Επικοινωνήστε με τη DEGIRO

Καλέστε μας

Μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με το γραφείο εξυπηρέτησης και εκτέλεσης εντολών στο +45 89 88 62 81 (Currently only in English and limited capacity due to COVID-19 measures. Please send us an e-mail instead). Είμαστε διαθέσιμοι από τις 9π.μ. μέχρι τις 11μ.μ. Παρακαλώ σημειώστε ότι υπάρχει επιπλέον χρέωση για συναλλαγές μέσω του γραφείου εντολών.

Στείλτε μας το μήνυμά σας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημά σας. Απλά στείλτε μας το μήνυμά σας στο clients@degiro.gr. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Στείλτε την εντολή στο γραφείο εντολών

Μπορείτε να στείλετε την εντολή σας στο orders@degiro.gr. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τα ακριβή στοιχεία. Παρακαλώ σημειώστε ότι υπάρχει επιπλέον χρέωση για συναλλαγές μέσω του γραφείου εντολών.

Γραφείο Τύπου

Για πληροφορίες αναφορικά με τον τύπο επικοινωνήστε με τον Κύριο M. Rehling στο τηλέφωνο: +45 89 88 62 81 ή μέσω email στο: pers@degiro.nl.

Διεύθυνση

DEGIRO BV,
Rembrandt Tower - 9th floor, 1096 HA Amsterdam , The Netherlands

Number Chamber of Commerce Netherlands: 34 34 28 20
Registered with the register of the AFM.

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.