100

Διεθνή
Βραβεία Broker

Αγοράζοντας μετοχές

Θέλετε να αγοράσετε μετοχές, όπως η Bank of Ireland, η Ryanair ή η Kerry Group; Ή μήπως προτιμάτε να επενδύσετε σε διεθνείς μετοχές, όπως η Netflix, η Tesla ή η Apple; Με τη DEGIRO, έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 50 χρηματιστήρια, σε 30 χώρες.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Η επένδυση σε μετοχές, είναι προσιτή σε όλους

Προσφέρουμε τις δυνατότητες και τις τιμές των επαγγελματικών κομμάτων σε ιδιώτες επενδυτές. Αυτό καθιστά την επένδυση σε μετοχές προσιτή σε όλους. Δείτε τα πρωτοφανώς χαμηλά ποσοστά μας.

Μετοχες στην ελλαδα

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

€ 0.50

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

€ 1

Ευρωπαϊκες μετοχες

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

€ 3.90

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

€ 1

US Μετοχες

ΠΡΟΜΉΘΕΙΑ

€ 1

+

ΧΡΕΏΣΕΙΣ

€ 1

Ενδέχεται να ισχύουν έξοδα συναλλάγματος, συνδεσιμότητας ή εξωτερικού προϊόντος και spread. Μάθετε περισσότερα στη σελίδα μας για τις χρεώσεις.

Οι 3 πρώτες μετοχές με τις περισσότερες συναλλαγές από τους πελάτες μας το 2022 ήταν οι εξής:

 1. Tesla Inc (US88160R1014)
 2. Meta Platforms Inc (US30303M1027)
 3. NIO Inc (US62914V1061)

Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Πώς να επιλέξετε την πρώτη σας μετοχή;

Ένας λογαριασμός DEGIRO σας δίνει πρόσβαση σε περισσότερα από 50 χρηματιστήρια και 9 κατηγορίες προϊόντων. Με τόσες πολλές επιλογές, ίσως αναρωτηθείτε από πού να ξεκινήσετε. Σε αυτό το βίντεο σας δείχνουμε πώς να επιλέξετε την πρώτη σας μετοχή με βάση το δικό σας όραμα ή τη δική σας ανάλυση.

Τι είναι μια μετοχή;

Ουσιαστικά, μια μετοχή (γνωστή και ως μερίδιο) δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια (εμπορεύσιμη) απόδειξη ότι κατέχετε μέρος μιας εταιρείας. Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τις μετοχές; Τότε διαβάστε αυτό το άρθρο σχετικά με την επένδυση σε μετοχές.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό
Τι είναι μια μετοχή

Αγοράζοντας μετοχές για αρχάριους

Όταν αρχίζετε να επενδύετε, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να προσδιορίσετε τι είδους επενδυτής είστε. Ποιο είναι το επενδυτικό σας στυλ; Θα είστε ενεργός ή παθητικός επενδυτής;

Εάν είστε νέοι στον κόσμο των επενδύσεων, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την Ακαδημία Επενδυτώνμας, όπου θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις επενδύσεις. Μάθετε πώς λειτουργούν οι επενδύσεις, σε ποια προϊόντα μπορείτε να επενδύσετε και ποια στρατηγική σας ταιριάζει καλύτερα. Το μάθημα 1 σας βοηθά να καταλάβετε τι είδους επενδυτής είστε και το μάθημα 6 επικεντρώνεται στην επιλογή της πρώτης σας μετοχής.

buying shares yourself

Αγοράζοντας μόνοι σας μετοχές

Στη DEGIRO, προσφέρουμε υπηρεσίες "απλής εκτέλεσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν διαχειριζόμαστε τις επενδύσεις σας, ούτε παρέχουμε επενδυτικές συμβουλές. Έχετε τη δυνατότητα να δίνετε εντολές αυτόνομα μέσω της επενδυτικής μας πλατφόρμας.

Ανοίξτε ένα λογριασμό

Διαφοροποίηση

Ας υποθέσουμε ότι το χαρτοφυλάκιό σας αποτελείται εξ ολοκλήρου από μετοχές μιας εταιρείας. Εάν η εταιρεία αυτή πτωχεύσει ή η τιμή της μειωθεί απότομα, ολόκληρο το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο θα υποστεί σημαντική ζημία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η διασπορά του κινδύνου έχει μεγάλη σημασία. Με ένα καλά διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο, τα κέρδη μιας εταιρείας μπορούν να αντισταθμίσουν τις απώλειες μιας άλλης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαφοροποίηση (διασπορά του κινδύνου), ανατρέξτε στο μάθημα 8 της Ακαδημίας Επενδυτών.

diversification
Different order types

Διαφορετικοί τύποι εντολών

Μόλις γνωρίζετε ποιες μετοχές θέλετε να αγοράσετε, το επόμενο βήμα είναι να δώσετε την εντολή. Αλλά πώς γίνεται αυτό; Μπορείτε να τοποθετήσετε διαφορετικούς τύπους εντολών. Αυτοί οι τύποι εντολών έχουν ως στόχο να κάνουν τις συναλλαγές πιο εύκολες και πιο στοχευμένες. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους διάφορους τύπους εντολών και τον τρόπο λειτουργίας τους, ανατρέξτε στο μάθημα 7 της Ακαδημίας Επενδυτών.

