100

Διεθνή
Βραβεία Broker

Αγοράστε έυκολα crypto trackers

Τα κρυπτονομίσματα, ή εν συντομία crypto, αποτελούσαν κάποτε μια εξειδικευμένη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, αλλά έχουν γίνει μια όλο και πιο δημοφιλής επένδυση τα τελευταία χρόνια. Καθώς η αγορά crypto έχει αναπτυχθεί, έχουν γίνει περισσότεροι οι τρόποι για να επενδύσει κανείς σε αυτήν.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Επενδύοντας σε Crypto Trackers μέσω της DEGIRO

Στην DEGIRO, αντί να αγοράζετε απευθείας κρυπτονομίσματα, μπορείτε να επενδύσετε έμμεσα μέσω trackers., όπως exchange-traded funds (ETFs) και exchange-traded notes (ETNs). Παρακαλούμε σημειώστε: Η επένδυση σε crypto trackers ενέχει υψηλό κίνδυνο και σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας.

Προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή από crypto trackers, η πλειονότητα των οποίων είναι ETNs. Προσφέρουμε επίσης crypto ETsF - ωστόσο, παρακολουθούν δείκτες που σχετίζονται με τo blockchain, αλλά όχι απευθείας κρυπτονομίσματα.

Αυτά είναι παραδείγματα crypto trackers από τους τέσσερις μεγαλύτερους εκδότες (VanEck, Coinshares, Wisdom Tree & 21Shares) με βάση το μέγεθος του κεφαλαίου:

Όνομα Προϊόντος ISIN/WKN Εκδότης Υποκείμενο προϊόν
21Shares Cardano ETP - AADA CH1102728750 21Shares AG Cardano
21Shares Algorand ETP - ALGO CH1146882316 21Shares AG Algorand
21Shares Algorand ETP - ALGO CH1146882316 21Shares AG Algorand
21Shares Chainlink ETP - LINK CH1100083471 21Shares AG Chainlink
21Shares Polygon ETP - POLY CH1129538448 21Shares AG Polygon(matic)
21Shares Avalanche ETP AVAX CH1135202088 21Shares AG Avalanche
CoinShares Physical Uniswap GB00BNRRG624 CoinShares Uniswap

ISIN/WKN

CH1102728750

Υποκείμενο προϊόν

Cardano

Εκδότης

21Shares AG

ISIN/WKN

CH1146882316

Υποκείμενο προϊόν

Algorand

Εκδότης

21Shares AG

ISIN/WKN

CH1146882316

Υποκείμενο προϊόν

Algorand

Εκδότης

21Shares AG

ISIN/WKN

CH1100083471

Υποκείμενο προϊόν

Chainlink

Εκδότης

21Shares AG

ISIN/WKN

CH1129538448

Υποκείμενο προϊόν

Polygon(matic)

Εκδότης

21Shares AG

ISIN/WKN

CH1135202088

Υποκείμενο προϊόν

Avalanche

Εκδότης

21Shares AG

ISIN/WKN

GB00BNRRG624

Υποκείμενο προϊόν

Uniswap

Εκδότης

CoinShares

ISIN/WKN Όνομα Προϊόντος Εκδότης Υποκείμενο προϊόν
21Shares Crypto Mid-Cap Index ETP - ALTS CH1130675676 21Shares AG Index
21Shares Crypto Basket Equal Weight ETP - HODLV CH1135202161 21Shares AG Index

ISIN/WKN

CH1130675676

Υποκείμενο προϊόν

Index

Εκδότης

21Shares AG

ISIN/WKN

CH1135202161

Υποκείμενο προϊόν

Index

Εκδότης

21Shares AG

Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται εδώ είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν παρέχουν σύσταση για αυτούς τους τύπους χρηματοπιστωτικών μέσων ή για οποιοδήποτε μεμονωμένο προϊόν που αναφέρεται.

Explanation of what cryptocurrencies are, such as Bitcoin and Ethereum.

Τι είναι τα κρυπτονομίσματα?

Τα κρυπτονομίσματα είναι μια μορφή ψηφιακού χρήματος που επιτρέπει την ηλεκτρονική πραγματοποίηση πληρωμών και λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με τα συνήθη νομίσματα που χρησιμοποιούν φυσικά μετρητά. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα τυπικά νομίσματα που μπορούν να ανταλλαγούν με φυσικό τρόπο, τα κρυπτονομίσματα ανταλλάσσονται μόνο ηλεκτρονικά με τη χρήση γραμμών κώδικα υπολογιστή. Γνωστά κρυπτονομίσματα είναι το Bitcoin και το Ethereum.

