Προσκαλέστε ένα φίλο και λάβετε 20€ σε αποζημίωση συναλλαγών

Τώρα μπορείτε να κερδίσετε 20€ σε τέλη συναλλαγών αφήνοντας και άλλους επενδυτές να επωφεληθούν επίσης από τα ανήκουστα χαμηλά τέλη της DEGIRO.

Πώς λειτουργεί;

Λάβετε 20€ αποζημίωση για συναλλαγές με 3 βήματα. Για λεπτομερείς όρους, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους Όρους και Προϋποθέσεις.

1

Στείλετε τις προσκλήσεις σας

Προσκαλέστε τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους σας να ανοίξουν λογαριασμό με τη DEGIRO ή στείλτε τον προσωποποιημένο σύνδεσμο στα social media.

2

Ένας λογαριασμός ανοίγει μέσω του συνδέσμου σας

Μόλις ο προσκεκλημένος σας έχει ανοίξει λογαριασμό μέσω του συνδέσμου σας, αυτός ή αυτή μπορεί να ξεκινήσει να διαπραγματεύται άμεσα. Μόλις συμπληρωθούν 20€ σε τέλη συναλλαγών, το συνολικό ποσό των 20€ θα αποζημιωθεί σε αυτούς.

3

Λήψη 20€ για αποζημίωση συναλλαγών

Μόλις ο καινουριος πελάτης πάρει την αποζημίωση του, θα έχετε 3 μήνες για να ξοδέψετε 20€ σε κόστη συναλλαγών. Αφού συμπληρωθούν 20€, θα λάβετε επίσης 20€ ως αποζημίωση συναλλαγής.

Ερωτήσεις; Επικοινωνήστε με το γραφείο εξυπηρέτησης.

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.