ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μία εκ των κορυφαίων χρηματιστηριακών στην Ευρώπη. Με την έξυπνη και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, ο καθένας μπορεί να γίνει επενδυτής.

header shape_desktop_left header shape_desktop_left
header shape_desktop_right
target

01

Η χρηματιστηριακή
όλων

Οι χαμηλές χρεώσεις μας έχουν ξεκινήσει μια πραγματική επανάσταση σε όλη την Ευρώπη. Δίνουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους από όλα τα διαφορετικά υπόβαθρα να διαμορφώσουν το δικό τους οικονομικό μέλλον. Έτσι, μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν με την κορυφαία πλατφόρμα μας, την εκπαίδευση και την πληροφόρηση, την προσέγγιση με γνώμονα το κόστος και τις ατελείωτες δυνατότητες. Καταργώντας τα εμπόδια, κάνουμε την επένδυση προσιτή σε όλους!

02

Η αποστολή μας

Να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι πιο έξυπνοι αυτοκατευθυνόμενοι επενδυτές που μπορούν. Με την υψηλής ποιότητας, συνειδητή ως προς το κόστος, διαφανή και προσιτή επενδυτική πλατφόρμα και υπηρεσίες μας, ο καθένας μπορεί να γίνει επενδυτής.

03

Το όραμά μας

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο στον οποίο οι επενδύσεις θα είναι προσιτές σε όλους όσους αναλαμβάνουν την ευθύνη για το οικονομικό τους μέλλον. Με υπεύθυνο και έξυπνο τρόπο.

Η ιστορία μας

Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 2013, όταν φέρναμε επανάσταση στον κλάδο των επενδύσεων λιανικής με την έναρξη των υπηρεσιών μας στην Ολλανδία. Μόλις 10 χρόνια αργότερα, Είμαστε μία εκ των κορυφαίων χρηματιστηριακών στην Ευρώπη, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε 15 χώρες σε όλη την ήπειρο.

10 χρόνια DEGIRO

Το 2023, μας αναγνωρίστηκαν πολλά νέα βραβεία, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των διεθνών βραβείων μας να ξεπεράσει τα 100. Γιορτάσαμε επίσης τη 10η επέτειό μας και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε γίνει μία από τις πιο διαδεδομένες πλατφόρμες στην Ευρώπη, με περισσότερους από 750.000 επενδυτές στις Κάτω Χώρες και 2,6 εκατομμύρια συνολικά.

Διαρκής ανάπτυξη

Το 2022, φτάσαμε τους 2 εκατ. πελάτες στην Ευρώπη και ξεπεράσαμε τους 100 χιλ. πελάτες στην Ιταλία και την Πορτογαλία. Ήμασταν επίσης υπερήφανοι για την κατάκτηση νέων βραβείων, με αποτέλεσμα να έχουμε συνολικά πάνω από 100 διεθνείς αναγνωρίσεις. Επιπλέον, ξεκίνησε η προβολή του ντοκιμαντέρ μας True Stories of Investing σε συνεργασία με το Discovery. Επιπλέον, συνεχίσαμε να εργαζόμαστε για τη βελτίωση της πλατφόρμας μας, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά, όπως η Σκοτεινή Λειτουργία και οι κορυφαίες λίστες.

Βελτιωμένη πλατφόρμα

Το 2021, προσθέσαμε έναν εκτεταμένο όγκο οικονομικών δεδομένων, όπως αξιολογήσεις ESG και Απόψεις Αναλυτών, και αρχίσαμε να διαθέτουμε τους λογαριασμούς μετρητών flatexDEGIRO, μια νέα λύση για τη φύλαξη μη επενδυμένων χρημάτων. Επίσης, αρχίσαμε να προσφέρουμε επενδύσεις στο χρηματιστήριο της Tradegate, επιτρέποντας συναλλαγές πριν από την έναρξη της αγοράς και μετά το πέρας του ωραρίου.

Το επόμενο κεφάλαιο

Το 2020, ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την flatex AG, για να γίνουμε ένας από τους μεγαλύτερους brokers στην Ευρώπη. Επίσης, συμπεριληφθήκαμε στον SDAX, καθιστώντας την flatexDEGIRO μία από τις 160 μεγαλύτερες εγγεγραμμένες εταιρείες στη Γερμανία. Μαζί, ξεκινήσαμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε πάνω από 1 εκατομμύριο επενδυτές.

Μία νέα πλατφόρμα συναλλαγών

Το 2019, εγκαινιάσαμε τη νέα μας πλατφόρμα συναλλαγών με βάση τα σχόλια των πελατών μας και την εξελισσόμενη τεχνολογία. Χάρη στους επενδυτές μας, βραβευτήκαμε και φέτος με πολλαπλά διεθνή βραβεία.