Τα κρυπτονομίσματα δεν έχουν καθεστώς νόμιμου χρήματος. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει νομική υποχρέωση αποδοχής τους. Μια άλλη μεγάλη διαφορά μεταξύ των κρυπτονομισμάτων και των χαρτονομισμάτων είναι ο τρόπος με τον οποίο είναι δομημένα. Τα επίσημα νομίσματα είναι συγκεντρωτικά και εγγυημένα από μια κεντρική τράπεζα που ελέγχει την προσφορά τους. Έτσι, για παράδειγμα, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εγγυάται το ευρώ και ελέγχει την προσφορά του στη ζώνη του ευρώ. Τα κρυπτονομίσματα, εν τω μεταξύ, είναι ανεξέλεγκτα και αποκεντρωμένα. Αυτό σημαίνει ότι καμία κεντρική τράπεζα δεν τα εγγυάται ή δεν ελέγχει την προσφορά τους.

Επενδύοντας crypto trackers με χαμηλές χρεώσεις

Εάν είστε έμπειρος επενδυτής και θέλετε να επενδύσετε σε crypto trackers, όπως τα exchange-traded funds (ETF) και τα exchange-traded notes (ETN), η ολοκληρωμένη πλατφόρμα μας και τα χαμηλά επιτόκια σας διευκολύνουν..

Crypto ETF

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

€ 2

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

€ 1

Ενδέχεται να ισχύουν έξοδα συναλλάγματος, συνδεσιμότητας ή εξωτερικού προϊόντος και spread. Μάθετε περισσότερα στην σελίδα χρεώσεων.

Οι συνεργάτες μας στο Crypto ETF

CoinShares

21 shares

Η CoinShares είναι η μεγαλύτερη επενδυτική εταιρεία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στην Ευρώπη, η οποία διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία ύψους 3,5 δισ. δολαρίων ΗΠΑ για λογαριασμό μιας παγκόσμιας πελατειακής βάσης (Μάρτιος 2022), έχοντας δρομολογήσει τα πρώτα crypto ETP στον κόσμο το 2015.

WisdomTree

WisdomTree

Η WisdomTree είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος διαπραγματεύσιμων αμοιβαίων κεφαλαίων (ETF) και διαπραγματεύσιμων προϊόντων (ETP) με περισσότερα από 78 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση (Μάρτιος 2022) σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων. Η WisdomTree είναι παγκόσμιος ηγέτης στην εξασφάλιση των φυσικών μετάλλων που αποτελούν το υποκείμενο ETP και χρησιμοποίησε την ίδια ισχυρή δομή για να ξεκινήσει το πρώτο της φυσικά υποστηριζόμενο ETP Bitcoin το 2019. Προσφέρει πλέον ένα ευρύ φάσμα μεμονωμένων και καλαθοειδών ανοιγμάτων σε crpyto.

21Shares

21 shares

Η 21Shares ιδρύθηκε το 2018 και διοικείται από μια ομάδα ταλαντούχων επιχειρηματιών και έμπειρων τραπεζικών επαγγελματιών από τον κόσμο της τεχνολογίας και των χρηματοοικονομικών. Με έδρα το Ζουγκ και γραφεία στη Ζυρίχη και τη Νέα Υόρκη, η εταιρεία έχει λανσάρει αρκετές παγκόσμιες πρωτιές, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου εισηγμένου ETP Top 5 Crypto Basket Index (HODL) τον Νοέμβριο του 2018.

Τα ETPs της 21Shares είναι 100% φυσικά υποστηριζόμενα, διαχωρισμένα και επιτρέπουν στους πελάτες λιανικής να συμμετέχουν στην κατηγορία περιουσιακών στοιχείων με τις καλύτερες επιδόσεις της τελευταίας δεκαετίας.

VanEck

VanEck

Από την ίδρυσή της το 1955, η VanEck έχει ως γνώμονα την καινοτομία και αντιπροσωπεύει έξυπνες, προοδευτικές επενδυτικές στρατηγικές. Η εταιρεία που διοικείται από τον ιδιοκτήτη διαχειρίζεται σχεδόν 84 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους ETF παγκοσμίως. Με περισσότερα από 90 ETF παγκοσμίως, ο επενδυτικός οίκος προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο που καλύπτει πολυάριθμους τομείς, κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων καθώς και στρατηγικές smart-beta. Η VanEck προσφέρει τα UCITS ETFs της μόνο μέσω φυσικής αντιγραφής και δεν χρησιμοποιεί καθόλου δανεισμό τίτλων.

