90

Διεθνή
Βραβεία Broker

Αγοράστε εύκολα επενδυτικά κεφάλαια

Επενδύστε παγκοσμίως με πρωτοφανώς χαμηλά επιτόκια. Μάθετε γιατί μας επιλέγουν περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Επενδύσεις σε επενδυτικά κεφάλαια, προσιτές σε όλους

Τα επενδυτικά κεφάλαια μπορούν να διευκολύνουν τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας σε ένα μόνο προϊόν και, αν είστε νέος επενδυτής, αυτό το είδος χρηματοοικονομικού προϊόντος θα μπορούσε να είναι κατάλληλο για εσάς. Προσφέρουμε πολλά επενδυτικά κεφάλαια από γνωστούς διαχειριστές κεφαλαίων, όπως η BNP Paribas, η Blackrock, η Fidelity, η NN και άλλοι!

Με τις χαμηλές χρεώσεις και τις ευρείες δυνατότητες συναλλαγών μας, καθιστούμε την επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια προσιτή σε όλους. Δείτε μια πλήρη επισκόπηση των πρωτοφανών ποσοστών μας στη σελίδα μας για τις χρεώσεις.

Ποια επενδυτικά κεφάλαια προσφέρει η DEGIRO;

Προσφέρουμε κεφάλαια από πολλούς διαφορετικούς οίκους κεφαλαίων. Μερικοί γνωστοί οίκοι κεφαλαίων είναι οι εξής:

 • Aberdeen standard
 • BNP Paribas
 • Blackrock
 • Fidelity
 • Goldman Sachs
 • Kempen
 • NN (former ING investment funds)
 • Actiam
Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Ενδιαφέρεστε για την αγορά επενδυτικών κεφαλαίων;

Στην πλατφόρμα μας, θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών τύπων επενδυτικών κεφαλαίων. Εάν ανοίξετε λογαριασμό στην DEGIRO, θα έχετε πρόσβαση στα βασικά επενδυτικά μας κεφάλαια. Τα περισσότερα άλλα επενδυτικά κεφάλαια είναι τυποποιημένα κεφάλαια. Προκειμένου να κάνετε συναλλαγές σε τυποποιημένα επενδυτικά κεφάλαια, πρέπει πρώτα να περάσετε ένα τεστ. Εισάγαμε αυτό το τεστ για να βεβαιωθούμε ότι γνωρίζετε για τα επενδυτικά κεφάλαια και είστε ενήμεροι για τους κινδύνους πριν αρχίσετε να επενδύετε. Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τα σύνθετα χρηματοοικονομικά προϊόντα.

Προσφέρουμε επενδυτικά κεφάλαια σταθερού εισοδήματος, μετοχικά και μικτά επενδυτικά κεφάλαια. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο μενού "Επενδυτικά κεφάλαια" στην πλατφόρμα. Μόλις βρείτε ένα επενδυτικό κεφάλαιο που σας ενδιαφέρει, μπορείτε εύκολα να το αγοράσετε.

Τι είναι ένα Επενδυτικό Κεφάλαιο;

Με απλά λόγια, ένα επενδυτικό κεφάλαιο είναι ένα χρηματοοικονομικό προϊόν που συγκεντρώνει χρήματα από επενδυτές τα οποία ένας διαχειριστής κεφαλαίου χρησιμοποιεί στη συνέχεια για να αγοράζει και να πωλεί περιουσιακά στοιχεία όπως μετοχές ή ομόλογα. Σε αντάλλαγμα, οι επενδυτές λαμβάνουν μερίδια του αμοιβαίου κεφαλαίου, παρέχοντας έκθεση στα περιουσιακά στοιχεία του χαρτοφυλακίου του αμοιβαίου κεφαλαίου.

Τα επενδυτικά κεφάλαια μπορούν να επενδύουν εντός ενός θέματος, όπως οι αναδυόμενες αγορές, ή, για παράδειγμα, το επενδυτικό κεφάλαιο μπορεί να εστιάζει σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Είναι επίσης δυνατός ο συνδυασμός διαφορετικών επενδυτικών κατηγοριών.

Θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τα επενδυτικά κεφάλαια; Διαβάστε το άρθρο μας για τα επδνυτικά κεφάλαια για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό
investment fund

Αγορά επενδυτικών κεφαλαίων για αρχάριους

Υπάρχουν διάφορες εκτιμήσεις που πρέπει να κάνετε πριν αρχίσετε να επενδύετε. Ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι να προσδιορίσετε τι είδους επενδυτής είστε. Ποιο είναι το επενδυτικό σας στυλ; Θα είστε ενεργός ή παθητικός επενδυτής;

Εάν είστε νέοι στις επενδύσεις, σας συνιστούμε να ελέγξετε την Ακαδημία Επενδυτώνμας. Εδώ θα βρείτε πληθώρα πληροφοριών σχετικά με τις επενδύσεις. Μάθετε πώς λειτουργεί η επένδυση, σε ποια προϊόντα μπορείτε να επενδύσετε και ποια στρατηγική σας ταιριάζει καλύτερα.

buy investment funds

Γιατί να επενδύσετε σε επενδυτικά κεφάλαια;

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα της επένδυσης σε επενδυτικά κεφάλαια. Μέσω ενός και μόνο προϊόντος, αποκτάτε έκθεση σε πολλά περιουσιακά στοιχεία. Έτσι, εάν ορισμένα από τα περιουσιακά στοιχεία του επενδυτικού κεφαλαίου δεν έχουν καλή απόδοση, άλλα μπορεί να έχουν καλή απόδοση, γεγονός που συμβάλλει στη διασπορά του κινδύνου.

Ως ιδιώτης επενδυτής, μπορεί να είναι δύσκολο να εισέλθετε σε ορισμένες αγορές και τομείς. Ορισμένα επενδυτικά κεφάλαια μπορεί να σας παρέχουν πρόσβαση σε περισσότερες αγορές που συνήθως δεν θα μπορούσατε να προσεγγίσετε.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που είναι σχετικά μοναδικό στα επενδυτικά κεφάλαια είναι ότι επωφελείστε από τη γνώση και την εμπειρία του διαχειριστή του κεφαλαίου. Αντί να ερευνάτε και να επιλέγετε εσείς συνεχώς πολλές μεμονωμένες επενδύσεις, εξειδικευμένοι επαγγελματίες κάνουν τη δουλειά για εσάς. Ωστόσο, πριν αποφασίσετε για ένα επενδυτικό κεφάλαιο, θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατό με το επενδυτικό σας σχέδιο.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό

Κίνδυνος της επένδυσης σε επενδυτικά κεφάλαια

Η επένδυση σε επενδυτικά κεφάλαια μπορεί να είναι επωφελής, αλλά δεν είναι χωρίς κίνδυνο. Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση όλων των τύπων κινδύνου που μπορεί να προκύψουν, οι οποίοι μπορεί επίσης να διαφέρουν από επενδυτικό κεφάλαιο σε επενδυτικό κεφάλαιο. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας.

Diversificatie
Different order types

Κόστος επένδυσης σε επενδυτικά κεφάλαια

Δεδομένου ότι τα επενδυτικά κεφάλαια συνήθως διαχειρίζονται ενεργά(actively managed), αυτό έχει κόστος. Το κόστος αυτό περιλαμβάνεται στην τιμή του επενδυτικού κεφαλαίου. Τα περισσότερα από αυτά χρεώνουν μεταξύ 0,5%-2,0% σε ετήσια βάση. Είναι συνετό να το ελέγχετε αυτό πριν επενδύσετε, καθώς τα τρέχοντα έξοδα μπορεί να επηρεάσουν τις αποδόσεις της επένδυσης. Το ακριβές κόστος αναφέρεται στο KIID ή KID και στο ενημερωτικό δελτίο.

Εκτός από το εγγενές κόστος, χρεώνουμε ένα χαμηλό κόστος συναλλαγής για την αγορά και την πώληση και μια αμοιβή υπηρεσιών. Για λεπτομέρειες, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα μας για τις χρεώσεις.

Περισσότερα από 90 διεθνή βραβεία

Προσπαθούμε να προσφέρουμε το καλύτερο προϊόν με την καινοτομία και τη συνεχή ενημέρωση για την ασφάλεια και την προστασία. Αυτά τα βραβεία είναι η απόδειξη αυτής της σκληρής δουλειάς και ο λόγος για τον οποίο είμαστε ένας από τους κορυφαίους της αγοράς στην Ευρώπη.

Beste-broker-2023-Cashcow Netherlands

Κορυφαίος Broker

Cash Cow 2023

UK-award United Kingdom

Καλύτερη χρηματιστηριακή χαμηλού κόστους

FT & IC 2022

PT-award Portugal

Καλύτερη χρηματιστηριακή

Rankia 2022

DE-award Germany

Πιο δίκαια online χρηματιστηριακη

NTV 2020

Το επενδυτικό σας ταξίδι ξεκινάει εδώ

Ανοίξτε έναν δωρεάν λογαριασμό και ενταχθείτε σε πάνω από 2,5 εκατομμύρια επενδυτές στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας.