Μακροπρόθεσμες επενδύσεις

Η υπομονή είναι αρετή, κάτι που ισχύει σίγουρα για τους επενδυτές. Όσοι αφήνουν την επένδυσή τους να αποδώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούν να επωφεληθούν από το φαινόμενο της απόδοσης, γνωστό και ως "σύνθετος τόκος". Ακούστε πώς λειτουργεί: αν επανεπενδύσετε την απόδοση που λαμβάνετε από μια επένδυση, η απόδοση αυτή μπορεί επίσης να αποφέρει απόδοση με την πάροδο του χρόνου. Με την αύξηση του επενδεδυμένου ποσού, ο αντίκτυπος αυτού του αποτελέσματος θα αυξηθεί εκθετικά με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μακροπρόθεσμη επένδυση στο μάθημα 9 της Ακαδημίας Επενδυτών μας.

Μακροπρόθεσμες επενδύσεις

Πότε μπορείτε να αγοράσετε μετοχές;

Μπορείτε να αγοράσετε μετοχές όταν τα χρηματιστήρια είναι ανοικτά. Προσφέρουμε επενδύσεις σε περισσότερα από 50 χρηματιστήρια παγκοσμίως. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι ώρες λειτουργίας των εν λόγω χρηματιστηρίων ενδέχεται να διαφέρουν.

Περισσότερα από 100 διεθνή βραβεία

Έχουμε αναγνωριστεί ως μία από τους καλύτερες χρηματιστηριακές στην Ευρώπη χάρη στις χαμηλές χρεώσεις μας, την εξυπηρέτηση πελατών και την καινοτόμο πλατφόρμα και εφαρμογή μας.

Beste-broker-2023-Cashcow Netherlands

Κορυφαίος Broker

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Καλύτερη χρηματιστηριακή χαμηλού κόστους

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Καλύτερη χρηματιστηριακή

Rankia 2022

DE-award Germany

Πιο δίκαια online χρηματιστηριακη

NTV 2020

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν λογαριασμό δωρεάν και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Η επένδυση ενέχει κινδύνους.

icon_close

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 100+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, a foreign branch of flatexDEGIRO Bank AG | Amstelplein 1, 1096HA Amsterdam | Τηλέφωνο: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε τον αριθμό τηλεφώνου της συγκεκριμένης χώρας, συμπεριλαμβανομένου του κωδικού της χώρας (π.χ. +31 20 2613072). | e-mail: εδώ θα πρέπει να προσθέσετε την τοπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(e-mail) του SD (π.χ. clients@degiro.gr) | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένοη στο Ολλανδικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό 82510245. | Η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch, με την επωνυμία DEGIRO, είναι το ολλανδικό υποκατάστημα της flatexDEGIRO Bank AG. Η flatexDEGIRO Bank AG εποπτεύεται κατά κύριο λόγο από τη γερμανική ρυθμιστική αρχή του χρηματοπιστωτικού τομέα (BaFin). Στην Ολλανδία, η flatexDEGIRO Bank Dutch Branch είναι εγγεγραμμένη στην DNB και εποπτεύεται από την AFM και την DNB. | Η flatexDEGIRO Bank AG είναι αδειοδοτημένη γερμανική τράπεζα που εποπτεύεται από τη γερμανική χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή και είναι εγγεγραμμένη στο Γερμανικό Εμπορικό Επιμελητήριο με αριθμό HRB 105687.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Μαΐου 2024, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

 • Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Απριλίου 2024.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
 • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Μαΐου 2024 θα επιστραφούν.
 • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
 • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Ιουνίου 2024.
 • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
 • Μόλις υπογράψετε τη Συμφωνία Πελάτη, ο λογαριασμός σας ενεργοποιείται και αρχίζει η περίοδος προσφοράς.
 • Για να ξεκινήσει τις συναλλαγές και να χρησιμοποιήσει το κουπόνι των 100 ευρώ, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση (το ελάχιστο ποσό είναι 0,01 ευρώ).
 • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
 • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
 • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.
 • Η παρούσα προωθητική ενέργεια διέπεται από το ολλανδικό δίκαιο.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την προσφορά πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 30 Απριλίου 2024.

icon_close