Κεντρική Webtrader

Webtrader

Μπορείτε να προσθέσετε ένα προϊόν στη λίστα των αγαπημένων σας, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το αστέρι *. Ένα συγκεκριμένο προϊόν έχει προστεθεί στη λίστα σας όταν το εικονίδιο έχει μαυρίσει. Μπορείτε να βρείτε λίστα με τα αγαπημένα σας κάτω από το «Χαρτοφυλάκιο» στο κύριο μενού. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση εύκολα σε πληροφορίες για την τιμή ενός συγκεκριμένου χρηματοπιστωτικού μέσου.

Έχουμε εξελίξει τον Webtrader για τις τελευταίες εκδόσεις για τους διαφορετικούς browsers (συμπεριλαμβανομένων InternetExplorer, GoogleChrome, MozillaFirefox και Safari). Ο Webtrader δουλεύει με τους περισσότερους browsers απλά παλιότερες εκδόσεις μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε τις τελευταίες εκδόσεις, ώστε να είστε σίγουροι για όλες τις ενημερώσεις ασφαλείας και συντήρησης από τους παρόχους.

 

Γιατί να ενημερώνετε το browser σας;

 

  • Μη ενημερωμένοι browsers μπορεί να έχουν κενά ασφαλείας;

  • Μη ενημερωμένοι browsers μπορεί να μη δείχνουν όλες τις δυνατότητες αυτής ή άλλων ιστοσελίδων;

  • Καινούργιοι browsers γενικά συμβάλουν σε καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία.

 

Επιλέξτε το browser σας για περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά τις ενημερώσεις:

 

Mozilla Firefox

Google Chrome

Internet Explorer

Safari (available only for Mac OS X)

 

Εάν ακόμα αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον Webtrader παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Στην επάνω δεξιά γωνία της ιστοσελίδας θα βρείτε την λειτουργία αναζήτησης, υπό τον τίτλο «Αναζήτηση για ένα προϊόν». Αυτό θα σας επιτρέψει να βρείτε μία συγκεκριμένη μετοχή ή άλλο χρηματοοικονομικό μέσο. Μπορείτε να αναζητήσετε μία μετοχή εισάγοντας το όνομά της ή τον κωδικό ISIN στο πλαίσιο αναζήτησης.

ISIN σημαίνει Διεθνής Αριθμός Αναγνώρισης Αξιογράφων και προσδιορίζει διαπραγματεύσιμους τίτλους με τον μοναδικό κωδικό τους. Αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να ψάχνετε για τα προϊόντα, επειδή ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες να αγοράσετε το λάθος προϊόν.

Στη DEGIRO οι συναλλαγές σε ξένο νόμισμα μπορούν να γίνουν ως εξής.

 

Με τη λειτουργία AutoFX όλα τα ξένα νομίσματα αυτόματα θα αγοραστούν για εσάς. Κατά τη στιγμή της εκτέλεσης των εντολών, το AutoFX θα μετατρέψει το ακριβές ποσό των EUR που χρειάζεται για να διενεργήσει συναλλαγές σε ξένο νόμισμα. Αν για παράδειγμα, θέλετε να αγοράσετε αμερικανικές μετοχές για 3.000 δολάρια, το AutoFX θα μετατρέψει αυτόματα το ακριβές ποσό των EUR που απαιτείται για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σε USD. Κατά συνέπεια, δεν χρειάζεται πρώτα να πραγματοποιήσετε μετατροπή νομίσματος. Επιπλέον, όλα τα ποσά που προκύπτουν από τις πωλήσεις των χρηματοπιστωτικών μέσων ή από οποιεσδήποτε άλλες συναλλαγές θα μετατραπούν αυτόματα στο νόμισμα βάσης EUR. Όταν η λειτουργία AutoFX είναι ενεργοποιημένη θα έχετε μόνο μια θέση μετρητών σε EUR.

 

Μέσω του Manual μπορείτε να αγοράσετε νόμισμα χειροκίνητα. Όταν η χειροκίνητη λειτουργία είναι ενεργοποιημένη για ένα συγκεκριμένο νόμισμα, μια ταμειακή θέση σε αυτό το νόμισμα θα πραγματοποιηθεί ως ξένο νόμισμα. Όταν η χειροκίνητη λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, θα έχετε ένα όριο δαπανών μέχρι τη θέση σας σε αυτό το νόμισμα. Για παράδειγμα, όταν έχετε υπόλοιπο σε μετρητά USD $ 5.000 μαζί με ένα ταμειακό υπόλοιπο ύψους EUR € 5.000 και προσπαθείτε να κάνετε μια εντολή για USD $ 6.000, τότε η εντολή αυτή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή λόγω του ανεπαρκούς υπολοίπου σε δολάρια.

 

Η λειτουργία AutoFX είναι η αυτόματη προεπιλεγμένη ρύθμιση για τη μετατροπή του νομίσματος. Ωστόσο, αν έχετε συχνά συναλλαγές σε ξένα νομίσματα η λειτουργία Manual θα μπορούσε να είναι πιο οικονομικά αποδοτική επιλογή. Η διαφορά στις χρεώσεις μεταξύ των δύο λειτουργιών μπορεί να βρεθεί στο έγγραφο «Χρεώσεις».

 

Επίσης, σημειώστε ότι αν αλλάξετε από Manual σε AutoFX τότε κάθε ξένο νόμισμα θα μετατραπεί ξανά στο νόμισμα βάσης του λογαριασμού σας.

Οι προμήθειες της DEGIRO κρατούνται πάντα στο νόμισμα βάσης. Για αυτό το λόγο οι πελάτες μας πρέπει να έχουν πάντα ένα ποσό ικανό να για να πληρώνουν τυχόν προμήθειες.

Τα προϊόντα μπορούν βρεθούν και μέσω συμβόλου (tickercode), αν αυτό περιέχει τουλάχιστον τρεις χαρακτήρες. Σε σύντομο χρόνο και άλλα σύμβολα θα προστεθούν στην πλατφόρμα.

Η DEGIRO προσφέρει στους πελάτες τη δυνατότητα να εκτελέσει χειροκίνητα συναλλαγές νομίσματος μεγαλύτερες από € 10.000 κατά την περίοδο από την Κυριακή 22.00 (GTM) έως Παρασκευή 22.00 (GTM), η οποία μπορεί να γίνει μέσω του Webtrader. Για παραγγελίες μικρότερες από € 10.000 που χρησιμοποιούμε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Αυτές μπορεί να γίνουν καθημερινά μεταξύ 07.00 (GMT) και 22:00 (GMT)

Ναι, αυτό είναι δυνατό. Μπορείτε να κατεβάσετε το DEGIRO-app τόσο για το Android, όπως και για τα λειτουργικά συστήματα ΙOS. Επιπλέον, είστε πάντα σε θέση να χρησιμοποιήσει την έκδοση κινητού WebTrader.

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.