Μια ισχυρή συνεργασία

Η DEGIRO πάντα προσπαθούσε να προσφέρει προστιθέμενη αξία αναπτύσσοντας οικονομικές, προσαρμοσμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για όλους τους επενδυτές. Αυτό το νέο κεφάλαιο με flatex θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

Η DEGIRO πάντα προσπαθούσε να προσφέρει προστιθέμενη αξία αναπτύσσοντας οικονομικές, προσαρμοσμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες για όλους τους επενδυτές. Αυτό το νέο κεφάλαιο με την flatex θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να το κάνουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας προς εσάς.

DEGIRO
FLATEX

Ενώνοντας δυνάμεις

Από την 1η Αυγούστου 2020, η DEGIRO είναι υπερήφανο μέλος του ομίλου flatex και μαζί αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκές χρηματιστηριακές. Η DEGIRO και η flatex αλληλοσυμπληρώνονται καλά, με αποτέλεσμα πολλές συνέργειες. Η flatex προσφέρει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των χρηματιστηριακών εταιρειών και λειτουργεί με γερμανική τραπεζική άδεια. Αυτό προσφέρει περαιτέρω σταθερότητα και αυξημένη ικανότητα βιώσιμης ανάπτυξης και ανάπτυξης ως οργανισμού.

Πλεονεκτήματα για εσάς ως πελάτες μας

Οι εξαιρετικά συμπληρωματικές δομές της DEGIRO και της flatex δημιουργούν νέες ευκαιρίες που θα βοηθήσουν να αναβαθμίσουμε την πλατφόρμα συναλλαγών και τις υπηρεσίες μας στο επόμενο επίπεδο.

Ίδια βραβευμένη πλατφόρμα συναλλαγών

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη γνωστή βραβευμένη πλατφόρμα συναλλαγών μας και να περιμένετε το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών από το Γραφείο Εξυπηρέτησης. Το όνομα της DEGIRO θα παραμείνει ως έχει.

Τραπεζική λύση για τα μη επενδεδυμένα μετρητά

Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2020, θα διαθέσουμε τους τραπεζικούς λογαριασμούς flatex στους πελάτες μας για να κρατήσουν τα μη επενδυμένα χρήματά τους. Αυτό θα αντικαταστήσει την τρέχουσα ρύθμιση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων Χρηματαγοράς (ΑΚΧΑ. Τα χρήματά σας θα εμπίπτουν στη συνέχεια στο γερμανικό πρόγραμμα εγγύησης των καταθέσεων ύψους 100.000 ευρώ.

Ακολουθούν περισσότερα

Η συνεργασία μπορεί να οδηγήσει σε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα προσφορών προϊόντων για εσάς ως πελάτη. Επιπλέον, διερευνούμε τη δυνατότητα παράτασης των ωρών διαπραγμάτευσης.

Σχετικά με την flatex

Η flatex Bank ιδρύθηκε το 2005 και είναι μια τράπεζα πλήρους εξυπηρέτησης με έδρα τη Γερμανία. Υπόκειται επομένως σε εποπτεία από την BaFin (Ομοσπονδιακή Αρχή Χρηματοοικονομικής Εποπτείας) και διατίθεται στο Σύστημα Αποζημίωσης των Γερμανικών Τραπεζών (Entschädigungseinrichtung deutscher Banken). Με ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα διακανονισμού τίτλων στην Ευρώπη, η flatex Bank είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και πραγματοποίησε 13,1 εκατομμύρια συναλλαγές για τους πελάτες της το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.