Αναγνώριση πλαστών ιστότοπων

Προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ψάρεμα μέσω πλαστών ιστότοπων, θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικές εύκολες συμβουλές και κόλπα για τον τρόπο αναγνώρισης των επίσημων επικοινωνιών μας.

Χρήση ιστότοπου

Φροντίστε να ελέγχετε πάντα τη διεύθυνση URL του ιστότοπου προτού εισαγάγετε τυχόν προσωπικά στοιχεία. Για όλους τους ιστότοπούς μας, χρησιμοποιούμε μόνο τo "DEGIRO" που είναι πλήρως διατυπωμένο και τον επίσημο τομέα ανώτατου επιπέδου για τη χώρα σας. Για την Ελλάδα αυτό είναι: https://www.degiro.gr.

Εκτός από τον έλεγχο της διεύθυνσης URL, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν επίσημο ιστότοπο DEGIRO ελέγχοντας εάν εμφανίζεται η κλειστή κλειδαριά στη γραμμή αναζήτησης δίπλα στη URL. Όλοι οι επίσημοι ιστότοποι DEGIRO έχουν έγκυρο πιστοποιητικό. Κάνοντας απλώς κλικ στη κλειδαριά, ένα μενού θα καθορίσει εάν υπάρχει έγκυρο πιστοποιητικό για τη DEGIRO. Μην επισκεφτείτε έναν (λεγόμενο) ιστότοπο DEGIRO χωρίς κλειστή κλειδαριά, καθώς αυτός θα είναι πλαστός ιστότοπος.

ssl certificate ico url

Please check if there is a certificate owned by DeGiro B.V.

Επικοινωνία μέσω e-mail

Χρησιμοποιούμε πολλές διαφορετικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ανάλογα με τον τύπο επικοινωνίας. Για παράδειγμα, η γενική επικοινωνία ενημερωτικών δελτίων αποστέλλεται από το newsletter@degiro.ie, ενώ ή εξυπηρέτηση πελατών χρησιμοποιεί τη διεύθυνση e-mail clients@degiro.gr. Το πρώτο μέρος της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να διαφέρει, αλλά οι επίσημες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου DEGIRO τελειώνουν πάντα με «@ degiro.gr», «@ account.degiro.com», «@ mail.degiro.com» ή «@ degiro.com».

Πλατφόρμα συναλλαγών

Υπάρχουν δύο τρόποι για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα συναλλαγών μας:

  1. Μέσω της εφαρμογής για κινητά (Apple ή Android)
  2. Μέσω https://trader.degiro.nl/login/ie ή κάνοντας κλικ στο κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία του επίσημου ιστότοπού μας.

Σύνδεσμοι αρχείων

Συχνά, συνδέουμε αρχεία στις επικοινωνίες μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε συγκεκριμένες πληροφορίες αποτελεσματικά. Όπως συμβαίνει με τους ιστότοπούς μας, οι σύνδεσμοι αρχείων χρησιμοποιούν το "DEGIRO" που αναγράφεται πλήρως και ακολουθεί ο τομέας ανώτερου επιπέδου για τη χώρα σας "degiro.gr" ή, στην περίπτωση διεθνών εγγράφων "degiro.com".

Ζητούμενες πληροφορίες

Στις επικοινωνίες μας μαζί σας, δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας. Τυχόν επικοινωνίες που ζητούν τέτοιες πληροφορίες πρέπει να αγνοούνται.

Παρεχόμενες πληροφορίες

Ως χρηματιστηριακή απλής εκτέλεσης, δεν παρέχουμε επενδυτικές συμβουλές. Όταν ένας (υποτιθέμενος) υπάλληλος της DEGIRO επικοινωνεί μαζί σας μέσω τηλεφώνου, e-mail ή οποιουδήποτε άλλου είδους επικοινωνία για να δώσει συμβουλές ή / και να ζητήσει τη σύνδεσή σας, μην απαντήσετε. Επίσης, δεν θα συνδέσουμε ποτέ απευθείας τη σελίδα σύνδεσης. Αντ 'αυτού, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την επίσημη αρχική σελίδα ή οποιαδήποτε άλλη σελίδα όπου μπορείτε να βρείτε το κουμπί σύνδεσης. Δεν θα συνδέουμε πλέον απευθείας στη σελίδα σύνδεσης.

Πρόληψη

Για να προσθέσετε ένα επιπλέον μέτρο ασφαλείας στον λογαριασμό σας, σας παρακαλούμε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτή είναι μια επιπλέον ρύθμιση ασφαλείας που μπορείτε να ενεργοποιήσετε στο λογαριασμό σας. Εάν θέλετε να προσθέσετε αυτήν τη δυνατότητα, μεταβείτε στο "προφίλ" στον λογαριασμό σας DEGIRO, επιλέξτε "ασφάλεια" και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα για να εγκαταστήσετε τον "έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων".

Παρακαλούμε να μείνετε σε εγρήγορση για κάθε είδους ύποπτες επικοινωνίες. Δεν πρέπει ποτέ να μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασής σας, να κλειδώνετε πάντα τη συσκευή σας ή να αποσυνδέστε από τον λογαριασμό κατά την έξοδο από τον υπολογιστή και να είστε προσεκτικοί με μη ασφαλές διαδίκτυο, όπως δημόσια δίκτυα WIFI.

ssl certificate ico url

Please check if there is a certificate owned by DeGiro B.V.

Ξεκινήστε να επενδύετε σήμερα

Ανακαλύψτε γιατί περισσότεροι από 2 εκατομμύρια πελάτες επιλέγουν την πλατφόρμα συναλλαγών μας.

Ανοίξτε τώρα δωρεάν λογαριασμό

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.