Γιατί πρέπει να επιλέξετε τη DEGIRO
ως χρηματιστηριακή σας;

Γιατί πρέπει να επιλέξετε τη DEGIRO ως χρηματιστηριακή σας;

Πραγματοποιήστε συναλλαγές με απίστευτα χαμηλές χρεώσεις

Το κόστος των συναλλαγών σας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τις αποδόσεις σας.

Επενδύστε σε ολόκληρο τον κόσμο

Η DEGIRO ξεκίνησε ως χρηματιστηριακή επαγγελματιών επενδυτών. Δίνουμε τώρα αυτή την επαγγελματική προσφορά στους μικροεπενδυτές. Με τα συστήματά μας είναι δυνατό να επενδύσετε σε μεγάλα χρηματιστήρια παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν εμπόδια για να γίνεται πελάτης

Στη DEGIRO μπορείτε να γίνετε πελάτης εξ ολοκλήρου διαδικτυακά. Προβαίνουμε σε ταυτοποίηση των στοιχείων σας με αυτά του τραπεζικού λογαριασμού σας για να ενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσετε γραφειοκρατικά έγγραφα. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στον λογαριασμό σας στη DEGIRO μέσω τραπεζικής μεταφοράς. Με τη DEGIRO, μπορείτε να ξεκινήσετε σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες.

Ζητώντας πληροφορίες από την DEGIRO, παραχωρείτε στην DEGIRO την άδεια να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά. Παρέχετε επίσης την άδεια να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν δεν εκτιμάτε την τηλεφωνική προσέγγιση, μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Γραφείο εξυπηρέτησης. Αν δεν εκτιμάτε τη λήψη εμπορικών πληροφοριών, μπορείτε επίσης να καταργήσετε την εγγραφή σας από το Γραφείο εξυπηρέτησης.