90

Διεθνή
Βραβεία Broker

Αγοράστε εύκολα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης(futures)

Επενδύστε παγκοσμίως με πρωτοφανώς χαμηλά επιτόκια. Μάθετε γιατί περισσότεροι από 2 εκατομμύρια επενδυτές μας επιλέγουν.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Επένδυση σε futures με χαμηλές χρεώσεις

Αν είστε έμπειρος επενδυτής και θέλετε να επενδύσετε σε futures, η ολοκληρωμένη πλατφόρμα μας και τα χαμηλά επιτόκια σας διευκολύνουν. Δείτε μια πλήρη επισκόπηση των πρωτοφανών μας χρεώσεων στη σελίδα μας για τις χρεώσεις.

Futures

€0.75

Ανά συμβόλαιο

Ενδιαφέρεστε να αγοράσετε Futures;

Προσφέρουμε ένα πολύ ευρύ φάσμα futures για να επιλέξετε. Ωστόσο, όταν ανοίγετε λογαριασμό μαζί μας, δεν μπορείτε να επενδύσετε απευθείας σε futures. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι θα χρειαστείτε ένα προφίλ Active ή Trader, το οποίο περιλαμβάνει πρόσθετους ελέγχους καταλληλότητας και προϋποθέσεις. Αυτό συμβαίνει λόγω του σχετικά υψηλού κινδύνου και της πολυπλοκότητας, γεγονός που καθιστά τα futures ακατάλληλα για αρχάριους ή άπειρους επενδυτές. Μόλις κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο λειτουργίας των futures, μπορείτε να αρχίσετε να διαπραγματεύεστε futures. Ένα καλό σημείο για να ξεκινήσετε είναι να παρακολουθήσετε το βίντεο στα αριστερά.

Όταν είστε έτοιμοι να αγοράσετε το πρώτο σας future, πρέπει να καταβάλετε μια προκαταβολή (το αρχικό περιθώριο) για να μπορέσετε να εισέλθετε στη θέση. Αυτό το απαιτούμενο περιθώριο είναι ένα ποσοστό της αξίας του συμβολαίου. Στην επενδυτική μας πλατφόρμα, θα βρείτε το όνομα του προϊόντος και την αντίστοιχη κατηγορία κινδύνου. Αυτή η κατηγορία κινδύνου υποδεικνύει πόσο περιθώριο πρέπει να καταβληθεί για τη σύναψη του συμβολαίου.

Τι είναι τα futures;

Τα futures είναι τυποποιημένα συμβόλαια τα οποία, όπως και τα options, συνάπτονται μεταξύ δύο μερών σε καθορισμένη τιμή και ημερομηνία λήξης. Πρόκειται για μια σύμβαση για την παράδοση ενός υποκείμενου προϊόντος σε μια συμφωνημένη χρονική στιγμή στο μέλλον σε μια συμφωνημένη τιμή.

Σε αντίθεση με άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα, όπως οι μετοχές, με τα futures δεν πληρώνετε προκαταβολικά ολόκληρο το χρηματικό ποσό ή δεν κατέχετε το υποκείμενο προϊόν. Αντ' αυτού, καταθέτετε αρχικό περιθώριο για να εισέλθετε στη θέση futures. Δεδομένου ότι μόνο ένα ποσοστό της αξίας του συμβολαίου πρέπει να τοποθετηθεί αρχικά, τα futures είναι χρηματοπιστωτικά μέσα με υψηλή μόχλευση. Αυτό σημαίνει ότι οι μικρές μεταβολές των τιμών μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι futures ανάλογα με το υποκείμενο προϊόν. Μεταξύ αυτών είναι τα futures επί εμπορευμάτων, τα futures επί δεικτών, τα futures επί μετοχών και τα futures επί σταθερού εισοδήματος.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τα futures.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Ένα προϊόν για έμπειρους επενδυτές

Λάβετε υπόψη σας ότι τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μπορεί να είναι ριψοκίνδυνα και πολύπλοκα και σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας.

