FINANCIAL POWER
TO YOU 💪

Επενδύστε με τον τρόπο σας με απίστευτα χαμηλές χρεώσεις, όπως τα 2,5 εκατομμύρια άλλων επενδυτών μας.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό
header shape_desktop_left header shape_desktop_right
header shape_desktop_right

Επωφεληθείτε από τις
απίστευτα χαμηλές χρεώσεις μας

μετοχές ΗΠΑUnited States

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

€1

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

€1

επιλεγμένα etfs 🌎

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

€0

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

€1

*Ενδέχεται να ισχύουν έξοδα συναλλάγματος, συνδεσιμότητας ή εξωτερικού προϊόντος και spread. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα μας για τις χρεώσεις. Η βασική επιλογή ETF υπόκειται σε αλλαγές και εμπίπτει στην Πολιτική Ορθής Χρήσης.

Σελίδα χρεώσεων
Degiro anniversary

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια της DEGIRO 🎉

Είμαστε υπερήφανοι που γιορτάζουμε αυτή την επέτειο της πλατφόρμας μας! Σήμερα, είναι μία από τις πιο χρησιμοποιούμενες πλατφόρμες συναλλαγών στην Ευρώπη, με πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές.

Είστε ο τύπος του "ε... θα το κάνω αργότερα"?

Το θέμα με τους μεγάλους στόχους είναι ότι χρειάζονται χρόνο. Όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να επενδύετε, τόσο πιο πιθανό είναι να φτάσετε εκεί. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Στη DEGIRO, είναι εύκολο να ξεκινήσετε. Απλά πατήστε και επενδύστε. Η βραβευμένη πλατφόρμα μας.

Είστε ο τύπος του "πάντα απασχολημένος"?

Η ζωή μπορεί να μοιάζει με μια ατελείωτη λίστα υποχρεώσεων. Ευτυχώς, η DEGIRO μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τις επενδύσεις σε χρόνο μηδέν. Με τη βασική μας επιλογή ETFs, δίνουμε τη δυνατότητα στον παθητικό επενδυτή. Απλά πατήστε και επενδύστε. Χωρίς την ανάγκη να ελέγχετε την αγορά κάθε μέρα.

Είστε ο τύπος "ααα... δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό?

Οι επενδύσεις μπορεί να φαίνονται εκφοβιστικές, ειδικά αν είστε νέοι στη σκηνή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η DEGIRO σας προσφέρει τις πληροφορίες και τα εργαλεία για να βουτήξετε με αυτοπεποίθηση. Από τα μαθήματα μέχρι τις απόψεις των αναλυτών, σας έχουμε καλύψει. Απλά πατήστε και επενδύστε. Όπως τα 2,5 εκατομμύρια άλλοι επενδυτές μας.

Είστε ο τύπος του "ααα... αυτή είναι μια καλή συμφωνία"?

Δεν θέλετε οι χρεώσεις να εξανεμίζουν την απόδοση των επενδύσεών σας. Στην DEGIRO, έχετε όλα τα προνόμια μιας βραβευμένης πλατφόρμας ,ενώ επωφελείστε από απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Απλά πατήστε και επενδύστε. Και αξιοποιήστε στο έπακρο τις επενδύσεις σας.

Είστε ο τύπος "μμ... πρέπει να ξέρω τις λεπτομέρειες"

Τα δεδομένα μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε τεκμηριωμένες επενδυτικές αποφάσεις. Ευτυχώς, στην DEGIRO, έχουμε πολλά από αυτά. Προφίλ εταιρειών, απόψεις αναλυτών, οικονομικά στοιχεία, δείκτες, ειδήσεις και πολλά άλλα. Απλά πατήστε και επενδύστε.. Με τα δεδομένα που χρειάζεστε στα χέρια σας.

Είστε ο τύπος του "naaah... το κάνω με τον δικό μου τρόπο"?

Υπάρχουν ευκαιρίες που μπορεί να χάσετε αν δεν μπορείτε να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι. Στο DEGIRO, τα μονοπάτια είναι άπειρα. Μπορείτε να επενδύσετε με τον τρόπο σας σε πάνω από 50 χρηματιστήρια σε 30 χώρες. Μετοχές, ETFs, δικαιώματα προαίρεσης, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης και πολλά άλλα. Απλά πατήστε και επενδύστε.. Εσείς αποφασίζετε.