Ας ξεκινήσουμε

Σημείωση:
Η επένδυση ενέχει κινδύνους. Μπορείτε να χάσετε ένα μέρος ή και όλο το επενδυμένο κεφάλαιό σας. Σας συμβουλεύουμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοοικονομικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις γνώσεις και την εμπειρία σας. Αυτό δεν αποτελεί επενδυτική συμβουλή.

Η επένδυση ενέχει κινδύνους.

icon_close

Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους τη δυνατότητα να γίνουν οι καλύτεροι επενδυτές που μπορούν να γίνουν. Προσφέροντας ένα σύμπαν δυνατοτήτων και επιλογών στη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα μας, καταργούμε τα εμπόδια για να κάνουμε τις επενδύσεις προσιτές σε όλους: αρχάριους ή ειδικούς. Αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε περισσότερα από 50 παγκόσμια χρηματιστήρια, ώστε να έχετε την ελευθερία να επενδύετε με τον τρόπο που σας αρέσει. Στον κόσμο μας, έχετε επίσης μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Έτσι, χωρίς να κάνουμε ούτε εκατοστό συμβιβασμό στην ποιότητα, την ασφάλεια και το εύρος των επενδυτικών μας υπηρεσιών, προσφέρουμε απίστευτα χαμηλές χρεώσεις. Η ιεράρχηση των αναγκών σας μας βοήθησε να γίνουμε η κορυφαία ευρωπαϊκή διαδικτυακή χρηματιστηριακή. Οι 2,5+ εκατομμύρια πελάτες μας και τα 90+ διεθνή βραβεία αποτελούν απόδειξη της επιτυχίας μας.

Logo

Όροι και προϋποθέσεις για την προσφορά 100 € στις χρεώσεις συναλλαγών

Εάν ενεργοποιήσετε τον επενδυτικό σας λογαριασμό DEGIRO πριν από την 1η Οκτωβρίου 2023, η DEGIRO θα σας επιστρέψει τις χρεώσεις συναλλαγών μέχρι 100 ευρώ. Για την προσφορά αυτή ισχύουν οι ακόλουθοι όροι:

 • Η προσφορά ισχύει έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.
 • Κατά τη διάρκεια της περιόδου προσφοράς, οι νέοι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει έναν λογαριασμό θα λάβουν επιστροφή έως και 100 ευρώ σε χρεώσεις συναλλαγών.
 • Οι πρώτες χρεώσεις συναλλαγής και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης έως 100 ευρώ εντός του χρονικού πλαισίου έως τις 31 Οκτωβρίου 2023 θα επιστραφούν.
 • Τα τέλη χειρισμού συναλλάγματος (AutoFX και Manual) δεν είναι επιλέξιμα για επιστροφή χρημάτων με αυτή την προωθητική ενέργεια.
 • Θα σας επιστρέψουμε τις χρεώσεις συναλλαγών και τα εξωτερικά έξοδα διεκπεραίωσης που δαπανήσατε (έως 100 € κατ' ανώτατο όριο) στο λογαριασμό σας στην DEGIRO στις αρχές Νοεμβρίου.
 • Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για νέους πελάτες με ελληνικό λογαριασμό DEGIRO.
 • Για να δικαιούται αυτή την προσφορά, ο νέος πελάτης πρέπει να κάνει μια πρώτη κατάθεση για να επικυρώσει τον λογαριασμό του (η ελάχιστη κατάθεση είναι €0,01) και να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του DEGIRO.
 • Οι νέοι πελάτες που ξεκίνησαν την εγγραφή τους πριν από την περίοδο της προσφοράς, αλλά ενεργοποιούν το λογαριασμό τους στην DEGIRO κατά τη διάρκεια της περιόδου της προσφοράς, είναι επίσης επιλέξιμοι για αυτή την προσφορά.
 • Εάν ένας υφιστάμενος λογαριασμός είναι ήδη συνδεδεμένος με τη διεύθυνση του νέου πελάτη, η συμμετοχή αποκλείεται.
 • Κάθε νέος πελάτης μπορεί να διεκδικήσει την πίστωση συναλλαγών 100 ευρώ μόνο μία φορά.

Αποδοχή των όρων της προσφοράς

Με τη συμμετοχή στην προσφορά, ο πελάτης αποδέχεται αυτόματα τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Η DEGIRO μπορεί να τερματίσει την εκστρατεία πρόωρα ή να αλλάξει τους όρους της εκστρατείας. Η DEGIRO θα ανακοινώνει τυχόν αλλαγές μέσω της ιστοσελίδας.

Συμμετοχή

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλοι οι πελάτες που έχουν ενεργοποιήσει λογαριασμό στη DEGIRO έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

icon_close