Περισσότεροι πελάτες & περισσότερα βραβεία

Το 2018, ξεπεράσαμε τους 350.000 πελάτες. Γίναμε ακόμη πιο αξιόπιστος και αξιόλογος broker, κερδίζοντας πάνω από 40 διεθνή βραβεία broker, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων Best Broker και Best Mobile App, που δόθηκαν από τους Financial Times & Investors Chronicle.

Top-5 στην Ευρώπη

Το 2017 εξυπηρετήσαμε περισσότερους από 200.000 πελάτες και γίναμε ένας από τους πέντε μεγαλύτερους brokers στην Ευρώπη με βάση τις συναλλαγές ανά έτος. Συνεχίσαμε να κερδίζουμε πολυάριθμα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου του καλύτερου broker στη Γερμανία από τη Σύγκριση Broker της Handelsblatt.

Μεγαλύτερος broker της Ολλανδίας

Το 2016, γίναμε ο μεγαλύτερος διαδικτυακός broker στην Ολλανδία όσον αφορά τις συναλλαγές που διεκπεραιώθηκαν ετησίως. Καλωσορίσαμε επίσης την Ελβετία στην οικογένειά μας, που έγινε η 15η χώρα που επωφελείται από τις απίστευτα χαμηλές χρεώσεις μας.

Switzerland

Περισσότερη επέκταση

Το 2015, συνεχίσαμε την ανάπτυξή μας στη Βόρεια Ευρώπη και την Ιταλία και εγκαινιάσαμε την αγγλική μας πλατφόρμα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πορεία κερδίσαμε πολλά διεθνή βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του υψηλού κύρους Golden Bull Award στην Ολλανδία.

Sweden Denmark Italy Norway Finland United%20Kingdom Ireland

Φτάσαμε τις 9 χώρες

Το 2014 ξεκινήσαμε την επέκτασή μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες. Ξεκινήσαμε να γινόμαστε γνωστοί στην ολλανδική αγορά, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου broker και ανακοινώνοντας τη συνεργασία μας με την Euronext.

France Czech Austria Germany Spain Poland Hungary Greece Portugal

Έναρξη της DEGIRO

Το 2013, παρουσιάσαμε τις υπηρεσίες μας στην Ολλανδία, με τη δυνατότητα για όλους τους ιδιώτες πελάτες μας να επενδύουν με απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Αυτή ήταν η αρχή της αποστολής μας: να καταστήσουμε τις παγκόσμιες συναλλαγές προσιτές και οικονομικά εφικτές για όλους.

Netherlands

04

Απεριόριστες
δυνατότητες

Θέλουμε να επενδύσετε με τον τρόπο σας. Γι' αυτό προσφέρουμε ένα σύνολο επενδυτικών δυνατοτήτων. Μπορείτε να επενδύσετε σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια σε 30 χώρες σε μια εκτεταμένη και απλή πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί εσωτερικά με ισχυρό και έξυπνο λογισμικό.

05

Αξιοποιήστε στο
έπακρο τις
επενδύσεις σας

Προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις αποδόσεις σας. Γι' αυτό το λόγο καταστήσαμε διαθέσιμες τις χαμηλές χρεώσεις στους ιδιώτες επενδυτές, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών. Διαθέτουμε ένα πρόγραμμα τελών pay-per-use, που σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρησιμοποιείτε.

06

Μια περήφανη
χρηματιστηριακή
απλής εκτέλεσης

Το γεγονός ότι είμαστε μια χρηματιστηριακή απλής εκτέλεσης σημαίνει απλώς ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα μας για να επενδύσετε, αλλά δεν προσφέρουμε συμβουλές. Παρέχουμε την πλατφόρμα και τα εργαλεία για να μπορέσετε να επενδύσετε. Προσφέρουμε ακόμη πολλά δεδομένα, ειδήσεις, πληροφορίες και εκπαίδευση για την υποστήριξη των πελατών μας.

mountain

Οι καινοτομίες βρίσκονται στον πυρήνα της επιχείρησής μας

Πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, οι οποίοι συχνά προσφέρουν πρόσβαση μόνο σε ευρωπαϊκά ή αμερικανικά χρηματιστήρια, εμείς σας συνδέουμε με όλες τις αγορές του κόσμου. Μέσω της πλατφόρμας μας, έχετε επίσης πρόσβαση σε αγορές της Αυστραλίας, της Ιαπωνίας, του Χονγκ Κονγκ και άλλων χωρών. Σε συνδυασμό με μία από τις ευρύτερες προσφορές προϊόντων, έχετε περισσότερες ευκαιρίες να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας.

