100

Διεθνή
Βραβεία Broker

Αγοράστε εύκολα ETFs με απίστευτα χαμηλές χρεώσεις

Επενδύστε παγκοσμίως με πρωτοφανώς χαμηλές τιμές. Μάθετε γιατί περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές μας επιλέγουν.

Ανοίξτε λογαριασμό

Επενδύσεις σε ETF, προσβάσιμες σε όλους

Τα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) διευκολύνουν τις επενδύσεις, επειδή μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε γρήγορα ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλακίο. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ETF που διαπραγματεύονται σε 19 μεγάλα χρηματιστήρια. Είτε θέλετε να επενδύσετε σε τοπικά ETF είτε σε παγκόσμια ETF, οι επενδυτικές ευκαιρίες είναι άφθονες. Προσφέρουμε ακόμη και μια βασική επιλογή ETFs για τα οποία το κόστος συναλλαγών είναι δωρεάν. Πληρώνετε μόνο €1 τέλος χειρισμού. Ενδέχεται να ισχύουν έξοδα συναλλάγματος, συνδεσιμότητας ή εξωτερικού προϊόντος και spread. Η βασική επιλογή ETF υπόκειται σε αλλαγές και εμπίπτει στην Πολιτική Ορθής Χρήσης. Παρακαλούμε ελέγξτε την βασική λίστα ETFs πριν επενδύσετε. Δείτε τη λίστα εδώ.

Με τις χαμηλές προμήθειες και τις ευρείες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, καθιστούμε την επένδυση σε ETF προσιτή σε όλους. Δείτε μια πλήρη επισκόπηση των πρωτοφανών χρεώσεών μας εδώ.

Βασική Λίστα

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

€0

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

€1

Παγκοσμίως

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

€2

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

€1

*Ενδέχεται να ισχύουν έξοδα συναλλάγματος, συνδεσιμότητας ή εξωτερικού προϊόντος και spread. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα μας για τις χρεώσεις. Η βασική επιλογή ETF υπόκειται σε αλλαγές και εμπίπτει στην πολιτική ορθής χρήσης.

Το 2022, τα τρία ETF Core Selection με τις περισσότερες συναλλαγές ήταν είτε της Vanguard είτε της

Vanguard S&P 500 UCITS ETF USD
IE00B3XXRP09

Vanguard FTSE All-World UCITS ETF USD Dis
IE00B3RBWM25

iShares Core MSCI World UCITS ETF USD (Acc)
IE00B4L5Y983

Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Τι είναι ένα ETF;

Τα ETF, γνωστά και ως trackers, είναι αμοιβαία κεφάλαια που ακολουθούν την απόδοση ενός δείκτη, ενός εμπορεύματος, ενός ομολόγου ή μιας σύνθεσης προϊόντων. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα αμοιβαία κεφάλαια, τα ETF αγοράζονται και πωλούνται σε χρηματιστήριο. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα ETFs; Διαβάστε το άρθρο μας για τα ETF για να μάθετε περισσότερα.

Open an account
Με ένα etf / tracker μπορείτε να πετύχετε διαφοροποίηση επενδύοντας σε διάφορες μετοχές.

Αγορά ETFs για αρχάριους

Υπάρχουν ορισμένες εκτιμήσεις που πρέπει να γίνουν κατά την επένδυση. Ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να καθορίσετε τι είδους επενδυτής είστε. Ποιο είναι το επενδυτικό σας στυλ; Θα είστε ενεργός ή παθητικός επενδυτής;

Εάν είστε νέος στις επενδύσεις, σας συνιστούμε να ελέγξετε την Ακαδημία Επενδυτών μας. Εδώ, θα βρείτε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τις επενδύσεις. Μάθετε πώς λειτουργεί η επένδυση, σε ποια buying-pages μπορείτε να επενδύσετε και ποια στρατηγική σας ταιριάζει καλύτερα.

buy shares yourself

Γιατί να επενδύσετε σε ETFs;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της επένδυσης σε ETF. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι η ευρεία έκθεσή τους στην αγορά μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του κινδύνου μέσω της διαφοροποίησης. Είναι επίσης συνήθως πιο ευέλικτα από τα παραδοσιακά επενδυτικά κεφάλαια, καθώς διαπραγματεύονται όπως οι μετοχές σε ένα χρηματιστήριο. Δεδομένου ότι συνήθως έχουν παθητική διαχείριση, έχουν χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με τα ενεργά διαχειριζόμενα αμοιβαία κεφάλαια.

Ανοίξτε λογαριασμό

Κίνδυνος της επένδυσης σε ETF

Η επένδυση σε ETF μπορεί να είναι επωφελής, αλλά δεν είναι χωρίς κίνδυνο. Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση όλων των τύπων κινδύνου που μπορεί να προκύψουν, οι οποίοι μπορεί επίσης να διαφέρουν από ETF σε ETF. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά buying-pages που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας.

Diversificatie
Verschillende ordertypes

Πότε μπορείτε να αγοράσετε ETFs;

Μπορείτε να αγοράζετε ETF όταν το σχετικό χρηματιστήριο είναι ανοικτό. Καθώς τα χρηματιστήρια είναι ανοιχτά σε διαφορετικές ώρες, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις ώρες διαπραγμάτευσης ενός χρηματιστηρίου.

Περισσότερα από 100 διεθνή βραβεία

Έχουμε αναγνωριστεί ως μία από τους καλύτερες χρηματιστηριακές στην Ευρώπη χάρη στις χαμηλές χρεώσεις μας, την εξυπηρέτηση πελατών και την καινοτόμο πλατφόρμα και εφαρμογή μας.

Beste-broker-2023-Cashcow Netherlands

Κορυφαίος Broker

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Καλύτερη χρηματιστηριακή χαμηλού κόστους

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Καλύτερη χρηματιστηριακή

Rankia 2022

DE-award Germany

Πιο δίκαια online χρηματιστηριακη

NTV 2020

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν λογαριασμό δωρεάν και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Η επένδυση ενέχει κινδύνους.

icon_close

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 100+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, a foreign branch of flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Τηλέφωνο: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου της συγκεκριμένης χώρας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού της χώρας (π.χ. +31 20 2613072). | e-mail: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε την τοπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) του SD (π.χ. clients@degiro.gr) | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένοη στο Ολλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό 82510245. | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, με την επωνυμία DEGIRO, είναι το ολλανδικό υποκατάστημα της flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εποπτεύεται κατά κύριο λόγο από τη γερμανική ρυθμιστική αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα (BaFin). Στην Ολλανδία, η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένη στην DNB και εποπτεύεται από την AFM και την DNB. | Η flatexDEGIRO Bank AG είναι αδειοδοτημένη γερμανική τράπεζα που εποπτεύεται από τη γερμανική χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή και είναι εγγεγραμμένη στο Γερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό HRB 105687.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Αυγούστου 2024, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

 • Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Ιουλίου 2024.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
 • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Αυγούστου 2024 θα επιστραφούν.
 • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
 • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Σεπτεμβρίου 2024.
 • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
 • Μόλις υπογράψετε τη Συμφωνία Πελάτη, ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται και αρχίζει η περίοδος προσφοράς.
 • Για να ξεκινήσει τις συναλλαγές και να χρησιμοποιήσει το κουπόνι των 100 ευρώ, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση (το ελάχιστο ποσό είναι 0,01 ευρώ).
 • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
 • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
 • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.
 • Η παρούσα προωθητική ενέργεια διέπεται από το ολλανδικό δίκαιο.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την προσφορά πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 31 Ιουλίου 2024.

icon_close