Μια ισχυρή συνεργασία

Η DEGIRO πάντα προσπαθούσε να προσφέρει προστιθέμενη αξία αναπτύσσοντας οικονομικές, προσαρμοσμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για όλους τους επενδυτές. Αυτό το νέο κεφάλαιο με flatex θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

Η DEGIRO πάντα προσπαθούσε να προσφέρει προστιθέμενη αξία αναπτύσσοντας οικονομικές, προσαρμοσμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για όλους τους επενδυτές. Αυτό το νέο κεφάλαιο με την flatex θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

DEGIRO
FLATEX

Ενώνοντας δυνάμεις

Το 2020, η DEGIRO ένωσε τις δυνάμεις της με την flatex γιατί συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και ο συνδυασμένος οργανισμός προσφέρει στhn DEGIRO αυξημένη ικανότητα για βιώσιμη αύξηση και ανάπτυξη.
Η DeGiro B.V. συγχωνεύτηκε με την flatexDEGIRO Bank AG στις αρχές του 2021, δημιουργώντας την μεγαλύτερη διαδικτυακή χρηματιστηριακή απλής εκτέλεσης στην Ευρώπη με της δική της τραπεζική άδεια.

Πλεονεκτήματα για εσάς ως πελάτες μας

Οι εξαιρετικά συμπληρωματικές δομές της DEGIRO και της flatex δημιουργούν νέες ευκαιρίες που θα βοηθήσουν να αναβαθμίσουμε την πλατφόρμα συναλλαγών και τις υπηρεσίες μας στο επόμενο επίπεδο.

Ίδια βραβευμένη πλατφόρμα συναλλαγών

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη γνωστή βραβευμένη πλατφόρμα συναλλαγών μας και να περιμένετε το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών από το Γραφείο Εξυπηρέτησης. Το όνομα της DEGIRO θα παραμείνει ως έχει.

Τραπεζική λύση για τα μη επενδεδυμένα μετρητά

Θα διαθέσουμε τραπεζικούς λογαριασμούς flatex στους πελάτες μας για να κρατήσουν τα μη επενδυμένα χρήματά τους. Αυτό θα αντικαταστήσει την τρέχουσα ρύθμιση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων Χρηματαγοράς (ΑΚΧΑ. Τα χρήματά σας θα εμπίπτουν στη συνέχεια στο γερμανικό πρόγραμμα εγγύησης των καταθέσεων ύψους 100.000 ευρώ.

Διευρυμένο ωράριο συναλλαγών

Με την εφαρμογή του Tradegate Exchange, οι πελάτες μας μπορούν να συναλλάσσονται από τις 9:00 έως τις 23:00, καθιστώντας τις συναλλαγές διαθέσιμες σε ακόμη περισσότερους.

Clock object

Ακολουθούν περισσότερα

Η συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα προσφορών προϊόντων για εσάς ως πελάτη.

Σχετικά με την flatexDEGIRO

Η DEGIRO ανήκει στον όμιλο flatexDEGIRO, μία από τις 160 μεγαλύτερες γερμανικές εταιρείες που είναι εισηγμένες στο SDAX. Το όραμα του ομίλου για το 2025 είναι να εξυπηρετεί περισσότερους από 3 εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη και να εκτελεί τουλάχιστον 100 εκατομμύρια συναλλαγές ετησίως.

Ξεκινήστε να επενδύετε σήμερα

Ανακαλύψτε γιατί περισσότεροι από 2 εκατομμύρια πελάτες επιλέγουν την πλατφόρμα συναλλαγών μας.

Ανοίξτε τώρα δωρεάν λογαριασμό

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 ευρώ για τα τέλη συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό στη DEGIRO πριν από την 1η Νοεμβρίου 2022, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

  • Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου 2022
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
  • Θα επιστραφούν τα πρώτα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2022.
  • Θα σας επιστρέψουμε τα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που ξοδέψατε (με ανώτατο όριο τα 100 ευρώ) στο λογαριασμό σας στη DEGIRO στις αρχές Δεκεμβρίου.
  • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με Ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
  • Για να δικαιούται αυτή την προσφορά, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση για να επικυρώσει τον λογαριασμό του (η ελάχιστη κατάθεση είναι 0,01 €) και να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του DEGIRO.
  • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στη DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
  • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
  • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση των 100 ευρώ μόνο μία φορά.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την καμπάνια πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της καμπάνιας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω του δικτυακού τόπου.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 31 Οκτωβρίου 2022.

icon_close