100

Διεθνή
Βραβεία Broker

Αγοράστε εύκολα δικαιώματα προαίρεσης

Επενδύστε παγκοσμίως με πρωτοφανώς χαμηλά επιτόκια. Μάθετε γιατί μας επιλέγουν περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Επένδυση σε δικαιώματα προαίρεσης με χαμηλές χρεώσεις

Αν είστε έμπειρος επενδυτής και θέλετε να επενδύσετε σε δικαιώματα προαίρεσης, η ολοκληρωμένη πλατφόρμα μας και τα χαμηλά επιτόκια σας διευκολύνουν. Δείτε μια πλήρη επισκόπηση των πρωτοφανών μας χρεώσεων στη σελίδα μας για τις χρεώσεις.

Eurex

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

€ 0.75

Υπολοιπες χωρες

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

€ 0.75

Ενδέχεται να ισχύουν έξοδα συναλλάγματος, συνδεσιμότητας ή εξωτερικού προϊόντος και spread. Μάθετε περισσότερα στην σελίδα χρεώσεων.

Ενδιαφέρεστε για την αγορά δικαιμάτων προαίρεσης;(options)

Τότε, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Όταν ανοίγετε λογαριασμό μαζί μας, δεν μπορείτε να επενδύσετε απευθείας σε δικαιώματα προαίρεσης. Για σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα όπως τα δικαιώματα προαίρεσης, χρειάζεστε έναν λογαριασμό Active ή Trader για να μπορείτε να επενδύσετε σε αυτό το προϊόν, το οποίο περιλαμβάνει επιπλέον ελέγχους καταλληλότητας και προϋποθέσεις. Παρακολουθήστε το βίντεο στα αριστερά για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την επένδυση σε σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα, όπως τα δικαιώματα προαίρεσης.

Τι είναι τα δικαιώματα προαίρεσης;

Τα δικαιώματα προαίρεσης είναι ένα είδος παραγώγου που δίνει στον αγοραστή του συμβολαίου τη δυνατότητα να αγοράσει ή να πουλήσει το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο, ανάλογα με το αν πρόκειται για αγορά ή πώληση. Η αγορά ενός call σας δίνει το δικαίωμα να αγοράσετε το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο, ενώ ένα put σας δίνει το δικαίωμα να το πουλήσετε. Για το δικαίωμα αυτό, οι αγοραστές πληρώνουν ένα ασφάλιστρο στους πωλητές. Τα συμβόλαια δικαιωμάτων προαίρεσης έχουν πάντα συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης και τιμή άσκησης.

Σε αντίθεση με άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα, όπως οι μετοχές, με τα δικαιώματα προαίρεσης, δεν πληρώνετε προκαταβολικά ολόκληρο το χρηματικό ποσό ή δεν κατέχετε το υποκείμενο προϊόν. Αντ' αυτού, καταθέτετε αρχικό περιθώριο για να εισέλθετε στη σύμβαση δικαιωμάτων προαίρεσης. Δεδομένου ότι μόνο ένα ποσοστό της αξίας του συμβολαίου πρέπει να κατατεθεί αρχικά, τα δικαιώματα προαίρεσης είναι χρηματοπιστωτικά μέσα με υψηλή μόχλευση. Αυτό σημαίνει ότι οι μικρές μεταβολές των τιμών μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε το άρθρο μας για τα δικαιώματα προαίρεσης για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Aνοίξτε ένα λογαριασμό

Ένα προϊόν για έμπειρους επενδυτές

Λάβετε υπόψη σας ότι τα δικαιώματα προαίρεσης μπορεί να είναι ριψοκίνδυνα και πολύπλοκα και σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας.

Εάν είστε νέοι στον κόσμο των επενδύσεων, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την Ακαδημία Επενδυτών μας, όπου θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις επενδύσεις. Μάθετε πώς λειτουργούν οι επενδύσεις, σε ποια προϊόντα μπορείτε να επενδύσετε και ποια στρατηγική σας ταιριάζει καλύτερα.

Γιατί να επενδύσετε σε δικαιώματα προαίρεσης;

Η επένδυση σε δικαιώματα προαίρεσης μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του κινδύνου και στην κερδοσκοπία. Όσον αφορά τη διαχείριση του κινδύνου, οι επενδυτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματα προαίρεσης για την αντιστάθμιση των κινήσεων των τιμών του υποκείμενου προϊόντος. Από την άλλη πλευρά, οι κερδοσκόποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δικαιώματα προαίρεσης για να επωφεληθούν από τις κινήσεις των τιμών του υποκείμενου προϊόντος.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Κίνδυνος της επένδυσης σε δικαιώματα προαίρεσης

Η επένδυση σε δικαιώματα προαίρεσης μπορεί να είναι αποδοτική, αλλά συνοδεύεται από υψηλό κίνδυνο. Μπορεί να καταλήξετε να χάσετε περισσότερα από την αρχική σας επένδυση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μέγιστη απώλεια είναι απεριόριστη. Συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας και να αναλαμβάνετε μόνο υποχρεώσεις που μπορείτε να καλύψετε με χρήματα που δεν χρειάζεστε βραχυπρόθεσμα.

Περισσότερα από 100 διεθνή βραβεία

Έχουμε αναγνωριστεί ως μία από τους καλύτερες χρηματιστηριακές στην Ευρώπη χάρη στις χαμηλές χρεώσεις μας, την εξυπηρέτηση πελατών και την καινοτόμο πλατφόρμα και εφαρμογή μας.

Beste-broker-2023-Cashcow Netherlands

Κορυφαίος Broker

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Καλύτερη χρηματιστηριακή χαμηλού κόστους

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Καλύτερη χρηματιστηριακή

Rankia 2022

DE-award Germany

Πιο δίκαια online χρηματιστηριακη

NTV 2020

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν λογαριασμό δωρεάν και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Η επένδυση ενέχει κινδύνους.

icon_close

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 100+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, a foreign branch of flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Τηλέφωνο: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου της συγκεκριμένης χώρας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού της χώρας (π.χ. +31 20 2613072). | e-mail: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε την τοπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) του SD (π.χ. clients@degiro.gr) | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένοη στο Ολλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό 82510245. | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, με την επωνυμία DEGIRO, είναι το ολλανδικό υποκατάστημα της flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εποπτεύεται κατά κύριο λόγο από τη γερμανική ρυθμιστική αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα (BaFin). Στην Ολλανδία, η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένη στην DNB και εποπτεύεται από την AFM και την DNB. | Η flatexDEGIRO Bank AG είναι αδειοδοτημένη γερμανική τράπεζα που εποπτεύεται από τη γερμανική χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή και είναι εγγεγραμμένη στο Γερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό HRB 105687.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Ιουλίου 2024, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

 • Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Ιουνίου 2024.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
 • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Ιουλίου 2024 θα επιστραφούν.
 • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
 • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Αυγούστου 2024.
 • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
 • Μόλις υπογράψετε τη Συμφωνία Πελάτη, ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται και αρχίζει η περίοδος προσφοράς.
 • Για να ξεκινήσει τις συναλλαγές και να χρησιμοποιήσει το κουπόνι των 100 ευρώ, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση (το ελάχιστο ποσό είναι 0,01 ευρώ).
 • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
 • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
 • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.
 • Η παρούσα προωθητική ενέργεια διέπεται από το ολλανδικό δίκαιο.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την προσφορά πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 30 Ιουνίου 2024.

icon_close