Crypto ETFs και ETNs

ETFs και ETNs είναι δύο τύποι διαπραγματεύσιμων στο χρηματιστήριο προϊόντων (ETPs), και τα δύο έχουν σχεδιαστεί για να παρακολουθούν ένα υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο. Μπορεί να είστε περισσότερο εξοικειωμένοι με τα ETF, τα οποία συνήθως παρακολουθούν έναν δείκτη ή έναν τομέα. Αντίθετα, τα ETN είναι μη εξασφαλισμένοι χρεωστικοί τίτλοι που παρακολουθούν ένα υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο. Είναι παρόμοια με τα ομόλογα, αλλά δεν καταβάλλουν τόκους και η απόδοσή τους βασίζεται στην απόδοση του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου.

Explanation of what crypto ETFs and crypto ETNs are.

Γιατί να επενδύσετε σε Crypto Trackers

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της επένδυσης σε Crypto Trackers:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπάρχοντα λογαριασμό σας DEGIRO για να μπείτε στην αγορά crypto. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα crypto wallet ή να χρησιμοποιήσετε ένα ανταλλακτήριο crypto.

Οι crypto trackers αγοράζονται και πωλούνται στο χρηματιστήριο όπως οι κανονικές μετοχές, καθιστώντας τη διαπραγμάτευσή τους σχετικά απλή..

Η έμμεση επένδυση συμβάλλει στον μετριασμό των κινδύνων από λογαριασμούς τρίτων, όπως η μεταφορά κεφαλαίων σε λάθος λογαριασμό και η απώλεια ιδιωτικών κλειδιών.

Ένα προϊόν για έμπειρους επενδυτές

Λόγω του υψηλού κινδύνου και της πολυπλοκότητας των crypto trackers, δεν είναι κατάλληλοι για αρχάριους επενδυτές. Είναι πιθανό να χάσετε ολόκληρη την επένδυσή σας.

Τα crypto είναι μια άκρως κερδοσκοπική επένδυση με τη δυνατότητα έντονων διακυμάνσεων των τιμών. Η αγορά crypto είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο και οι τιμές μπορεί να είναι εξαιρετικά ευμετάβλητες. Υπάρχουν υψηλοί κίνδυνοι κατά την επένδυση σε crypto trackers και είναι σημαντικό να ερευνήσετε και να κατανοήσετε πλήρως αυτά τα προϊόντα και όλους τους κινδύνους που ενέχονται πριν επενδύσετε.

Due to their high risk and complexity, crypto trackers are not suitable for beginning investors.

Περισσότερα από 100 διεθνή βραβεία

Έχουμε αναγνωριστεί ως μία από τους καλύτερες χρηματιστηριακές στην Ευρώπη χάρη στις χαμηλές χρεώσεις μας, την εξυπηρέτηση πελατών και την καινοτόμο πλατφόρμα και εφαρμογή μας.

Beste-broker-2023-Cashcow Netherlands

Κορυφαίος Broker

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Καλύτερη χρηματιστηριακή χαμηλού κόστους

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Καλύτερη χρηματιστηριακή

Rankia 2022

DE-award Germany

Πιο δίκαια online χρηματιστηριακη

NTV 2020

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν λογαριασμό δωρεάν και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Η επένδυση ενέχει κινδύνους.

icon_close

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 100+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, a foreign branch of flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Τηλέφωνο: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου της συγκεκριμένης χώρας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού της χώρας (π.χ. +31 20 2613072). | e-mail: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε την τοπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) του SD (π.χ. clients@degiro.gr) | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένοη στο Ολλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό 82510245. | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, με την επωνυμία DEGIRO, είναι το ολλανδικό υποκατάστημα της flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εποπτεύεται κατά κύριο λόγο από τη γερμανική ρυθμιστική αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα (BaFin). Στην Ολλανδία, η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένη στην DNB και εποπτεύεται από την AFM και την DNB. | Η flatexDEGIRO Bank AG είναι αδειοδοτημένη γερμανική τράπεζα που εποπτεύεται από τη γερμανική χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή και είναι εγγεγραμμένη στο Γερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό HRB 105687.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Μαΐου 2024, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

 • Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Απριλίου 2024.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
 • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Μαΐου 2024 θα επιστραφούν.
 • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
 • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Ιουνίου 2024.
 • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
 • Μόλις υπογράψετε τη Συμφωνία Πελάτη, ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται και αρχίζει η περίοδος προσφοράς.
 • Για να ξεκινήσει τις συναλλαγές και να χρησιμοποιήσει το κουπόνι των 100 ευρώ, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση (το ελάχιστο ποσό είναι 0,01 ευρώ).
 • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
 • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
 • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.
 • Η παρούσα προωθητική ενέργεια διέπεται από το ολλανδικό δίκαιο.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την προσφορά πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 30 Απριλίου 2024.

icon_close