Μια ισχυρή συνεργασία

Η DEGIRO πάντα προσπαθούσε να προσφέρει προστιθέμενη αξία αναπτύσσοντας οικονομικές, προσαρμοσμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για όλους τους επενδυτές. Αυτό το νέο κεφάλαιο με flatex θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

Η DEGIRO πάντα προσπαθούσε να προσφέρει προστιθέμενη αξία αναπτύσσοντας οικονομικές, προσαρμοσμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για όλους τους επενδυτές. Αυτό το νέο κεφάλαιο με την flatex θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

DEGIRO
FLATEX

Ενώνοντας δυνάμεις

Το 2020, η DEGIRO ένωσε τις δυνάμεις της με την flatex γιατί συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και ο συνδυασμένος οργανισμός προσφέρει στhn DEGIRO αυξημένη ικανότητα για βιώσιμη αύξηση και ανάπτυξη.
Η DeGiro B.V. συγχωνεύτηκε με την flatexDEGIRO Bank AG στις αρχές του 2021, δημιουργώντας την μεγαλύτερη διαδικτυακή χρηματιστηριακή απλής εκτέλεσης στην Ευρώπη με της δική της τραπεζική άδεια.

Πλεονεκτήματα για εσάς ως πελάτες μας

Οι εξαιρετικά συμπληρωματικές δομές της DEGIRO και της flatex δημιουργούν νέες ευκαιρίες που θα βοηθήσουν να αναβαθμίσουμε την πλατφόρμα συναλλαγών και τις υπηρεσίες μας στο επόμενο επίπεδο.

Ίδια βραβευμένη πλατφόρμα συναλλαγών

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη γνωστή βραβευμένη πλατφόρμα συναλλαγών μας και να περιμένετε το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών από το Γραφείο Εξυπηρέτησης. Το όνομα της DEGIRO θα παραμείνει ως έχει.

Τραπεζική λύση για τα μη επενδεδυμένα μετρητά

Θα διαθέσουμε τραπεζικούς λογαριασμούς flatex στους πελάτες μας για να κρατήσουν τα μη επενδυμένα χρήματά τους. Αυτό θα αντικαταστήσει την τρέχουσα ρύθμιση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων Χρηματαγοράς (ΑΚΧΑ. Τα χρήματά σας θα εμπίπτουν στη συνέχεια στο γερμανικό πρόγραμμα εγγύησης των καταθέσεων ύψους 100.000 ευρώ.

Διευρυμένο ωράριο συναλλαγών

Με την εφαρμογή του Tradegate Exchange, οι πελάτες μας μπορούν να συναλλάσσονται από τις 9:00 έως τις 23:00, καθιστώντας τις συναλλαγές διαθέσιμες σε ακόμη περισσότερους.

Clock object

Ακολουθούν περισσότερα

Η συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα προσφορών προϊόντων για εσάς ως πελάτη.

Σχετικά με την flatexDEGIRO

Η DEGIRO ανήκει στον όμιλο flatexDEGIRO, μία από τις 160 μεγαλύτερες γερμανικές εταιρείες που είναι εισηγμένες στο SDAX. Το όραμα του ομίλου για το 2025 είναι να εξυπηρετεί περισσότερους από 3 εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη και να εκτελεί τουλάχιστον 100 εκατομμύρια συναλλαγές ετησίως.

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.