1. Επενδυετε με απιστευτα χαμηλες χρεωσεις (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 80% ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ)

Τα έξοδα των συναλλαγών σας καθορίζουν κατά μεγάλο μέρος την απόδοσή σας. Όχι στη DEGIRO. Με τις εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις και το μεγάλο αριθμό επενδυτικών δυνατοτήτων η DEGIRO προσφέρει για πρώτη φορά στους ιδιώτες επενδυτές τις τιμές που μέχρι πρότινος επωφελούνταν μόνο οι θεσμικοί επενδυτές. Σε πολλές περιπτώσεις, η DEGIRO είναι φθηνότερη κατά 80% από τις άλλες αντίστοιχες εταιρείες μέσω διαδικτύου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πετύχετε υψηλότερες αποδόσεις στις επενδύσεις σας.

επενδύστε αξιόγραφα μέσω της διαδυκτιακής χρηματιστηριακής εταιρείας πλατφόρμας DEGIRO σε παγκόσμιο επίπεδο

2. Eπενδυετε σε παγκοσμιο επιπεδο

Η DEGIRO εξυπηρετεί εδώ και χρόνια πολλούς επαγγελματίες και θεσμικούς επενδυτές εντός της Ευρώπης. H υποδομή μας έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά εντός της εταιρείας. Μέσω των συστημάτων μας είναι δυνατό να επενδύσετε σε όλα τα σημαντικά χρηματιστήρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως επίσης και σε όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα τα οποία είναι διαθέσιμα.

3. Eπενδυετε χωρις κρυφες χρεωσεις

Το άνοιγμα ενός λογαριασμού στη DEGIRO είναι δωρεάν και οι χρεώσεις συναλλαγών απίστευτα χαμηλές. Επιπλέον, η πολιτική της DEGIRO όσον αφορά τις χρεώσεις της διέπεται από πλήρη διαφάνεια. Έτσι γνωρίζετε επακριβώς τι πληρώνετε και δε βρίσκεστε ενώπιον δυσάρεστων εκπλήξεων.

4. Επενδυετε με ασφαλεια και αξιοπιστια

Η DEGIRO είναι εδώ και χρόνια αξιόπιστος εταίρος για επαγγελματίες επενδυτές στην Ολλανδία. Μέσω των υποδομών μας διεκπεραιώνουμε σε ετήσια βάση δισεκατομμύρια συναλλαγές. Η τεχνολογία μας βρίσκεται σε πλήρη συμμόρφωση με τους τραπεζικούς κανονισμούς. Η DEGIRO βρίσκεται υπό την εποπτεία και τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας της Ολλανδίας (DNB) και της Ολλανδικής Επιβλέπουσας Αρχής Χρηματοοικονομικών Αγορών (AFM). Στη DEGIRO διατηρείτε τις επενδύσεις σας σε ένα χωριστό θεματοφύλακα με τη μορφή ενός επενδυτικού λογαριασμού. Συνεπώς, σε αντίθεση με τον τραπεζικό κλάδο, στη DEGIRO δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την αξιοπιστία μας.

5. Μπορειτε να επενδυετε με περισσοτερη αγοραστικη δυναμη

Στη DEGIRO αναπτύξαμε ένα μοναδικό σύστημα περιθωρίου (margin). Με τη μέθοδό μας μπορείτε να έχετε περισσότερη αγοραστική δύναμη. Επιπλέον, είναι δυνατό να αποκτήσετε θέσεις short σε μία μεγάλη σειρά προϊόντων. Στη DEGIRO πραγματοποιείτε συναλλαγές με πίστωση και εντός της ίδιας ημέρας (intraday) αλλά και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτές οι δυνατότητες επένδυσης προορίζονται αποκλειστικά για πολύ έμπειρους επενδυτές. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύστημα περιθωρίου (margin) μας, σας παραπέμπουμε στο αντίστοιχο εγχειρίδιο στο Αρχείο Εγγράφων.

6. Eπενδυετε με την καλυτερη εκτελεση

Με τη DEGIRO είστε ασφαλείς ότι μπορείτε να καταχωρήσετε τις εντολές σας στα σημαντικότερα χρηματιστήρια του κόσμου. Επιπλέον, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε εξειδικευμένα είδη εντολών. Έτσι, μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι 10% από το ήδη χαμηλό κόστος συναλλαγών σας.

7. Eπενδυετε με καινοτομα τεχνολογια

Η καινοτομία είναι μία από τις βασικές αξίες της DEGIRO. Γεγονός που αντικατοπτρίζεται σε ένα τεχνολογικά αναπτυγμένο προϊόν. Στη DEGIRO αναπτύσσουμε το δικό μας λογισμικό. Αυτό μας καθιστά ικανούς να παρέχουμε διαρκώς περισσότερο καινοτόμες υπηρεσίες. Η DEGIRO ξεχωρίζει στον τομέα των χρεώσεων, των επενδύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, των επενδύσεων σε κλάσματα προϊόντων, των συνδυασμένων εντολών, πολλών εύχρηστων ειδών εντολών, της δυνατότητας καταχώρησης εντολών σε ποσό και της επαναστατικής υπηρεσίας WebTrader.

η πλατφόρμα της διαδυκτιακής χρηματιστηριακής εταιρείας DEGIRO είναι απόλυτα φιλική προς το χρήστη

8.Εγγραφειτε ως πελατης μεσω διαδικτυου

Το άνοιγμα λογαριασμού στη DEGIRO είναι δωρεάν. Η διαδικασία εγγραφής διαρκεί 10-15 λεπτά. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλατφόρμα μας αφού ολοκληρωθεί η πρώτη μεταφορά χρημάτων. Η διαδικασία αυτή διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες. Μόλις όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι έχουν επιτευχθεί, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και μέσω της DEGIRO να αποκτήσετε πρόσβαση σε αγορές ανά τον κόσμο.

Ναι, επιθυμω να γινω πελατης Επιθυμω να μαθω περισσοτερα