Περισσότερο από απλά χαμηλές χρεώσεις

Οι χαμηλές χρεώσεις μας έχουν ξεκινήσει μια πραγματική επανάσταση σε όλη την Ευρώπη. Δίνουμε τη δυνατότητα σε ανθρώπους από όλα τα διαφορετικά υπόβαθρα να διαμορφώνουν το δικό τους οικονομικό μέλλον. Και να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν με την κορυφαία πλατφόρμα μας, την εκπαίδευση και την πληροφόρηση, την προσέγγιση με γνώμονα το κόστος και τις ατελείωτες δυνατότητες. Καταργώντας τα εμπόδια, κάνουμε την επένδυση προσιτή σε όλους!

Βραβευμένη

Έχουμε βραβευτεί ως μία από τις καλύτερες, δικαιότερες και πιο οικονομικές διαδικτυακές χρηματιστηριακές.

Παγκόσμιες Αγορές

Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 50 χρηματιστήρια παγκοσμίως.

Ασφαλής και αξιόπιστη

Με Γερμανική τραπεζική άδεια τα χρήματά σας είναι διασφαλισμένα

Ακολουθήστε την κορυφαία χρηματιστηριακή της Ευρώπης

Αναγνωρισμένοι με βραβεία σε όλη την Ευρώπη

value outperforms europe-winner-loser-2022 Big tech 2022

Μείνετε ενημερωμένοι με τα Socials μας

Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές μας έχουν εμπιστευτεί.

a brand of flatexDEGIRO logo

Tradegate

FLATEXDEGIRO €

(%)

Tradegate

FLATEXDEGIRO €

(%)

Tradegate

FLATEXDEGIRO €

(%)

Tradegate

FLATEXDEGIRO €

(%)

Tradegate

FLATEXDEGIRO €

(%)

Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

a brand of flatexDEGIRO logo

Tradegate

FLATEXDEGIRO €

(%)

Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Tradegate

FLATEXDEGIRO €

(%)

Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Tradegate

FLATEXDEGIRO €

(%)

Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Tradegate

FLATEXDEGIRO €

(%)

Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Tradegate

FLATEXDEGIRO €

(%)

Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Γίνετε ένας καλά ενημερωμένος επενδυτής

Μάθετε για τις επενδύσεις, αναβαθμίστε τις γνώσεις σας, ακολουθήστε το ιστολόγιό μας ή ενημερωθείτε για διάφορες στρατηγικές και προϊόντα. Όλα είναι διαθέσιμα στο Κέντρο Γνώσεων.

Ξεκινήστε να μαθαίνετε >
Books

Ακαδημία Επενδυτών

Δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε να επενδύετε; Ξεκινήστε εδώ.

Books

Blog

Αποκτήστε επενδυτική έμπνευση, γνώσεις και ιδέες.

Books

Ακαδημία Επενδυτών

Δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε να επενδύετε; Ξεκινήστε εδώ.

Books

Blog

Αποκτήστε επενδυτική έμπνευση, γνώσεις και ιδέες.

Για κάθε τύπο επενδυτή

Επενδύστε στη φιλική προς το χρήστη και βραβευμένη πλατφόρμα συναλλαγών μας. Είτε είστε αρχάριος είτε ειδικός, έχουμε τα εργαλεία για εσάς.

Γνωρίστε τα προϊόντα

Αξιολογήστε αν οι εταιρείες ανταποκρίνονται στις αξίες σας χρησιμοποιώντας αξιολογήσεις ESG και λάβετε τις απόψεις των αναλυτών για τα προϊόντα που επιλέγετε.

Εύκολη πρόσβαση, εύκολη χρήση

Συνδεθείτε με την ταυτοποίηση αφής ή προσώπου και κάντε συναλλαγές με λίγα μόνο κλικ.

Καλά ενημερωμένος

Μάθετε τι συμβαίνει μέσω των οικονομικών ειδήσεων και μιας περίληψης των ενημερώσεων από τις παγκόσμιες αγορές.

Αποθήκευση και παρακολούθηση

Χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένες λίστες αγαπημένων για να αποθηκεύετε μετοχές, να παρακολουθείτε τα νέα και να καταγράφετε τις σκέψεις σας σε σημειώσεις.

Πληθώρα πληροφοριών

Λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις με τιμές σε πραγματικό χρόνο, διαδραστικά γραφήματα, αξιολογήσεις ESG, απόψεις αναλυτών και δείκτες.

