Αναγνώριση πλαστών ιστότοπων

Προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ψάρεμα μέσω πλαστών ιστότοπων, θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικές εύκολες συμβουλές και κόλπα για τον τρόπο αναγνώρισης των επίσημων επικοινωνιών μας.

Χρήση ιστότοπου

Φροντίστε να ελέγχετε πάντα τη διεύθυνση URL του ιστότοπου προτού εισαγάγετε τυχόν προσωπικά στοιχεία. Για όλους τους ιστότοπούς μας, χρησιμοποιούμε μόνο τo "DEGIRO" που είναι πλήρως διατυπωμένο και τον επίσημο τομέα ανώτατου επιπέδου για τη χώρα σας. Για την Ελλάδα αυτό είναι: https://www.degiro.gr.

Εκτός από τον έλεγχο της διεύθυνσης URL, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν επίσημο ιστότοπο DEGIRO ελέγχοντας εάν εμφανίζεται η κλειστή κλειδαριά στη γραμμή αναζήτησης δίπλα στη URL. Όλοι οι επίσημοι ιστότοποι DEGIRO έχουν έγκυρο πιστοποιητικό. Κάνοντας απλώς κλικ στη κλειδαριά, ένα μενού θα καθορίσει εάν υπάρχει έγκυρο πιστοποιητικό για τη DEGIRO. Μην επισκεφτείτε έναν (λεγόμενο) ιστότοπο DEGIRO χωρίς κλειστή κλειδαριά, καθώς αυτός θα είναι πλαστός ιστότοπος.

ssl certificate ico url

Please check if there is a certificate owned by DeGiro B.V.

Επικοινωνία μέσω e-mail

Χρησιμοποιούμε πολλές διαφορετικές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ανάλογα με τον τύπο επικοινωνίας. Για παράδειγμα, η γενική επικοινωνία ενημερωτικών δελτίων αποστέλλεται από το newsletter@degiro.ie, ενώ ή εξυπηρέτηση πελατών χρησιμοποιεί τη διεύθυνση e-mail clients@degiro.gr. Το πρώτο μέρος της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να διαφέρει, αλλά οι επίσημες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου DEGIRO τελειώνουν πάντα με «@ degiro.gr», «@ account.degiro.com», «@ mail.degiro.com» ή «@ degiro.com».

Πλατφόρμα συναλλαγών

Υπάρχουν δύο τρόποι για να συνδεθείτε στην πλατφόρμα συναλλαγών μας:

 1. Μέσω της εφαρμογής για κινητά (Apple ή Android)
 2. Μέσω https://trader.degiro.nl/login/ie ή κάνοντας κλικ στο κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία του επίσημου ιστότοπού μας.

Σύνδεσμοι αρχείων

Συχνά, συνδέουμε αρχεία στις επικοινωνίες μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε συγκεκριμένες πληροφορίες αποτελεσματικά. Όπως συμβαίνει με τους ιστότοπούς μας, οι σύνδεσμοι αρχείων χρησιμοποιούν το "DEGIRO" που αναγράφεται πλήρως και ακολουθεί ο τομέας ανώτερου επιπέδου για τη χώρα σας "degiro.gr" ή, στην περίπτωση διεθνών εγγράφων "degiro.com".

Ζητούμενες πληροφορίες

Στις επικοινωνίες μας μαζί σας, δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας. Τυχόν επικοινωνίες που ζητούν τέτοιες πληροφορίες πρέπει να αγνοούνται.

Παρεχόμενες πληροφορίες

Ως χρηματιστηριακή απλής εκτέλεσης, δεν παρέχουμε επενδυτικές συμβουλές. Όταν ένας (υποτιθέμενος) υπάλληλος της DEGIRO επικοινωνεί μαζί σας μέσω τηλεφώνου, e-mail ή οποιουδήποτε άλλου είδους επικοινωνία για να δώσει συμβουλές ή / και να ζητήσει τη σύνδεσή σας, μην απαντήσετε. Επίσης, δεν θα συνδέσουμε ποτέ απευθείας τη σελίδα σύνδεσης. Αντ 'αυτού, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε την επίσημη αρχική σελίδα ή οποιαδήποτε άλλη σελίδα όπου μπορείτε να βρείτε το κουμπί σύνδεσης. Δεν θα συνδέουμε πλέον απευθείας στη σελίδα σύνδεσης.

Πρόληψη

Για να προσθέσετε ένα επιπλέον μέτρο ασφαλείας στον λογαριασμό σας, σας παρακαλούμε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Αυτή είναι μια επιπλέον ρύθμιση ασφαλείας που μπορείτε να ενεργοποιήσετε στο λογαριασμό σας. Εάν θέλετε να προσθέσετε αυτήν τη δυνατότητα, μεταβείτε στο "προφίλ" στον λογαριασμό σας DEGIRO, επιλέξτε "ασφάλεια" και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα για να εγκαταστήσετε τον "έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων".

Παρακαλούμε να μείνετε σε εγρήγορση για κάθε είδους ύποπτες επικοινωνίες. Δεν πρέπει ποτέ να μοιράζεστε τον κωδικό πρόσβασής σας, να κλειδώνετε πάντα τη συσκευή σας ή να αποσυνδέστε από τον λογαριασμό κατά την έξοδο από τον υπολογιστή και να είστε προσεκτικοί με μη ασφαλές διαδίκτυο, όπως δημόσια δίκτυα WIFI.

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Ας ξεκινήσουμε

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 90+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Ιουλίου 2023, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

 • Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2023.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
 • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Ιουλίου 2023 θα επιστραφούν.
 • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
 • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Αυγούστου.
 • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
 • Για να δικαιούται αυτή την προσφορά, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση για να επικυρώσει τον λογαριασμό του (η ελάχιστη κατάθεση είναι €0,01) και να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του DEGIRO.
 • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
 • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
 • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την εκστρατεία πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 30 Ιουνίου 2023.

icon_close