90

Διεθνή
Βραβεία Broker

Αγοράστε εύκολα ομόλογα με απίστευτα χαμηλές χρεώσεις

Επενδύστε παγκοσμίως με πρωτοφανής χαμηλές χρεώσεις. Μάθετε γιατί περισσότεροι από 2 εκατομμύρια επενδυτές επιλέγουν εμάς.

Ανοίξτε λογαριασμό

Επενδύσεις σε ομόλογα, προσιτές σε όλους

Με τις χαμηλές προμήθειες και τις ευρείες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, καθιστούμε την επένδυση σε ομόλογα προσιτή σε όλους.

ΟΜΟΛΟΓA

€ 2.00 + € 1.00

Ενδέχεται να ισχύουν έξοδα συναλλάγματος, συνδεσιμότητας ή εξωτερικού προϊόντος και spread. Μάθετε περισσότερα στην σελίδα χρεώσεων.

Τι είναι ένα ομόλογο;

Το ομόλογο είναι ένα χρηματοοικονομικό προϊόν σταθερού εισοδήματος που επιτρέπει σε έναν επενδυτή να δανείσει χρήματα σε μια εκδότρια οντότητα, συνήθως κυβερνήσεις ή επιχειρήσεις. Σε αντάλλαγμα, ο αγοραστής ενός ομολόγου (ο δανειστής) λαμβάνει συνήθως τακτικές πληρωμές, τα λεγόμενα κουπόνια, έως ότου ο εκδότης αποπληρώσει το κεφάλαιο, γνωστό και ως ονομαστική αξία ή ονομαστική αξία, κατά την ημερομηνία λήξης. Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Διαβάστε το άρθρο μας για τα ομόλογα για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ανοίξτε λογαριασμό

Αγορά ομολόγων για αρχάριους

Υπάρχουν ορισμένες εκτιμήσεις που πρέπει να γίνουν κατά την επένδυση. Ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να καθορίσετε τι είδους επενδυτής είστε. Ποιο είναι το επενδυτικό σας στυλ; Θα είστε ενεργός ή παθητικός επενδυτής;

Εάν είστε νέοι στις επενδύσεις, σας συνιστούμε να ελέγξετε την Ακαδημία Επενδυτών μας. Εδώ θα βρείτε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τις επενδύσεις. Μάθετε πώς λειτουργεί η επένδυση, σε ποια προϊόντα μπορείτε να επενδύσετε και ποια στρατηγική σας ταιριάζει καλύτερα.

buy shares yourself

Γιατί να επενδύσετε σε ομόλογα;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της επένδυσης σε ομόλογα. Τα ομόλογα θεωρούνται μια σχετικά ασφαλής επένδυση και προσφέρουν τακτικές πληρωμές εισοδήματος. Μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας, επειδή έχουν χαμηλή συσχέτιση με άλλα είδη χρηματοοικονομικών προϊόντων, όπως οι μετοχές.

Ανοίξτε λογαριασμό

Κίνδυνος της επένδυσης σε ομόλογα

Ενώ τα ομόλογα θεωρούνται σχετικά ασφαλής επένδυση, δεν είναι χωρίς κίνδυνο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε όλους τους τύπους κινδύνου που μπορεί να προκύψουν, οι οποίοι μπορεί επίσης να διαφέρουν από ομόλογο σε ομόλογο. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας.

κινδύνου

Περισσότερα από 90 διεθνή βραβεία

Επιλέξτε την χρηματιστηριακή που ονομάζεται ο καλύτερος, πιο δίκαιος και φθηνότερος τρόπος για να επενδύσετε διαδίκτυακα.

UK-award United Kingdom

Καλύτερη χρηματιστηριακή χαμηλού κόστους

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Καλύτερη χρηματιστηριακή

Rankia 2022

Beste-online-broker-2018-Cashcow Netherlands

Καλύτερη διαδικτυακή χρηματιστηριακη

Cashcow 2019

DE-award Germany

Πιο δίκαια online χρηματιστηριακη

NTV 2020

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό και ενταχθείτε σε πάνω από 2 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Ας ξεκινήσουμε

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 90+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 ευρώ για τα τέλη συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό στη DEGIRO πριν από την 1η Απριλίου 2023, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

  • Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Μαρτίου 2023
  • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
  • Θα επιστραφούν τα πρώτα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 30 Απριλίου 2023.
  • Θα σας επιστρέψουμε τα έξοδα συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που ξοδέψατε (με ανώτατο όριο τα 100 ευρώ) στο λογαριασμό σας στη DEGIRO στις αρχές Μαΐου.
  • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με Ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
  • Για να δικαιούται αυτή την προσφορά, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση για να επικυρώσει τον λογαριασμό του (η ελάχιστη κατάθεση είναι 0,01 €) και να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του DEGIRO.
  • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στη DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
  • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
  • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση των 100 ευρώ μόνο μία φορά.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την καμπάνια πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της καμπάνιας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 31 Μαρτίου 2023.

icon_close