Κεντρική Χρεώσεις

Χρεώσεις

Μπορείτε να βρείτε τις χρεώσεις μας εδώ.

Όχι Είστε απολύτως ελεύθεροι να αποφασίσετε πόσες συναλλαγές θα θέλατε να κάνετε με τη DEGIRO. Δεν υπάρχει ελάχιστος αριθμός των συναλλαγών.

Η DEGIRO δεν χρεώνει ετήσια χρέωση υπηρεσιών. Τα τέλη που χρεώνονται μπορούν να βρεθούν εντός του εγγράφου χρεώσεων. Τέλος, ως εκ τούτου, για τους περισσότερους πελάτες μέρος θα χρεωθείτε μόνο για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται εκτός αν μια πρόσθετη υπηρεσία εφαρμόζεται. Ωστόσο, αν συναλλαχθείτε σε ένα χρηματιστήριο το οποίο δεν είναι «το τοπικό χρηματιστήριο» σας, τότε το μέγιστο ετήσιο ποσό των € 2,50 ανά χρηματιστήριο χρεώνεται.

 

Η DEGIRO προσφέρει ένα πολύ ελκυστικό επιτόκιο έναντι των αρνητικών ταμειακών υπολοίπων αν τα ποσά κατανεμηθούν. Κατανέμοντας τα ποσά που θέλετε μας δίνετε τη δυνατότητα, έγκυρα να κάνουμε έναν προϋπολογισμό αυτών των κεφαλαίων εξωτερικά, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα χαμηλότερο επιτόκιο:

 

 ΠΟΣΟΣΤΑ ΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ

Χρέωση

Ποσοστό χρεωστικού (EUR)

EONIA (με ελάχιστο 0) + 1.25%

Ποσοστό χρεωστικού (USD)

USDLIBOR (με ελάχιστο 0) + 1.25%

Ποσοστό χρεωστικού (GBP)

LIBOR (με ελάχιστο 0) + 1.25%

Ποσοστό χρεωστικού (SEK)

STIBOR (με ελάχιστο 0) + 1.55%

Ποσοστό χρεωστικού (DKK)

DKK Αύριο/μετά (με ελάχιστο 0) + 1.75%

Ποσοστό χρεωστικού (NOK)

NOWA (με ελάχιστο 0) + 1.50%

Ποσοστό χρεωστικού (HUF)

BUBOR (με ελάχιστο 0) + 2,50%

Μπορείτε να κάνετε online την κατανομή μέσα από την πλατφόρμα Web Trader.

Βήμα 1: Κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Προσαρμογή" στη γραμμή πλοήγησης στο Web Trader.

Βήμα 2: Μεταβείτε στην καρτέλα Ρυθμίσεις.

Βήμα 3: Επιλέξτε "Κατανομή".

Βήμα 4: Επιλέξτε την επιλογή '' Προσθήκη νέας κατανομής '' επιλέξτε το νόμισμα, εισαγάγετε το ποσό και πατήστε το πράσινο κουμπί.

Θα δείτε το ακόλουθο μήνυμα:

Η κατανομή αρχίζει την πρώτη ημέρα του επόμενου μήνα. Κατά τη διάρκεια του μήνα είστε σε θέση να αλλάξετε την κατανομή σας. Το τελευταίο ποσό που θα κατανεμηθεί θα γίνει η τρέχουσα κατανομή σας μετά από 23.59.59 ώρες την τελευταία ημέρα του μήνα.

Αν θέλετε να τερματίσετε την κατανομή σας, πρέπει να αντιστοιχίσετε το μηδέν στο αντίστοιχο νόμισμα πατώντας το κουμπί του κάδου απορριμμάτων. Στη συνέχεια, η κατανομή σας θα αλλάξει σε μια νέα κατανομή των 0. Η αλλαγή του ποσού που έχει κατανεμηθεί μπορεί να γίνει με τον ίδιο τρόπο.

Να γνωρίζετε ότι η κατανομή παρέχει μόνο ένα χαμηλό επιτόκιο για το αντίστοιχο ποσό και δεν αποτελεί έγκριση για αρνητικό υπόλοιπο αυτού του ποσού. Το μοντέλο περιθωρίου υπολογίζει το μέγιστο επιτρεπόμενο αρνητικό υπόλοιπο με βάση τις θέσεις στο χαρτοφυλάκιο.

 

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.