Εάν είστε νέοι στον κόσμο των επενδύσεων, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την Ακαδημία Επενδυτών μας, όπου θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις επενδύσεις. Μάθετε πώς λειτουργούν οι επενδύσεις, σε ποια προϊόντα μπορείτε να επενδύσετε και ποια στρατηγική σας ταιριάζει καλύτερα.

buy shares yourself

Γιατί να επενδύσετε σε futures;

Η επένδυση σε futures μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση κινδύνου και στην κερδοσκοπία. Όσον αφορά τη διαχείριση κινδύνου, οι επενδυτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα futures για να αντισταθμίσουν τις μεταβολές των τιμών του υποκείμενου προϊόντος. Από την άλλη πλευρά, οι κερδοσκόποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για να επωφεληθούν από τις κινήσεις των τιμών του υποκείμενου προϊόντος.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Κίνδυνος της επένδυσης σε futures

Η επένδυση σε futures μπορεί να είναι αποδοτική, αλλά ενέχει υψηλό κίνδυνο. Μπορεί να καταλήξετε να χάσετε περισσότερα από την αρχική σας επένδυση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η μέγιστη απώλεια είναι απεριόριστη. Συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας και να αναλαμβάνετε μόνο υποχρεώσεις που μπορείτε να καλύψετε με χρήματα που δεν χρειάζεστε βραχυπρόθεσμα.

Πώς διακανονίζονται τα futures;

Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό των futures είναι ότι διακανονίζονται καθημερινά. Στο τέλος κάθε ημέρας διαπραγμάτευσης, η τιμή κλεισίματος της αγοράς καθορίζεται από το χρηματιστήριο στο οποίο διαπραγματεύεται το future. Αυτή είναι γνωστή ως ημερήσια τιμή mark-to-market (MTM) και είναι η ίδια για όλους. Υπάρχουν καθημερινοί διακανονισμοί mark-to-market μέχρι τη λήξη του συμβολαίου ή το κλείσιμο της θέσης.

Η πληρωμή για future γίνεται στο τέλος της συμφωνημένης διάρκειας. Αυτό μπορεί να γίνει με φυσική παράδοση ή με διακανονισμό σε μετρητά, αλλά ο διακανονισμός σε μετρητά είναι πιο συνηθισμένος.

Περισσότερα από 90 διεθνή βραβεία

Επιλέξτε την χρηματιστηριακή που ονομάζεται ο καλύτερος, πιο δίκαιος και φθηνότερος τρόπος για να επενδύσετε διαδίκτυακα.

UK-award United Kingdom

Καλύτερη χρηματιστηριακή χαμηλού κόστους

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Καλύτερη χρηματιστηριακή

Rankia 2022

Beste-online-broker-2018-Cashcow Netherlands

Καλύτερη διαδικτυακή χρηματιστηριακη

Cashcow 2019

DE-award Germany

Πιο δίκαια online χρηματιστηριακη

NTV 2020

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό και ενταχθείτε σε πάνω από 2 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Ας ξεκινήσουμε

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 90+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 ευρώ για τα τέλη συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό στη DEGIRO πριν από την 1η Απριλίου 2023, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

  • Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Μαρτίου 2023
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
  • Θα επιστραφούν τα πρώτα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 30 Απριλίου 2023.
  • Θα σας επιστρέψουμε τα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που ξοδέψατε (με ανώτατο όριο τα 100 ευρώ) στο λογαριασμό σας στη DEGIRO στις αρχές Μαΐου.
  • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με Ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
  • Για να δικαιούται αυτή την προσφορά, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση για να επικυρώσει τον λογαριασμό του (η ελάχιστη κατάθεση είναι 0,01 €) και να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του DEGIRO.
  • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στη DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
  • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
  • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση των 100 ευρώ μόνο μία φορά.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την καμπάνια πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της καμπάνιας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 31 Μαρτίου 2023.

icon_close