Κεντρική Σχετικα Με Τη Degiro

Σχετικα Με Τη Degiro

Λόγω της χαμηλής αμοιβές συναλλαγής της, DEGIRO είναι ελκυστική για κάθε επενδυτή. Ο WebTrader είναι προσβάσιμος για τους νέους επενδυτές, ενώ οι πιο έμπειροι επενδυτές μπορούν να κάνουν χρήση ενός μεγάλου αριθμού χρηματοπιστωτικών μέσων.

DEGIRO δεν προσφέρει demo λογαριασμό. Ωστόσο, με την εγγραφή σας σε 10 λεπτά, και την πίστωση των χρημάτων σε δυο εργάσιμες με μια ελάχιστη κατάθεση των € 0,10, μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση στο WebTrader.

Στη DEGIRO δεν πιστεύουμε ότι είμαστε μια φτηνή χρηματιστηριακή, απλώς οι άλλες χρηματιστηριακές είναι ακριβά. Κάνουμε χρήση της τεχνολογίας, έτσι ώστε από την αρχή της εγγραφής σας, η οποία γίνεται εξ ολοκλήρου διαδικτυακά μέχρι την εκτέλεση των εντολών δουλεύουμε για να εξασφαλίσουμε ότι τα συστήματα μας θα συνεχίσουν να εργάζονται αβίαστα. Τα συστήματα αυτά έχουν γίνει εξ ολοκλήρου εσωτερικά και το άριστο τεχνικό μας τμήμα IT μας επιτρέπει προσαρμοζόμαστε γρήγορα ώστε να παρέχουμε στους πελάτες της DEGIRO την υπηρεσία που χρειάζονται.

 

Επίσης, η DEGIRO λειτουργεί με πολιτική απλής εκτέλεσης εντολών. Αυτό σημαίνει ότι δεν δίνει οποιαδήποτε επενδυτική συμβουλή, αλλά επικεντρώνεται στην εκτέλεση των εντολών. Επειδή έχουμε επικεντρωθεί σε αυτό, μπορούμε να έχουμε εκτέλεση με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, εξοικονομώντας και επιστρέφοντας στους πελάτες της DEGIRO.

Η DEGIRO ως επενδυτική εταιρεία λειτουργεί υπό την κανονιστική εποπτεία κεφαλαίων της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας (DNB) και σύμφωνα με το γενικό ρυθμιστικό πλαίσιο της Ολλανδικής Αρχής Χρηματοπιστωτικών Αγορών (AFM).

Οι επενδύσεις σας είναι 100% διαχωρισμένες και διατηρούνται σε ξεχωριστή οντότητα θεματοφυλακής. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα περιουσιακά στοιχεία σας είναι διαχωρισμένα με ασφάλεια από τη DEGIRO BV, την εταιρεία πίσω από τη DEGIRO. Τα μοναδικό καθήκον αυτού του θεματοφύλακα είναι η διαχείριση και φύλαξη των επενδύσεων σας. Όπως απαιτείται από το νόμο, δεν εκτελεί καμία άλλη δραστηριότητα. Στην απίθανη περίπτωση που κάτι συμβεί στη DEGIRO, τα κεφάλαια των πελατών θα επιστραφούν στους πελάτες αντί να αντιμετωπίζονται ως αποδοτέα περιουσιακά στοιχεία. Τα χρήματα είναι σαφώς διαχωρισμένα, και διατηρούνται με ασφάλεια στα κεφάλαια του θεματοφύλακα και δεν αναμιγνύονται με τα περιουσιακά στοιχεία της DEGIRO.

Η DEGIRO λειτουργεί υπό την κανονιστική εποπτεία κεφαλαίων της Ολλανδικής Κεντρικής Τράπεζας (DNB) και σύμφωνα με το γενικό ρυθμιστικό πλαίσιο της Ολλανδικής Αρχής Χρηματοπιστωτικών Αγορών (AFM).

CashFund

Η DEGIRO δεν είναι τράπεζα, αλλά μια εταιρεία επενδύσεων. Μια τράπεζα μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που οι πελάτες διατηρούν σε αυτή για τους δικούς της σκοπούς, δάνεια προς τρίτους και άλλες επενδύσεις. Αν αυτό πάει στραβά, τα χρήματά σας θα έχουν χαθεί. Μπορείτε λοιπόν να διατρέχετε κίνδυνο με την τράπεζα. Για το λόγο αυτό, το σύστημα εγγύησης των καταθέσεων είναι διαθέσιμο. Επειδή η DEGIRO δεν είναι τράπεζα, η DEGIRO δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που κρατάει για τους πελάτες της για τις δικές της επενδύσεις. Όλες οι ροές χρημάτων ρέουν μέσω της Beleggersgiro. Η DEGIRO ανταλλάσσει αμέσως τα χρήματα που μεταφέρετε στον Κεντρικό Λογαριασμό της Beleggersgiro για Συμμετοχές σε ένα από τα FundShareCashFunds (βλ. fundshare.nl για περισσότερες πληροφορίες). Αυτά είναι επενδυτικά κεφάλαια που έχουν ως στόχο, με όσο το δυνατόν μικρότερο κίνδυνο, να επιτύχουν μια απόδοση που είναι ελαφρώς χαμηλότερη από το κανονικό επιτόκιο της αγοράς στο εν λόγω νόμισμα. Όλα τα περιουσιακά στοιχεία στα Cash Funds συγκρατούνται εντελώς διαχωρισμένα από θεματοφύλακα ο οποίος είναι ανεξάρτητος από το διαχειριστή του κεφαλαίου και δεν κινδυνεύουν σε περίπτωση οποιασδήποτε αναγκαστικής ρευστοποίησης της DEGIRO ή του διαχειριστή. Τα χρήματά σας είναι, επομένως, εξίσου ασφαλή στη DEGIRO όσο και οι επενδύσεις σας.

 

Margin Cash Fund

Εάν κρατάτε θέσεις στη Beleggersgiro Παραγώγων, Χρεωστικό Υπόλοιπο σε Χρήματα ή Χρεωστικό Υπόλοιπο σε Αξιόγραφα, τα χρήματα που λαμβάνετε ή που δίνετε μπορεί να επενδυθούν σε ένα Margin Cash Fund. Το Margin Cash Fund έχει το δικαίωμα να δεσμεύσει τις θέσεις του σε τρίτους με τους οποίους η Beleggersgiro κατέχει τις σχετικές θέσεις σας σε Παράγωγα,, Χρεωστικό Υπόλοιπο σε Χρήματα ή Χρεωστικό Υπόλοιπο σε Αξιόγραφα (βλέπε «Εμπράγματη Ασφάλεια υπέρ τρίτων» παραπάνω).

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.