμε ακόμη πολλά δεδομένα, ειδήσεις, πληροφορίες και εκπαίδευση για την υποστήριξη των πελατών μας.

mountain

Οι καινοτομίες βρίσκονται στον πυρήνα της επιχείρησής μας

Πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, οι οποίοι συχνά προσφέρουν πρόσβαση μόνο σε ευρωπαϊκά ή αμερικανικά χρηματιστήρια, εμείς σας συνδέουμε με όλες τις αγορές του κόσμου. Μέσω της πλατφόρμας μας, έχετε επίσης πρόσβαση σε αγορές της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, του Χονγκ Κονγκ και άλλων χωρών. Σε συνδυασμό με μία από τις ευρύτερες προσφορές προϊόντων, έχετε περισσότερες ευκαιρίες να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας.

Πάνω από 90 βραβεία

Η φιλική προς το χρήστη επενδυτική μας πλατφόρμα αναπτύσσεται εξ ολοκλήρου εσωτερικά, δίνοντάς μας την ελευθερία να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Την προσαρμόζουμε στις ανάγκες των 2+ εκατομμυρίων πελατών μας. Και αυτό εκτιμάται, λαμβάνοντας υπόψη τα 90+ βραβεία που έχουμε λάβει ως αντάλλαγμα.

Μείωση του κόστους

Με την ενσωμάτωση ενός αποτελεσματικού τρόπου εργασίας και με ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση του κόστους στο ελάχιστο, διατηρούμε τις χρεώσεις μας πολύ χαμηλές. Με τη δραστηριοποίησή μας σε όλη την Ευρώπη, μπορούμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, να μειώνουμε το κόστος και να αυξάνουμε περαιτέρω τις επενδύσεις στις υπηρεσίες μας.

Τραπεζική άδεια

Η DEGIRO είναι το ολλανδικό παράρτημα της flatexDEGIRO Bank AG. Ως τμήμα της flatexDEGIRO Bank, διαθέτουμε τη δική μας τραπεζική άδεια. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματά σας είναι προστατευμένα μέχρι 100.000 ευρώ. Εποπτευόμαστε από τη γερμανική Ομοσπονδιακή Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας (BaFin) και από την DNB και την AFM στην Ολλανδία

Εμείς σας βοηθάμε

Παρόλο που είμαστε μια χρηματιστηριακή απλής εκτέλεσης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο επενδυτικό σας ταξίδι! Είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας καθοδηγήσουμε στον κόσμο των επενδύσεων με πολλές σχετικές επενδυτικές πληροφορίες και εκπαίδευση. Από επενδυτικά μαθήματα και απόψεις αναλυτών μέχρι οικονομικές ειδήσεις, δείκτες, πληροφορίες για τις εταιρείες και πολλά άλλα.

Σελίδα επικοινωνίας

Έχετε μια ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια για οτιδήποτε; Παρακαλούμε επισκεφθείτε το Κέντρο Βοήθειας ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης.

Κέντρο Γνώσης

Μάθετε περισσότερα για το τι συνεπάγεται η επένδυση, τι είδους επενδυτής είστε, τις διάφορες στρατηγικές και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία μας προς όφελός σας.

Ακαδημία Επενδυτών

Ο κόμβος σας για επενδυτικές γνώσεις. Εδώ θα μάθετε πώς λειτουργούν οι επενδύσεις, σε ποια προϊόντα μπορείτε να επενδύσετε και ποιες στρατηγικές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας για να εμπνευστείτε, να μείνετε ενήμεροι, να βρείτε έμπνευση και να μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο των επενδύσεων.

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό και ενταχθείτε σε πάνω από 2 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Ας ξεκινήσουμε

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 90+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 ευρώ για τα τέλη συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό στη DEGIRO πριν από την 1η Μαρτίου 2023, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

  • Η προσφορά ισχύει έως τις 28 Φεβρουαρίου 2023
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
  • Θα επιστραφούν τα πρώτα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Μαρτίου 2023.
  • Θα σας επιστρέψουμε τα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που ξοδέψατε (με ανώτατο όριο τα 100 ευρώ) στο λογαριασμό σας στη DEGIRO στις αρχές Απριλίου.
  • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με Ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
  • Για να δικαιούται αυτή την προσφορά, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση για να επικυρώσει τον λογαριασμό του (η ελάχιστη κατάθεση είναι 0,01 €) και να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του DEGIRO.
  • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στη DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
  • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
  • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση των 100 ευρώ μόνο μία φορά.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την καμπάνια πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της καμπάνιας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω του δικτυακού τόπου.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

icon_close