Μια ισχυρή συνεργασία

Η DEGIRO πάντα προσπαθούσε να προσφέρει προστιθέμενη αξία αναπτύσσοντας οικονομικές, προσαρμοσμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για όλους τους επενδυτές. Αυτό το νέο κεφάλαιο με flatex θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

Η DEGIRO πάντα προσπαθούσε να προσφέρει προστιθέμενη αξία αναπτύσσοντας οικονομικές, προσαρμοσμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για όλους τους επενδυτές. Αυτό το νέο κεφάλαιο με την flatex θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

DEGIRO
FLATEX

Ενώνοντας δυνάμεις

Το 2020, η DEGIRO ένωσε τις δυνάμεις της με την flatex γιατί συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και ο συνδυασμένος οργανισμός προσφέρει στhn DEGIRO αυξημένη ικανότητα για βιώσιμη αύξηση και ανάπτυξη.
Η DeGiro B.V. συγχωνεύτηκε με την flatexDEGIRO Bank AG στις αρχές του 2021, δημιουργώντας την μεγαλύτερη διαδικτυακή χρηματιστηριακή απλής εκτέλεσης στην Ευρώπη με της δική της τραπεζική άδεια.

Πλεονεκτήματα για εσάς ως πελάτες μας

Οι εξαιρετικά συμπληρωματικές δομές της DEGIRO και της flatex δημιουργούν νέες ευκαιρίες που θα βοηθήσουν να αναβαθμίσουμε την πλατφόρμα συναλλαγών και τις υπηρεσίες μας στο επόμενο επίπεδο.

Ίδια βραβευμένη πλατφόρμα συναλλαγών

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη γνωστή βραβευμένη πλατφόρμα συναλλαγών μας και να περιμένετε το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών από το Γραφείο Εξυπηρέτησης. Το όνομα της DEGIRO θα παραμείνει ως έχει.

Τραπεζική λύση για τα μη επενδεδυμένα μετρητά

Θα διαθέσουμε τραπεζικούς λογαριασμούς flatex στους πελάτες μας για να κρατήσουν τα μη επενδυμένα χρήματά τους. Αυτό θα αντικαταστήσει την τρέχουσα ρύθμιση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων Χρηματαγοράς (ΑΚΧΑ. Τα χρήματά σας θα εμπίπτουν στη συνέχεια στο γερμανικό πρόγραμμα εγγύησης των καταθέσεων ύψους 100.000 ευρώ.

Διευρυμένο ωράριο συναλλαγών

Με την εφαρμογή του Tradegate Exchange, οι πελάτες μας μπορούν να συναλλάσσονται από τις 9:00 έως τις 23:00, καθιστώντας τις συναλλαγές διαθέσιμες σε ακόμη περισσότερους.

Clock object

Ακολουθούν περισσότερα

Η συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα προσφορών προϊόντων για εσάς ως πελάτη.

Σχετικά με την flatexDEGIRO

Η DEGIRO ανήκει στον όμιλο flatexDEGIRO, μία από τις 160 μεγαλύτερες γερμανικές εταιρείες που είναι εισηγμένες στο SDAX. Το όραμα του ομίλου για το 2025 είναι να εξυπηρετεί περισσότερους από 3 εκατομμύρια πελάτες σε όλη την Ευρώπη και να εκτελεί τουλάχιστον 100 εκατομμύρια συναλλαγές ετησίως.

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Ας ξεκινήσουμε

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 90+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Ιουλίου 2023, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

  • Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2023.
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
  • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Ιουλίου 2023 θα επιστραφούν.
  • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
  • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Αυγούστου.
  • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
  • Για να δικαιούται αυτή την προσφορά, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση για να επικυρώσει τον λογαριασμό του (η ελάχιστη κατάθεση είναι €0,01) και να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του DEGIRO.
  • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
  • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
  • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την εκστρατεία πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 30 Ιουνίου 2023.

icon_close