90

Διεθνή
Βραβεία Broker

Αγοράστε εύκολα ETFs με απίστευτα χαμηλές χρεώσεις

Επενδύστε παγκοσμίως με πρωτοφανώς χαμηλές τιμές. Μάθετε γιατί περισσότεροι από 2 εκατομμύρια επενδυτές μας επιλέγουν.

Ανοίξτε λογαριασμό

Επενδύσεις σε ETF, προσβάσιμες σε όλους

Τα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETF) διευκολύνουν τις επενδύσεις, διότι αποτελούν το τέλειο προϊόν για τη γρήγορη δημιουργία ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ETF που διαπραγματεύονται σε 19 μεγάλα χρηματιστήρια. Είτε θέλετε να επενδύσετε σε τοπικά ETF είτε σε παγκόσμια ETF, οι επενδυτικές ευκαιρίες είναι άφθονες. Προσφέρουμε ακόμη και μια βασική επιλογή 200 ETFs για τα οποία το κόστος συναλλαγών είναι δωρεάν. Ενδέχεται να ισχύουν έξοδα συναλλάγματος, εξωτερικού προϊόντος και spread. Δείτε την ETF Core Selection, τους όρους και την πολιτική ορθής χρήσης εδώ. Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό και ανακαλύψτε τις δυνατότητες.

Με τις χαμηλές προμήθειες και τις ευρείες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, καθιστούμε την επένδυση σε ETF προσιτή σε όλους. Δείτε μια πλήρη επισκόπηση των πρωτοφανών χρεώσεών μας εδώ.

Βασική Λίστα

€0

Χρέωση

Δείτε τους όρους

Παγκοσμίως

€2

Χρέωση

+

€1

Χρεώσεις
χειρισμού ανά συναλλαγή

*Μπορεί να ισχύουν έξοδα συναλλάγματος, συνδεσιμότητας ή εξωτερικών προϊόντων και spread. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα μας για τις χρεώσεις. Τα εξωτερικά κόστη χειρισμού δεν ισχύουν για την ETF Βασική Λίστα. Η ETF Βασική Λίστα υπόκειται σε πολιτική ορθής χρήσης.

Το 2022, τα τρία ETF Core Selection με τις περισσότερες συναλλαγές ήταν είτε της Vanguard είτε της

Vanguard S&P 500 UCITS ETF USD
IE00B3XXRP09

Vanguard FTSE All-World UCITS ETF USD Dis
IE00B3RBWM25

iShares Core MSCI World UCITS ETF USD (Acc)
IE00B4L5Y983

Τι είναι ένα ETF;

Τα ETF, γνωστά και ως trackers, είναι αμοιβαία κεφάλαια που ακολουθούν την απόδοση ενός δείκτη, ενός εμπορεύματος, ενός ομολόγου ή μιας σύνθεσης προϊόντων. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα αμοιβαία κεφάλαια, τα ETF αγοράζονται και πωλούνται σε χρηματιστήριο. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα ETFs; Διαβάστε το άρθρο μας για τα ETF για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ανοίξτε λογαριασμό
Με ένα etf / tracker μπορείτε να πετύχετε διαφοροποίηση επενδύοντας σε διάφορες μετοχές.

Αγορά ETFs για αρχάριους

Υπάρχουν ορισμένες εκτιμήσεις που πρέπει να γίνουν κατά την επένδυση. Ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να καθορίσετε τι είδους επενδυτής είστε. Ποιο είναι το επενδυτικό σας στυλ; Θα είστε ενεργός ή παθητικός επενδυτής;

Εάν είστε νέος στις επενδύσεις, σας συνιστούμε να ελέγξετε την Ακαδημία Επενδυτών μας. Εδώ, θα βρείτε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τις επενδύσεις. Μάθετε πώς λειτουργεί η επένδυση, σε ποια buying-pages μπορείτε να επενδύσετε και ποια στρατηγική σας ταιριάζει καλύτερα.

buy shares yourself

Γιατί να επενδύσετε σε ETFs;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της επένδυσης σε ETF. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι ότι η ευρεία έκθεσή τους στην αγορά μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του κινδύνου μέσω της διαφοροποίησης. Είναι επίσης συνήθως πιο ευέλικτα από τα παραδοσιακά επενδυτικά κεφάλαια, καθώς διαπραγματεύονται όπως οι μετοχές σε ένα χρηματιστήριο. Δεδομένου ότι συνήθως έχουν παθητική διαχείριση, έχουν χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με τα ενεργά διαχειριζόμενα αμοιβαία κεφάλαια.

Ανοίξτε λογαριασμό

Κίνδυνος της επένδυσης σε ETF

Η επένδυση σε ETF μπορεί να είναι επωφελής, αλλά δεν είναι χωρίς κίνδυνο. Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση όλων των τύπων κινδύνου που μπορεί να προκύψουν, οι οποίοι μπορεί επίσης να διαφέρουν από ETF σε ETF. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά buying-pages που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας.

Diversificatie
Verschillende ordertypes

Πότε μπορείτε να αγοράσετε ETFs;

Μπορείτε να αγοράζετε ETF όταν το σχετικό χρηματιστήριο είναι ανοικτό. Καθώς τα χρηματιστήρια είναι ανοιχτά σε διαφορετικές ώρες, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τις ώρες διαπραγμάτευσης ενός χρηματιστηρίου.

Περισσότερα από 90 διεθνή βραβεία

Επιλέξτε την χρηματιστηριακή που ονομάζεται ο καλύτερος, πιο δίκαιος και φθηνότερος τρόπος για να επενδύσετε διαδίκτυακα.

UK-award United Kingdom

Καλύτερη χρηματιστηριακή χαμηλού κόστους

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Καλύτερη χρηματιστηριακή

Rankia 2022

Beste-online-broker-2018-Cashcow Netherlands

Καλύτερη διαδικτυακή χρηματιστηριακη

Cashcow 2019

DE-award Germany

Πιο δίκαια online χρηματιστηριακη

NTV 2020

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό και ενταχθείτε σε πάνω από 2 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Ας ξεκινήσουμε

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 90+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 ευρώ για τα τέλη συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό στη DEGIRO πριν από την 1η Απριλίου 2023, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

  • Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Μαρτίου 2023
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
  • Θα επιστραφούν τα πρώτα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 30 Απριλίου 2023.
  • Θα σας επιστρέψουμε τα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που ξοδέψατε (με ανώτατο όριο τα 100 ευρώ) στο λογαριασμό σας στη DEGIRO στις αρχές Μαΐου.
  • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με Ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
  • Για να δικαιούται αυτή την προσφορά, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση για να επικυρώσει τον λογαριασμό του (η ελάχιστη κατάθεση είναι 0,01 €) και να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του DEGIRO.
  • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στη DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
  • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
  • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση των 100 ευρώ μόνο μία φορά.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την καμπάνια πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της καμπάνιας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 31 Μαρτίου 2023.

icon_close