90

Διεθνή
Βραβεία Broker

Αγοράστε εύκολα δικαιώματα προαίρεσης

Επενδύστε παγκοσμίως με πρωτοφανώς χαμηλά επιτόκια. Μάθετε γιατί μας επιλέγουν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια επενδυτές.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Επένδυση σε δικαιώματα προαίρεσης με χαμηλές χρεώσεις

Αν είστε έμπειρος επενδυτής και θέλετε να επενδύσετε σε δικαιώματα προαίρεσης, η ολοκληρωμένη πλατφόρμα μας και τα χαμηλά επιτόκια σας διευκολύνουν. Δείτε μια πλήρη επισκόπηση των πρωτοφανών μας χρεώσεων στη σελίδα μας για τις χρεώσεις.

Eurexx

€0.75

Ανά συμβόλαιο

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣ

€0.75

Ανά συμβόλαιο

Ενδιαφέρεστε για την αγορά δικαιμάτων προαίρεσης;(options)

Τότε, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Όταν ανοίγετε λογαριασμό μαζί μας, δεν μπορείτε να επενδύσετε απευθείας σε δικαιώματα προαίρεσης. Για σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα όπως τα δικαιώματα προαίρεσης, χρειάζεστε έναν λογαριασμό Active ή Trader για να μπορείτε να επενδύσετε σε αυτό το προϊόν, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον ελέγχους καταλληλότητας και προϋποθέσεις. Παρακολουθήστε το βίντεο στα αριστερά για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επένδυση σε σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα, όπως τα δικαιώματα προαίρεσης.

Τι είναι τα δικαιώματα προαίρεσης;

Τα δικαιώματα προαίρεσης είναι ένα είδος παραγώγου που δίνει στον αγοραστή του συμβολαίου τη δυνατότητα να αγοράσει ή να πουλήσει το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο, ανάλογα με το αν πρόκειται για αγορά ή πώληση. Η αγορά ενός call σας δίνει το δικαίωμα να αγοράσετε το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο, ενώ ένα put σας δίνει το δικαίωμα να το πουλήσετε. Για το δικαίωμα αυτό, οι αγοραστές πληρώνουν ένα ασφάλιστρο στους πωλητές. Τα συμβόλαια δικαιωμάτων προαίρεσης έχουν πάντα συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και τιμή άσκησης.

Σε αντίθεση με άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα, όπως οι μετοχές, με τα δικαιώματα προαίρεσης, δεν πληρώνετε προκαταβολικά ολόκληρο το χρηματικό ποσό ή δεν κατέχετε το υποκείμενο προϊόν. Αντ' αυτού, καταθέτετε αρχικό περιθώριο για να εισέλθετε στη σύμβαση δικαιωμάτων προαίρεσης. Δεδομένου ότι μόνο ένα ποσοστό της αξίας του συμβολαίου πρέπει να κατατεθεί αρχικά, τα δικαιώματα προαίρεσης είναι χρηματοπιστωτικά μέσα με υψηλή μόχλευση. Αυτό σημαίνει ότι οι μικρές μεταβολές των τιμών μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε το άρθρο μας για τα δικαιώματα προαίρεσης για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Aνοίξτε ένα λογαριασμό

Ένα προϊόν για έμπειρους επενδυτές

Λάβετε υπόψη σας ότι τα δικαιώματα προαίρεσης μπορεί να είναι ριψοκίνδυνα και πολύπλοκα και σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας.

Εάν είστε νέοι στον κόσμο των επενδύσεων, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την Ακαδημία Επενδυτών μας, όπου θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις επενδύσεις. Μάθετε πώς λειτουργούν οι επενδύσεις, σε ποια προϊόντα μπορείτε να επενδύσετε και ποια στρατηγική σας ταιριάζει καλύτερα.

Γιατί να επενδύσετε σε δικαιώματα προαίρεσης;

Η επένδυση σε δικαιώματα προαίρεσης μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του κινδύνου και στην κερδοσκοπία. Όσον αφορά τη διαχείριση του κινδύνου, οι επενδυτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματα προαίρεσης για την αντιστάθμιση των κινήσεων των τιμών του υποκείμενου προϊόντος. Από την άλλη πλευρά, οι κερδοσκόποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δικαιώματα προαίρεσης για να επωφεληθούν από τις κινήσεις των τιμών του υποκείμενου προϊόντος.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Κίνδυνος της επένδυσης σε δικαιώματα προαίρεσης

Η επένδυση σε δικαιώματα προαίρεσης μπορεί να είναι αποδοτική, αλλά συνοδεύεται από υψηλό κίνδυνο. Μπορεί να καταλήξετε να χάσετε περισσότερα από την αρχική σας επένδυση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μέγιστη απώλεια είναι απεριόριστη. Συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας και να αναλαμβάνετε μόνο υποχρεώσεις που μπορείτε να καλύψετε με χρήματα που δεν χρειάζεστε βραχυπρόθεσμα.

Περισσότερα από 90 διεθνή βραβεία

Επιλέξτε την χρηματιστηριακή που ονομάζεται ο καλύτερος, πιο δίκαιος και φθηνότερος τρόπος για να επενδύσετε διαδίκτυακα.

UK-award United Kingdom

Καλύτερη χρηματιστηριακή χαμηλού κόστους

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Καλύτερη χρηματιστηριακή

Rankia 2022

Beste-online-broker-2018-Cashcow Netherlands

Καλύτερη διαδικτυακή χρηματιστηριακη

Cashcow 2019

DE-award Germany

Πιο δίκαια online χρηματιστηριακη

NTV 2020

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό και ενταχθείτε σε πάνω από 2 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Ας ξεκινήσουμε

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 90+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 ευρώ για τα τέλη συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό στη DEGIRO πριν από την 1η Απριλίου 2023, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

  • Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Μαρτίου 2023
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
  • Θα επιστραφούν τα πρώτα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 30 Απριλίου 2023.
  • Θα σας επιστρέψουμε τα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που ξοδέψατε (με ανώτατο όριο τα 100 ευρώ) στο λογαριασμό σας στη DEGIRO στις αρχές Μαΐου.
  • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με Ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
  • Για να δικαιούται αυτή την προσφορά, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση για να επικυρώσει τον λογαριασμό του (η ελάχιστη κατάθεση είναι 0,01 €) και να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του DEGIRO.
  • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στη DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
  • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
  • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση των 100 ευρώ μόνο μία φορά.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την καμπάνια πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της καμπάνιας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 31 Μαρτίου 2023.

icon_close