+30 211 17 68 291

Γιατι στη DEGIRO

1. DEGIRO - Επενδυστε σε παγκοσμιο επιπεδο με απιστευτα χαμηλες χρεωσεις

Τα έξοδα των συναλλαγών σας καθορίζουν κατά μεγάλο μέρος την απόδοσή σας. Η DEGIRO είναι η πρώτη εταιρεία παροχής χρηματιστηριακών υπηρεσιών για ιδιώτες επενδυτές με χρεώσεις αντίστοιχες αυτών των θεσμικών επενδυτών. Στη DEGIRO επενδύετε σε παγκόσμιο επίπεδο έναντι χρεώσεων «χονδρικής». Σε πολλές περιπτώσεις, η DEGIRO είναι φθηνότερη κατά 80% από τις άλλες αντίστοιχες εταιρείεςμέσω διαδικτύου. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πετύχετε υψηλότερες αποδόσεις στις επενδύσεις σας.

2. Επενδυστε σε ολα σχεδον τα χρηματιστηρια του κοσμου

Η DEGIRO εξυπηρετεί εδώ και χρόνια πολλούς επαγγελματίες και θεσμικούς επενδυτές εντός της Ευρώπης. H υποδομή μας έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά εντός της εταιρείας. Μέσω των συστημάτων μας είναι δυνατό να επενδύσετε σε όλα τα σημαντικά χρηματιστήρια σε παγκόσμιο επίπεδο.

3. Στη DEGIRO ο καθενας μπορει να γινει πελατης ευκολα και με ασφαλεια

Στη DEGIRO μπορείτε να γίνετε πελάτης αποκλειστικά μέσω διαδικτύου. Αυτό γίνεται μέσω των τραπεζικών στοιχείων που δηλώνετε σε μας. Μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα στο λογαριασμό σας στη DEGIRO μέσω της τράπεζάς σας. Σύντομα θα γίνει διαθέσιμη στους πελάτες μας η δυνατότητα αποστολής χρημάτων και μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Σας πείσαμε; Προκειμένου να γίνετε πελάτης πατήστε εδώ και συμπληρώστε το έντυπο εγγραφής.

 

Για περισσοτερες πληροφοριες

Ζητώντας πληροφορίες από τη DEGIRO, παρέχετε στη DEGIRO έγκριση να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς. Δεν έχετε έγκριση να λαμβάνετε πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Εάν δεν επιθυμείτε την τηλεφωνική επικοινωνία, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε με μήνυμα στο clients@degiro.gr Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερωτικό ή διαφημιστικό υλικό, μπορείτε να το απενεργοποιήσετε με μήνυμα στο clients@degiro.gr.