Πάνω από 100 βραβεία

Η φιλική προς το χρήστη επενδυτική μας πλατφόρμα αναπτύσσεται εξ ολοκλήρου εσωτερικά, δίνοντάς μας την ελευθερία να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Την προσαρμόζουμε στις ανάγκες των 2,5+ εκατομμυρίων πελατών μας. Και αυτό εκτιμάται, λαμβάνοντας υπόψη τα 100+ βραβεία που έχουμε λάβει ως αντάλλαγμα.

Μείωση του κόστους

Με την ενσωμάτωση ενός αποτελεσματικού τρόπου εργασίας και με ιδιαίτερη έμφαση στη διατήρηση του κόστους στο ελάχιστο, διατηρούμε τις χρεώσεις μας πολύ χαμηλές. Με τη δραστηριοποίησή μας σε όλη την Ευρώπη, μπορούμε να συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, να προσφέρουμε χαμηλές χρεώσεις και να αυξάνουμε περαιτέρω τις επενδύσεις στις υπηρεσίες μας.

Τραπεζική άδεια

Η DEGIRO είναι το ολλανδικό παράρτημα της flatexDEGIRO Bank AG. Ως τμήμα της flatexDEGIRO Bank, διαθέτουμε τη δική μας τραπεζική άδεια. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματά σας είναι προστατευμένα μέχρι 100.000 ευρώ. Εποπτευόμαστε από τη γερμανική Ομοσπονδιακή Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας (BaFin) και από την DNB και την AFM στην Ολλανδία

Εμείς σας βοηθάμε

Παρόλο που είμαστε μια χρηματιστηριακή απλής εκτέλεσης, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο επενδυτικό σας ταξίδι! Είμαστε στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας και να σας καθοδηγήσουμε στον κόσμο των επενδύσεων με πολλές σχετικές επενδυτικές πληροφορίες και εκπαίδευση. Από επενδυτικά μαθήματα και απόψεις αναλυτών μέχρι οικονομικές ειδήσεις, δείκτες, πληροφορίες για τις εταιρείες και πολλά άλλα.

Σελίδα επικοινωνίας

Έχετε μια ερώτηση ή χρειάζεστε βοήθεια για οτιδήποτε; Παρακαλούμε επισκεφθείτε το Κέντρο Βοήθειας ή επικοινωνήστε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης.

Κέντρο Γνώσης

Μάθετε περισσότερα για το τι συνεπάγεται η επένδυση, τι είδους επενδυτής είστε, τις διάφορες στρατηγικές και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία μας προς όφελός σας.

Ακαδημία Επενδυτών

Ο κόμβος σας για επενδυτικές γνώσεις. Εδώ θα μάθετε πώς λειτουργούν οι επενδύσεις, σε ποια προϊόντα μπορείτε να επενδύσετε και ποιες στρατηγικές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθήστε μας για να εμπνευστείτε, να μείνετε ενήμεροι, να βρείτε έμπνευση και να μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο των επενδύσεων.

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν λογαριασμό δωρεάν και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Ας ξεκινήσουμε

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Η επένδυση ενέχει κινδύνους.

icon_close

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 100+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, a foreign branch of flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Τηλέφωνο: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου της συγκεκριμένης χώρας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού της χώρας (π.χ. +31 20 2613072). | e-mail: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε την τοπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) του SD (π.χ. clients@degiro.gr) | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένοη στο Ολλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό 82510245. | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, με την επωνυμία DEGIRO, είναι το ολλανδικό υποκατάστημα της flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εποπτεύεται κατά κύριο λόγο από τη γερμανική ρυθμιστική αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα (BaFin). Στην Ολλανδία, η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένη στην DNB και εποπτεύεται από την AFM και την DNB. | Η flatexDEGIRO Bank AG είναι αδειοδοτημένη γερμανική τράπεζα που εποπτεύεται από τη γερμανική χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή και είναι εγγεγραμμένη στο Γερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό HRB 105687.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Ιουνίου 2024, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

 • Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Μαΐου 2024.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
 • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 30 Ιουνίου 2024 θα επιστραφούν.
 • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
 • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Ιουλίου 2024.
 • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
 • Μόλις υπογράψετε τη Συμφωνία Πελάτη, ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται και αρχίζει η περίοδος προσφοράς.
 • Για να ξεκινήσει τις συναλλαγές και να χρησιμοποιήσει το κουπόνι των 100 ευρώ, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση (το ελάχιστο ποσό είναι 0,01 ευρώ).
 • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
 • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
 • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.
 • Η παρούσα προωθητική ενέργεια διέπεται από το ολλανδικό δίκαιο.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την προσφορά πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 31 Μαΐου 2024.

icon_close