Ενίσχυσε τις επενδύσεις σου με τη DEGIRO

Μάθετε περισσότερα για το τι συνεπάγεται η επένδυση, τι είδους επενδυτής είστε, διαφορετικές στρατηγικές και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία μας προς όφελός σας.

Ακαδημία Επενδυτή

Καλώς ήλθατε στο κέντρο εκπαίδευσης της DEGIRO, ο κόμβος για τις επενδυτικές σας γνώσεις. Εδώ θα μάθετε πώς οι επενδύσεις λειτουργούν, σε ποια προϊόντα μπορείτε να επενδύσετε, και ποιες στρατηγικές μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Μαθήματα

Τα μαθήματα που θα δοθούν θα καλύψουν τα χρηματοοικονομικά προϊόντα, τους τύπους εντολών, τον καθορισμό των τιμών και τις διαφορετικές στρατηγικές για τον επενδυτή που κάνει τα πρώτα του βήματα.

Επενδύοντας με τη DEGIRO

Έτοιμος να εφαρμόσεις τις επενδυτικές σου γνώσεις. Μάθε πώς να χρησιμοποιήσεις την πλατφόρμα WebTrader της DEGIRO με αυτά τα μαθήματα.

backtotop

Ξεκινήστε να επενδύετε σήμερα

Ανακαλύψτε γιατί περισσότεροι από 2 εκατομμύρια πελάτες επιλέγουν την πλατφόρμα συναλλαγών μας.

Ανοίξτε τώρα δωρεάν λογαριασμό

Σημείωση: Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.

Σημείωση:
Οι επενδύσεις εμπεριέχουν κινδύνους. Ενδέχεται να χάσετε (μέρος) της περιουσίας σας. Σας συνιστούμε να επενδύετε μόνο σε χρηματοπιστωτικά προϊόντα τα οποία ταυτίζονται με τη γνώση και την εμπειρία σας.