Πάντα ενημερωμένοι

Παραμείνετε στην κορυφή της αγοράς με τα οικονομικά ημερολόγια, την επισκόπηση της παγκόσμιας αγοράς και τις καθημερινές οικονομικές ειδήσεις.

Ασφαλές και προστατευμένο

Διατηρήστε τον λογαριασμό σας ασφαλή με ασφαλή σύνδεση χρησιμοποιώντας ταυτοποίηση προσώπου ή αφής στην εφαρμογή και έλεγχο ταυτότητας δύο βημάτων στην επιφάνεια εργασίας.

Καταγράψτε τις επενδύσεις σας

Αποθηκεύστε τις μετοχές σε προσαρμοσμένες λίστες αγαπημένων και καταγράψτε τις σκέψεις σας σε σημειώσεις.

Ενημερωμένες αποφάσεις

Γίνετε ο καλύτερος επενδυτής που μπορείτε να γίνετε χρησιμοποιώντας διαδραστικά διαγράμματα, ένα βιβλίο εντολών 10 επιπέδων στο Euronext και έναν τόνο οικονομικών δεδομένων και δεικτών.

Κάντε συναλλαγές με το δικό σας τρόπο

Πάνω από 2 εκατομμύρια προϊόντα και πολλοί τρόποι συναλλαγής τους. Από τη διαπραγμάτευση περιθωρίου έως τις συνδυαστικές εντολές, όλα είναι στη διάθεσή σας.

Απόλυτα προστατευμένοι

Διατηρήστε τον λογαριασμό σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία ασφαλή με ασφαλή σύνδεση μέσω ταυτοποίησης αφής ή προσώπου και έλεγχο ταυτότητας δύο βημάτων.

1

Εγγραφή

Επιλέξτε ένα όνομα χρήστη, επαληθεύστε το e-mail σας και αποκτήστε πρόσβαση στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

2

Κατάθεση

Καταθέστε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στον επενδυτικό σας λογαριασμό δωρεάν.

3

Επένδυση

Κάντε την πρώτη σας επένδυση και αρχίστε να επωφελείστε από τις απίστευτα χαμηλές χρεώσεις μας..

Ξεκινήστε να
επενδύετε σε
3 βήματα

Οι επενδύσεις είναι για όλους, συμπεριλαμβανομένου και εσάς.

Το ξεκίνημα είναι απλό - ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα!

Ανοίξτε το λογαριασμό σας

Μια λέξη από την ομάδα συμμόρφωσής μας

Η επένδυση μπορεί να είναι αποδοτική, αλλά δεν είναι χωρίς κίνδυνο. Να θυμάστε ότι οι επενδύσεις σας υπόκεινται στον κίνδυνο απώλειας. Στη DEGIRO, είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς σχετικά με τους κινδύνους που συνεπάγεται η επένδυση. Έτσι, πριν ξεκινήσετε να επενδύετε, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές σκέψεις. Σκεφτείτε πόσο κίνδυνο είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε και ποια προϊόντα είναι τα καταλληλότερα για τις ανάγκες σας.

Επίσης, δεν συνιστάται η ανάληψη θέσεων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν οικονομικές δυσκολίες. Όλα ξεκινούν με το να σκεφτείτε τι είδους επενδυτής θέλετε να γίνετε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τους κινδύνους των επενδύσεων στα έγγραφα πληροφόρησης των υπηρεσιών μας για τους επενδυτές ή στην ειδική σελίδα μας για τους κινδύνους.

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Ας ξεκινήσουμε
100 € πίστωση

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι χρεώσεις των πρώτων συναλλαγών σας μέχρι 100 EUR αναλαμβάνονται από εμάς. Δείτε τους Όρους.

close_white

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι χρεώσεις των πρώτων συναλλαγών σας μέχρι 100 EUR αναλαμβάνονται από εμάς. Δείτε τους Όρους.

Η επένδυση ενέχει κινδύνους.

icon_close

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 90+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Οκτωβρίου 2023, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

  • Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
  • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2023 θα επιστραφούν.
  • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
  • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Νοεμβρίου.
  • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
  • Για να δικαιούται αυτή την προσφορά, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση για να επικυρώσει τον λογαριασμό του (η ελάχιστη κατάθεση είναι €0,01) και να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του DEGIRO.
  • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
  • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
  • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την εκστρατεία πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

icon_close